Vatanım Sensin

O değil de dizideki aşk trafiği Kavak Yelleri seviyesinde ilerliyor. Büyük ihtimalle Leon ve Hilal arasında imkansız bir aşk yaşanacak. Öte yandan Yıldız da Leon'a karşı boş değil. Boşta kalan Azize de Leon'a yürüyebilir mi ? Ne Leon'muş arkadaş. :)

Ali Kemal, yıldıza
Yıldız leo ya
Leo hilale
Tevfik azize ye

Sonra hepsi eşref paşa ya İNŞALLAH

tapatalk

Ali Kemal, yıldıza
Yıldız leo ya
Leo hilale
Tevfik azize ye

Sonra hepsi eşref paşa ya İNŞALLAH

tapatalk
uludag-sozluk_623271.jpg

Bence dizi bundan sonra başlıyor. Zira Cevdet emirleri Eşref Paşa'dan değil Mustafa Kemal'den alacak. Çift taraflı ajanlık dönemi başladı.

Anca izleme fırsatı buldum Eşref dingili Tevfik ile takılırlar artık bol bol anca yakışanı buldu.

Bu arada son bölümlerde o kadar ters köşe yaptılar ki lan bu Yakub da yunan ajanı çıkmasın diye düşünmedim değil. Ancak olayları biliyorlar buradan kıvıramaz artık senaristler. Tarihi bir dizi diye bakıp gerçeklerle bağdaştırmak yanlış ama dik duran insanların hep aynı safta birleşmiş olması bizleri şaşırtmadı

Gürcü Salih Ölümsüzdür.

Diziye dikkatlice baktığınızda pek iyi hazırlanmadıklarını görebilirsiniz,çok fazla hata yapıyorlar.Bu durumun beni rahatsız etmesine rağmen diziyi gayet başarılı buluyorum.Özellikle Halit Ergenç'in oyunculuk on numara.Yalnız aşk mevzularına bu kadar çok girmeseler tam süper olacak.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diziye dikkatlice baktığınızda pek iyi hazırlanmadıklarını görebilirsiniz,çok fazla hata yapıyorlar.Bu durumun beni rahatsız etmesine rağmen diziyi gayet başarılı buluyorum.Özellikle Halit Ergenç'in oyunculuk on numara.Yalnız aşk mevzularına bu kadar çok girmeseler tam süper olacak.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz açabilir miyiz? Sahne örneği vererek

Sen Hakan Delikanli mısın kardeş ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diziyi atatürk propagandasi diye bitirmeye calisiyolar, neden reklam aralarinda reklam yok saniyorsunuz?

bölümlerde gelen karakterlerin oyunculukları on numara Hasan Tahsin, Halide Edip, Gürcü Salih, Yüzbaşı Yakup ancak figüranlar çok yeteneksiz son bölümde mesela Tevfik'i taşıyan arabacı mesela çok vasattı

böle dizilerle mallık yaparsınız
dizi filmle tarih olmaz hadi eyw

Drama dizisine döndü iyice.
Ama yunan bayrağının üstüne Türk bayrağı çekilince bir hoş oldum :ka21:

Geri
Üst Alt