Ve Onur sezonu kapatti!

Cevap: Ve Onur sezonu kapatti!

Olm adam sakatlandı diye niye Trabzon yönetimine salak muamelesi yapıyorsunuz onu anlamıyorum. :D Hemen alalım falan. :D Aynı şeyi Ersan Adem'e de yaptıydınız. :D

Bu yüzden oturup ligi izleriz arkadan iste :D firsat bu firsatmi... abi neden hep ucuza kacmaya calisiyoruzki ? :(

gerekiyorsa bas 15 milyon € trabzona getir Onurla Selcugu.. (en az 10 sene kaleci derdine sonr + TÜRK)

uefa 2012 kriterleri..

eyvah eyvah,gitti TS nin Şampiyonluğu diyebiliriz.

haydii geçmiş olsun.ts un şampiyonluk yarışı buraya kadarmış.

of cok kötü olmus hersey fenerin lehine isliyor anasini satayim

Her şeyde bir hayır vardır. İnşallah Trabzonspor için hayırlı olur. Allah şifa versin. Üzücü bir durum.

Bu yüzden oturup ligi izleriz arkadan iste :D firsat bu firsatmi... abi neden hep ucuza kacmaya calisiyoruzki ? :(

gerekiyorsa bas 15 milyon € trabzona getir Onurla Selcugu.. (en az 10 sene kaleci derdine sonr + TÜRK)

Bizimkiler kaleye para falan harcamaz. Yillardir hep ya belese yada cok ucuza kaleciler aldik.

Gerçekten çok üzücü bir durum, yazık oldu. Geçmiş olsun.

Bizle oynayacakları maç dışında kaleciye iş düşecek pek maçlarıda yok , gerçi bizimde ne kadar hücum edip ne kadar kaleye gittiğimiz muamma.

Fenerin dışında bir takımın şampiyon olması artık mucize bizde cenk sakatlandıgında lig ve uefa gitti demiştim

Maç sonu sakatlığının ciddi olduğuna inanmamıştım çok yazık oldu gerçekten çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun.

Fenerin dışında bir takımın şampiyon olması artık mucize bizde cenk sakatlandıgında lig ve uefa gitti demiştim

Cenk sakatlanmasa da giderdi.

Diğer yandan bu konuda en rahat takım bizim, tüm kaleciler sakatlansın bizim bir şey değişmez hatta olumlu bile yansıyabilir. :D

Geri
Üst Alt