Haber Vedat Muriqi, 15 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Geri Döndü

Güzel yedek olurdu bizim için, geçiniz.

Yerli statüsünde mi oynayacak? Umarım oynamaz.
Yerli olamaz yav adam milli takiminda forma giydi etti. Yabanci statusunde olmali.

Gerci bizde demirbay/ilkay vs nasil yerli gibi sayildi kriterlerini hatirlamiyorum ama

Alacakları as forvet belirleyici olacaktır. Geçen sezon santrforsuzluktan çok çektikleri için yedek forvete ciddi para gömmekten kaçınmadı Aziz. Bundan daha iyi yedek alamazlardı; ilk 11 çıkmadığı çoğu maçta sonradan oyuna girer, az süre alıyorum diye sorun çıkaracak bir tip de değil. Zamanında FB yerine bize gelmesini çok istemiştim.

Üzücü verim alırlar. Bizim yedekte 80 günde devri alem yapacak kasım gibi döner

Heriflerin daha Başkanı hocası yoktu yine bizden önce transfer yapıyorlar. Yani bizim bu transfer olayları gerçekten inanılmaz. Hala Icardi'nin gtnde dolaşıyoruz biz de. Vallahi nefret ettim artık bu transfer sezonlarından.

442 oynamayacaklarsa ve yedek forvet olarak aliyorlarsa yedeğe 15m bons gömen takım malın önde gidenidir bir de limit yokken doğru düzgün

Bizim ligin bug santrfor modelidir kendisi. Parası falan beni ilgilendirmiyor. Faydalı olur.

Bilmiyom ben bu tip forvetleri seviyorum etrafını da oynatıyor vs

bu sezon attığı gol sayısını hayatta yakalayamaz bence de ama daha soru işareti bi adama gitmeleri daha iyi olur idi fikrindeyim
Vedat, Dzeko gibi etrafını falan o kadar oynatamaz. Zira öyle bir tekniği ve futbol aklı yok. Fiziki gücüyle oynayan bir oyuncu tamamen. O yüzden Fb'deki ilk zamanları gibi bir etki yapacağını düşünmüyorum. Lakin bu sezon iyi katkı verir, ondan sonraki sezonlar katkıları düşer bence. Her türlü 15 bonservis ve 6-7 milyon maaş versek şuan küfür kıyametti forum.

Vedat, Dzeko gibi etrafını falan o kadar oynatamaz. Zira öyle bir tekniği ve futbol aklı yok. Fiziki gücüyle oynayan bir oyuncu tamamen. O yüzden Fb'deki ilk zamanları gibi bir etki yapacağını düşünmüyorum. Lakin bu sezon iyi katkı verir, ondan sonraki sezonlar katkıları düşer bence. Her türlü 15 bonservis ve 6-7 milyon maaş versek şuan küfür kıyametti forum.
yanma dostum

Geri
Üst Alt