- 16 Haziran 2010
- 200.854
- 153.024
- 6.678
YabancidirGüzel yedek olurdu bizim için, geçiniz.
Yerli statüsünde mi oynayacak? Umarım oynamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YabancidirGüzel yedek olurdu bizim için, geçiniz.
Yerli olamaz yav adam milli takiminda forma giydi etti. Yabanci statusunde olmali.Güzel yedek olurdu bizim için, geçiniz.
Sevgili Aybars Ay; lütfen dilimizi biraz daha sade ve üstruplu kullanabilirmiyiz acaba??TDK böyle buyuruyor. Dirsek atar mı diye bir tabir TDK kayıtlarında bulunmamaktadır.Bilginize.Dirsek atar mı
Sevgili Aybars Ay; lütfen dilimizi biraz daha sade ve üstruplu kullanabilirmiyiz acaba??TDK böyle buyuruyor. Dirsek atar mı diye bir tabir TDK kayıtlarında bulunmamaktadır.Bilginize.
gsliler cayır cayır yanıyor hahahahahbu herif kosova maçında çok kötüydü kariyerinin ciddi düşüşe geçeceği döneme girmiştir
gsliler cayır cayır yanıyor hahahahah
Vedat, Dzeko gibi etrafını falan o kadar oynatamaz. Zira öyle bir tekniği ve futbol aklı yok. Fiziki gücüyle oynayan bir oyuncu tamamen. O yüzden Fb'deki ilk zamanları gibi bir etki yapacağını düşünmüyorum. Lakin bu sezon iyi katkı verir, ondan sonraki sezonlar katkıları düşer bence. Her türlü 15 bonservis ve 6-7 milyon maaş versek şuan küfür kıyametti forum.Bilmiyom ben bu tip forvetleri seviyorum etrafını da oynatıyor vs
bu sezon attığı gol sayısını hayatta yakalayamaz bence de ama daha soru işareti bi adama gitmeleri daha iyi olur idi fikrindeyim
Yabancı statüsünde.Güzel yedek olurdu bizim için, geçiniz.
yanma dostumVedat, Dzeko gibi etrafını falan o kadar oynatamaz. Zira öyle bir tekniği ve futbol aklı yok. Fiziki gücüyle oynayan bir oyuncu tamamen. O yüzden Fb'deki ilk zamanları gibi bir etki yapacağını düşünmüyorum. Lakin bu sezon iyi katkı verir, ondan sonraki sezonlar katkıları düşer bence. Her türlü 15 bonservis ve 6-7 milyon maaş versek şuan küfür kıyametti forum.