Vedat Muriqi Resmen Fenerbahçe'de

Adam gitmek istemiyorum dedi zorla yolladilar. Bir cacik olmaz bundan.

herkes maliyet demiş de fenerin maliyet açıkladığı nerde görülmüş, o kurallar bi bize işliyor sanırım

Süper ligde küme düşmemeye oynamak için iyi transfer...

Boluya sattıkları kaleci gibi Elif'i şike yoluya satıp düzleğe çıkarlar.

İlk başta vedatı bu fiyatlara almadığımız çok iyi oldu.
Vedat transferi doğrudur, yanlıştır tartışılır.Ben sadece alternatif olarak ve gerçekten türk statüsünde sayılacaksa uygun bir bonservis ücreti karşılığında alınmasını mantıklı ve doğru bulurdum.

Ama daha birinci forvetimiz yokken, ilk 11 için birçok mevkiye oyuncu lazımken ve bir tane bile oyuncu satamadığımız bu durumda vedatabu kadar paraların verilmesi anlamsız olurdu.

Fakat bu adamın transfer süreci bizim yöneticiler açısından tam bir fiyasko ile sonuçlanmıştır.
yusuf günay gibi yöneticilerden hiçbir halt olmaz.Ben artık hiç şaşırmıyorum.
Hani nerde o duruş diye sorarlar adama. vedat gibi aadam için şampiyonlar ligi falan kararında çok büyük etken olmaz.Bunu bile ön göremeyen çapsızlar var başımızda.

Ultraslan'ın bu işe girmesi dışında bir sıkıntı görünmüyor. Ben yararlı olabileceğini düşünüyordum ama, bu kadar da üstünde durulacak bir futbolcu kesinlikle değil. İyi bir sezon geçirdiğini ve kendisini geliştirdiğini asla inkar etmiyorum. Ama Rize'nin tavrından dolayı bile bu transferin bu kadar uzaması da biraz bizim suçumuz idi.

D-1H7huXoAI9OOt.jpg

D-1H7h2X4AQ8hGA.jpg

D-1H7hwXsAAepVM.jpg

Gole çevirme yüzdesi %30 bu alanda Türkiyede 1.sırada. Ancak şut sayısı 69 bu konuda ligde 7.sırada. Az şut çeken bir oyuncu yani. Ligde en çok ikili mücadele kazanan oyuncuymuş ligde 1.sırada. En çok hava topu kazanan oyuncu ligde 1.sırada. Özellikleri fena değil. Takım savınması anlamında ciddi katkı verecektir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 yıl sözleşmesi kalmış oyuncuya yüksek bonservis bedeli ödemeyecek olmamızdan dolayı çok mutluyum.

V Muriç gündemi değiştiğine göre artık Diagne yi satmaya yoğunlaşmamız lazım.

Vedat'ın da, Rize'nin de, basınında Fenerbahçe'nin de canı cehenneme, vurun başlığa kilit kurtulalım artık.

Geri
Üst Alt