Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Her sene aynı hikaye fener transfer şampiyonu fener bu sene ligi alır sonuc 6.7 hafta sonra td yi şutlamaya çalışırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s2k hasan kartal yüzüne heriflere piyango vurdu gelen parayla kalu ile zahavi'yi alırlar şimdi
Yine dalavere yapıyorlar yaw. Geçen sene Vedat’ı almasalar Sadık Çiftpınar’ı 20’ye satıyormuş gibi yaparlardı. Yine işin içinde garip ilişkiler var Elif-Napoli işi gibi.
EPL kulüpleri ile İtalyan kulüpleri kıyaslanmaz.Yahu sen Ndiaye gibi kazmayı da 16m a sattın. Muric mi şike oluyor?
İtalya liginde son 2 senedir milyonlar uçuşuyor. En değer gören mevkinin ve değerlenebilecek bir futbolcu.EPL kulüpleri ile İtalyan kulüpleri kıyaslanmaz.
Son 10 yılda 20 verdikleri adam yok Lazio'nun. Max SMS o da 18.
Yahu sen Ndiaye gibi kazmayı da 16m a sattın. Muric mi şike oluyor?
Senin dediğinden gidelim. 20m un hepsi mi şikeli? Sen gol kralını aldığın paraya bile satamadın.16 milyon ingilizlerin ilk 11 oynatacagi oyuncu icin ozllikle cerez parasi, lazio icin santrafor yedeginin yedegi icinse 20 milyon coook ciddi para şikesiz vermezler.
20nin üzerinde başka takıma gidecek kapasitesi yok zira Sörloth çok daha yetenekli kıyaslarsak.İtalya liginde son 2 senedir milyonlar uçuşuyor. En değer gören mevkinin ve değerlenebilecek bir futbolcu.
ndiayenin 16 etmesinden daha inandırıcı bir transfer açıkçası
her şeyde komplo teorisi aramayı bırakmak gerek
Seneye enner 25m euroya romada.
Ben 20m eder demiyorum. Bunlar bir şekilde satarken biz aldığımız gol kralını aynı paraya alıcı bulmayı bırak, bedavaya kiraladık neredeyse.20nin üzerinde başka takıma gidecek kapasitesi yok zira Sörloth çok daha yetenekli kıyaslarsak.
İtalya liginde hangi milyonlar uçuşuyor bilmiyorum ama hayatında Avrupa maçı oynamamış adam, sadece İngiltere maçında penaltıdan 1 gol atıp 1 de asist yaptı diye Lazio gibi İtalya'da ilk 4e oynayan takımın son 10 yıldaki en pahalı transferi olamaz, mantıklı değil.
Neyse Cenk giderken de 22 eder diyordu herkes gördük, etti.