Vedat Muriqi Resmen Fenerbahçe'de

fbnin teklifi yazildigi gibi 6 milyon + 4 oyuncu ise rize baskani tabii bunu kabul eder, zaten önce fb ile görüsmüsler menajere göre

yani biz de diagne italyaya vs gitmek istiyor diye 5e satacak degiliz

muriqi 2 milyon etmezdi orasi ayri tabii, fbye gitmesi cok iyi oldu

yetmez hemen kapi da bildirinki resmi olarak kurtulak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük çalım tabi yersen. 6 milyon euro + 4 futbolcu nedir.

diagneden bin kat daha iyi ne bu sevinc anlamadim, hani diagne malinin 13 milyonluk maliyetini geri aldikdami bukadar seviniyoruz onuda anlamadim, önce elimizdeki piskopat cöpü yollayalim öyle sevinelim, forumdaslarin son halleri hic ic acici degil, adamlar 5,5-6 milyon + 4 tane miss gibi cöplerini yollayarak yer acmislar kadrolarinda, biz niye diagne malinda böyle tekliflerle gelmiyoruz, bakiniz biton cöpümüz bedavaya gittiler!!! nerde tarik eren sinan hepsi bedava gitti takasta niye kullanmadik????

Şükürler olsun ki bir kazıktan daha kurtulduk.Bu kütüğe teklif yapanlar utansın.Vizyonunuza sokayım.

diagneden bin kat daha iyi ne bu sevinc anlamadim, hani diagne malinin 13 milyonluk maliyetini geri aldikdami bukadar seviniyoruz onuda anlamadim, önce elimizdeki piskopat cöpü yollayalim öyle sevinelim, forumdaslarin son halleri hic ic acici degil, adamlar 5,5-6 milyon + 4 tane miss gibi cöplerini yollayarak yer acmislar kadrolarinda, biz niye diagne malinda böyle tekliflerle gelmiyoruz, bakiniz biton cöpümüz bedavaya gittiler!!! nerde tarik eren sinan hepsi bedava gitti takasta niye kullanmadik????

Şampiyon fenerbahçe em büyük fenerbahçe diyebilir miyiz ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Levent Tüzemen: "Fenerbahçe, Vedat transferini 6 milyon Euro'ya bitirdi. Oyuncu da 2.2 milyon Euro alacakmış. Oyuncu gönlünün olduğu kulübe değil paranın olduğu gitmek zorunda kaldı."

[A Spor]

kastim o degil su diagneden bir an evvel kurtulmaliyiz, satamazsak yandik, oyuncu cok takintili gitmiyorum diye inat ederse degil 15milyona anca 5e bir takima elden cikarmak zorunda kaliriz, yasida okadar genc degil.
Iste kendin diyorsun Diagneden kurtulmamiz gerekli, Diagne gitmeden bizi Muriqi alsak tam sacmalik olurdu, iyice eksiye girecektik. Varsin fener kapsin 6milyon euroya muriqi yi kol kadar kazik girmis oldu onlara

Iste kendin diyorsun Diagneden kurtulmamiz gerekli, Diagne gitmeden bizi Muriqi alsak tam sacmalik olurdu, iyice eksiye girecektik. Varsin fener kapsin 6milyon euroya muriqi yi kol kadar kazik girmis oldu onlara
kiskancliktan demiyorum zaten kasimpasa fena bizi kazikladi onu temizleyelim hergünümüz bayram niteliginde gecer zira miktar cooook büyük

Cebinde silahı olsaydı hakemi vuracak Başkan bozuntusu Rize’nin başkanı değil miydi!

Rize ve Sivas yıllardır FB'nin paf takımıdır, o yüzden şaşırılacak bir şey yok. Aksine mutlu olmak lazım, bank asya topçularının bizde ne işi var? Zaten Şener-Jimy gibi 2. lig topçularını aldık daha fazlasına gerek yok.

Çok Güzel .

Bir çöpten daha kurtulduk.

Az kalsın akbaba gibi bunu da bize kitleyeceklerdi.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!
Ahmet aslında o kadar da çöp değil diğerleri gibi yaşı genç özellikleri var 2-3 milyona olurdu ya da seneye bedava olsaydı.2-3 verirsin en kötü bu rakama giderdi bi yerlere tutmazsa.Ama 6 etmez

Ahmet aslında o kadar da çöp değil diğerleri gibi yaşı genç özellikleri var 2-3 milyona olurdu ya da seneye bedava olsaydı.2-3 verirsin en kötü bu rakama giderdi bi yerlere tutmazsa.Ama 6 etmez
Seneye yerli olacaksa ve bedava gelseydi.
Mantıklı bir Yedek olurdu.
Ancak 5 milyon bonservis ve as forvet olarak kesinlikle rezalet olurdu

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Geri
Üst Alt