Vedat Muriqi Lazio'da

s2k hasan kartal yüzüne heriflere piyango vurdu gelen parayla kalu ile zahavi'yi alırlar şimdi

Yine dalavere yapıyorlar yaw. Geçen sene Vedat’ı almasalar Sadık Çiftpınar’ı 20’ye satıyormuş gibi yaparlardı. Yine işin içinde garip ilişkiler var Elif-Napoli işi gibi.

Yine dalavere yapıyorlar yaw. Geçen sene Vedat’ı almasalar Sadık Çiftpınar’ı 20’ye satıyormuş gibi yaparlardı. Yine işin içinde garip ilişkiler var Elif-Napoli işi gibi.

Beni kimse immobile varken bu sığıra lazionun 20 milyon euro yu hilesiz , hurdasiz verecegine inandiramaz.

Yahu sen Ndiaye gibi kazmayı da 16m a sattın. Muric mi şike oluyor?

ndiayenin 16 etmesinden daha inandırıcı bir transfer açıkçası

her şeyde komplo teorisi aramayı bırakmak gerek

lazio artık o eşiği aşmak istiyor. pandemide batırmasalar belki yuveyi aşağı alabilirlerdi CL oynicaklar oraya layık bi forvet almak istiyorlar
muriç onlar için çok önmnasdö

İtalya liginde son 2 senedir milyonlar uçuşuyor. En değer gören mevkinin ve değerlenebilecek bir futbolcu.
20nin üzerinde başka takıma gidecek kapasitesi yok zira Sörloth çok daha yetenekli kıyaslarsak.

İtalya liginde hangi milyonlar uçuşuyor bilmiyorum ama hayatında Avrupa maçı oynamamış adam, sadece İngiltere maçında penaltıdan 1 gol atıp 1 de asist yaptı diye Lazio gibi İtalya'da ilk 4e oynayan takımın son 10 yıldaki en pahalı transferi olamaz, mantıklı değil.

Neyse Cenk giderken de 22 eder diyordu herkes gördük, etti.

Cenk te saibe yoktu bence cl performansi ve +everton malligi birlesince o rakam cikti niasseye de cok para vermislerdi

Muric'in tavani bence 12-14milyon
aradaki fark fenerin transfer basarisidir :)

20nin üzerinde başka takıma gidecek kapasitesi yok zira Sörloth çok daha yetenekli kıyaslarsak.

İtalya liginde hangi milyonlar uçuşuyor bilmiyorum ama hayatında Avrupa maçı oynamamış adam, sadece İngiltere maçında penaltıdan 1 gol atıp 1 de asist yaptı diye Lazio gibi İtalya'da ilk 4e oynayan takımın son 10 yıldaki en pahalı transferi olamaz, mantıklı değil.

Neyse Cenk giderken de 22 eder diyordu herkes gördük, etti.
Ben 20m eder demiyorum. Bunlar bir şekilde satarken biz aldığımız gol kralını aynı paraya alıcı bulmayı bırak, bedavaya kiraladık neredeyse.

Geri
Üst Alt