Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.669
- 4.215
- 1.198
Bence mutevazi davranmislar sadece elif 50 milyon eder,jailson 20desek iste zach 15,hasan 10etti mi sana 95milyon

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence mutevazi davranmislar sadece elif 50 milyon eder,jailson 20desek iste zach 15,hasan 10etti mi sana 95milyon
Kazık diyoruz da kazık felan değil o 6 milyon iddiaları doğru değil bence rize başkanı zaten imkanı olsa bedavaya verirdi o fiyat artırmaya çalışıyor gibi yapmalar felan işin üzerini örtmek gibiydi sırf bize vermemek için eğer iyi niyetli bir başkan olsa 4 milyon + kiralik oyuncuya vedat in bizi istemesinden dolayı kabul ederdi teklifi her 2 tarafta mutlu olurdu adamın derdi oyuncuyu fenere satmak konuşulan rakam 3.5 milyon euro 2 kiralik 2 bonservisle oyuncu kiraliklar zaten bu sene oynamayacak genç oyuncular bonservislilerde elden çıkarmaya çalışacakları leş topcularidir alper gibi ama bu rize yi yazalım bir kenara süper lig de bir takım başka takımın bu kadar arka bahçesi yapılmaz basta rizespor taraftarının isyan etmesi lazım bu duruma seneye düşmeleri için dua edeceğim en azından ben..
Biz en son 3.75 teklif etmişiz.. Sen 3 milyona anlaşmıştır diyorsun.Kazık diyoruz da kazık felan değil o 6 milyon iddiaları doğru değil bence rize başkanı zaten imkanı olsa bedavaya verirdi o fiyat artırmaya çalışıyor gibi yapmalar felan işin üzerini örtmek gibiydi sırf bize vermemek için eğer iyi niyetli bir başkan olsa 4 milyon + kiralik oyuncuya vedat in bizi istemesinden dolayı kabul ederdi teklifi her 2 tarafta mutlu olurdu adamın derdi oyuncuyu fenere satmak konuşulan rakam 3.5 milyon euro 2 kiralik 2 bonservisle oyuncu kiraliklar zaten bu sene oynamayacak genç oyuncular bonservislilerde elden çıkarmaya çalışacakları leş topcularidir alper gibi ama bu rize yi yazalım bir kenara süper lig de bir takım başka takımın bu kadar arka bahçesi yapılmaz basta rizespor taraftarının isyan etmesi lazım bu duruma seneye düşmeleri için dua edeceğim en azından ben..
3.5 yazılıyor her yerde bende onu diyorum rize başkanının amacı para felan değil oyuncuyu fenere vermek iyi niyetli olsa bizim 4 e yakın teklifi kabul ederdi oyuncu da isterken yazın bunu kenara diyorum seneye intikamı alınır..Biz en son 3.75 teklif etmişiz.. Sen 3 milyona anlaşmıştır diyorsun.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi