Vedat Muriqi Resmen Fenerbahçe'de

Kazık diyoruz da kazık felan değil o 6 milyon iddiaları doğru değil bence rize başkanı zaten imkanı olsa bedavaya verirdi o fiyat artırmaya çalışıyor gibi yapmalar felan işin üzerini örtmek gibiydi sırf bize vermemek için eğer iyi niyetli bir başkan olsa 4 milyon + kiralik oyuncuya vedat in bizi istemesinden dolayı kabul ederdi teklifi her 2 tarafta mutlu olurdu adamın derdi oyuncuyu fenere satmak konuşulan rakam 3.5 milyon euro 2 kiralik 2 bonservisle oyuncu kiraliklar zaten bu sene oynamayacak genç oyuncular bonservislilerde elden çıkarmaya çalışacakları leş topcularidir alper gibi ama bu rize yi yazalım bir kenara süper lig de bir takım başka takımın bu kadar arka bahçesi yapılmaz basta rizespor taraftarının isyan etmesi lazım bu duruma seneye düşmeleri için dua edeceğim en azından ben..

Kazık diyoruz da kazık felan değil o 6 milyon iddiaları doğru değil bence rize başkanı zaten imkanı olsa bedavaya verirdi o fiyat artırmaya çalışıyor gibi yapmalar felan işin üzerini örtmek gibiydi sırf bize vermemek için eğer iyi niyetli bir başkan olsa 4 milyon + kiralik oyuncuya vedat in bizi istemesinden dolayı kabul ederdi teklifi her 2 tarafta mutlu olurdu adamın derdi oyuncuyu fenere satmak konuşulan rakam 3.5 milyon euro 2 kiralik 2 bonservisle oyuncu kiraliklar zaten bu sene oynamayacak genç oyuncular bonservislilerde elden çıkarmaya çalışacakları leş topcularidir alper gibi ama bu rize yi yazalım bir kenara süper lig de bir takım başka takımın bu kadar arka bahçesi yapılmaz basta rizespor taraftarının isyan etmesi lazım bu duruma seneye düşmeleri için dua edeceğim en azından ben..

Sozlesmesi 1 sene kalmis adama
6m da 4m da 3.5m da vermek ahmakliktir

Bu paraya aldıkları çok iyi oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz en son 3.75 teklif etmişiz.. Sen 3 milyona anlaşmıştır diyorsun.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bildigim kadariyla kuslarin 5m ve arti transferlerini kapa bildirmeleri gerekiyor. Bildirmediklerine göre 5 in altinda bir meblaya anlasmis olmalilar ..

Seneye sözlesmesi bitecek Muriqiyi sanki dünyada baska forvet yokmus gibi bonservis ödeyip, hem de bu bonservisi sikeci yalakasi maganda rizeliye ödeyerek almayi icine sindirecek kadar saftirik kimse yoktur umuyorum forumda.

Bizim böyle bir gerzekligi yapmamis olmamiz kadar sevindirici olan diger bir durum da bu gerzekligin bir tik üstünü, tüm gelirlelerine temlik koyulmus, girtlagina kadar borca batmis sikeciletin yapmis olmasi.

rize başkanına bizi bu kazıktan kurtardığı için teşekkür etmeyi borç bilmişizdir sanırım

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Vedat Muriqi için Fenerbahçe'den 3.5M€ civarı para alacağız. Gelecek oyuncularla birlikte 5M€'yu bulur.”

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: “Vedat’ın Galatasaray’a gitmek istemesi doğal. Sonuçta Avrupa’da oynayacaktı. Ben ona Fenerbahçe’yle anlaşmaya daha yakın olduğumuzu söyledim. Dışarıdan tehdit boyutunda bir şeyler olduğunu sanmıyorum.”

Rize başkanı 3.75 e Galatasaray a satmayıp 3.5 a fenere veriyorsa yönetime filan kızmayın. Hatta bizim yönetim 3.75 teklif etmese 2 civarına verirdi fenere rizenin ezik başkanı. Ayrıca bu vedatın fenerli olduğu küçük bir araştırma yapınca öğrenilecek bişeyken ultraaslanın sazan gibi açıklama yapması iletişim çağında aşırı derecede amatörlük olmuş. Benim transfer için görüşüm şu : İnşallah çok başarısız olur 24 saatte fırıldak gibi dönen Kosova hıyarının sonu yıllar önce bursadan pingel diye bir topçu gibi olur.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden bu konu hala ustlerde? Konusundan kurtulduk gitti derken hala buralarda konusulmasi üzüntü verici

Geri
Üst Alt