Haber Vedat Muriqi, 15 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Geri Döndü

olm gecen birisi yazmisti ekside sanirim

attigi golun 9u penalti diger geri kalani neredeyse korner diye

bilmiyorum milli macta cok guclu duruyordu sahada ama o kadar iste

eyvahhhh şampiyonluk hamlesi

Tamam yaw vedat çöp en gsli de sizsiniz

Saçma sapan postlar

Maliyeti berbat ama iş yapar daha şüpheli bir isme para harcamalarını isterdim.

Sen niye beğeniyorsun bu herifi bu kadar, valla merak ettiğimden soruyorum? Fena topçu değil bizim lig için tamam da son sezonu dışında istatistikleri de kötü gibi.
E iyi topçu kank, lige uygun burada da performans vermiş bi adam

15-20 tane rahat atar üstüne kerem eşşeğini falan da oynatır

Fbye son 10 yılda 300 tane falan maliyetli forvet gelmiştir en iyisi bu en nihayetinde

E iyi topçu kank, lige uygun burada da performans vermiş bi adam

15-20 tane rahat atar üstüne kerem eşşeğini falan da oynatır

Fbye son 10 yılda 300 tane falan maliyetli forvet gelmiştir en iyisi bu en nihayetinde
Valla ne yalan söyleyeyim ben beğenmiyordum pek buradayken. Son sezonu ilginç de izledim diyemem Türkiye maçı hariç.

Valla ne yalan söyleyeyim ben beğenmiyordum pek buradayken. Son sezonu ilginç de izledim diyemem Türkiye maçı hariç.
Bilmiyom ben bu tip forvetleri seviyorum etrafını da oynatıyor vs

bu sezon attığı gol sayısını hayatta yakalayamaz bence de ama daha soru işareti bi adama gitmeleri daha iyi olur idi fikrindeyim

Lig icin yeterli forvet, o kadar. Abartilacak,bu kadar ustune konusulacak bir durum yok acikcasi.

As forvetleri olma oihtimali var. akli basinda kimse bunlara gitmez. Asiri bonservis ödeyecek imkanlari da yok belli ki

Ayrica guirassy ayrilmayacakmis bvb‘den

Başkan Aziz, Teknik direktör Yataykut, forvet Muriqi..

10 yıl geriden geliyor yahu bunlar..

Şimdi fener adına iyi bir transfer olabilir vedat... 11 için kullanırlar... ama öldük bittik diyenler için söylüyorum osi gönderip vedat alsak sabah akşam söverdik yönetime... bunların durumu da bu işte. Osi leri yok vedatları var... abartılacak birşey değil. Ne yapacaklar hiç transfer yapmayacaklar mı?

Güzel yedek olurdu bizim için, geçiniz.

Yerli statüsünde mi oynayacak? Umarım oynamaz.

Geri
Üst Alt