Ve PES 2010 Sahnede!

Cevap: Ve PES 2010 Sahnede!

Çok zor gol atılıyor. GEnelde maçlarım ya 1-0 yada 2-0 bitiyor. Bir maçta 5-0 bitti onda da vuruyom gol oluyo adama çarpıyo gol oluyo felan:D Öyle yani:D:D

Top Player'da en fazla 3 gol atabildim.O da Barcelona ile.Gerçekten çok zorlaşmış oyun.Fenerbahçe ile oynarken Keita ile hızımı aldım sağdan yardırıyorum Bilica Keita'ya yetişip tackling yaparak topu aldı.Hayır zor yapın da bu kadar da okunu çıkarmayın yani.:DMessi ile bile çalım atmak zor.

Valla çok güzel oyun yapmışlar helal olsun adamlara.

Ulan bir indiremedim tam bitecekten hep mavi ekran.:mad:

birazdan gidip sorucam ins gelmişltir

Dün saat 13:00 dan beri indirmeye çalışıyorum ama mutlaka birşey oluyordu,ya internet kesiliyor,ya mavi ekran ya da çok yavaş indiriyordu hem de dosya sadece 200 mb.:D Download Accelerator Plus diye bir program indirdim süper indiriyor hiç yavaşlama yok.Tavsiye ederim.;)

Fauller konusunda inanılmaz hatalar var...

Galatasarayda yapabildiğim tek şey,sağdan Keita ile yardırıyorum,orta çıyorum gol olursa oluyo olmassa kontra yiyorum :D Harbiden zor yapmışlar oyunu.

Galatasarayda yapabildiğim tek şey,sağdan Keita ile yardırıyorum,orta çıyorum gol olursa oluyo olmassa kontra yiyorum :D Harbiden zor yapmışlar oyunu.

Hangi zorlukta oynuyorsun ? İlk maçımı regular olarak denedim ben kolay geldi baya :) Şut çekmelerde biraz problem var sanki. Belki Galatasaray'dan kaynaklanıyordur :)

Yine hata verdi.:mad: Ne yapmam gerek ?

dste.jpg

Bu lisansını alamadıkları ligler için ek paket tarzı birşey çıktı mı acaba :o İngiltere'ye transfer olacağım ama lisans sorunu yaşıyorum :p

3.jpg

Özellikler;

• EPL liginin gerçek formaları
  • Gerçek lig, kupa ve takım logoları

• Gerçek lig ve takım isimleri

• Avrupa Milli Takımlarının gerçek futbolcu isimleri

• Misimovic, Salihovic, Dzeko, Ibisisevic, Tymoschuk ve Novakovic'in yüzleri

Link;

Geri
Üst Alt