vedat muriqi transfer süreci ile ilgili iddia

böyle organize kötülüğe can feda ya.

böyle kötülük etmeye devam etsinler.

Yok yere o kdr para gidecekti boşa.

bu iki oyuncuda mevcut kadroda kendilerine yer bulamazlar ztn

Ha, bu 2 oyuncu bizi seçmiş olsaydı bu kadro kurulur muydu onu da bilmiyorum. bayağı bonservis dökecektik çünkü.

Diğer bir organize kötülük olan Mevlüt transferi için de ayrıca teşekkür ederiz. bize parayla, fener isteyince fesih edip gönderdiler.

Bu sezon fenerbahçeye bu oyuncuları elimizden kaptıkları için 1 taraftar olarak çok teşekkür ediyorum

ben bu oyuna vedatı da katarım fenerli fotolarından sonra
6222lerden vedat
iyi ki gelmedin world class bir forvetimiz var artık :cigara:

Ali koc en zengin is Adamlarindan birisi

Bu yuzden kulup baskanlari Ali koc’a yalakalik yapiyorlar ve koc’ta bunu kullaniyor bize karsi

Pek birsey farketmez aslinda,bizde yurt disinda hallederiz islerimizi mesela falcao nzonzi seri lemina andone de oldugu gibi

Bu arada sezonu sampiyonlukla tamamlarsak organize ama amatör kötülük icin bir araya gelen ekibin en son hamlesi yabanci siniri olacaktir

Mevlüt gelseydi yabancı kontenjanını Andone yerine bir stopere harcayacaktık Kjaer deniyordu ne kadar doğru bilmiyorum. O durumda Donk'un sözleşme dondurulurdu Linnes yerine.
Muriqi iyi adam, alternatif olarak muazzam olurdu. Muriqi gelseydi de Mevlüt alınmazdı zaten. Fener ikisini de elimizden almış oldu. Sonuç Falcao+Andone vs Muriqi+Mevlüt xd

Tabii hocanın stopere ekstra kontenjan ve para harcamak istemesi Marcao+Luyindama'dan tırstığını gösteriyor, canımı sıkan tek nokta bu oldu.

yaa bir yöneticinin kendi camiasının iyiliği için pazarlığı kızıştırması, olmadığı halde teklif varmış gibi davranmasında bence hiçbir sorun yok. Asıl piçlik, sana daha fazla para teklif edildiği halde ve oyuncun da razı olmuşken onu daha az veren yere gitmesi için zorlamaktır. yoksa biz de teklif olmadığı halde diagne için Al ne biliyim ne kulüpleri milyonlar veriyormuş gibi rol kestik.

vedatın cocukken fenerli olması,fenerbahceli formaları bişey ifade etmiyo.anlamadıgınız nokta şu.bu kadar iyi fenerli olan fenerbahceye transferini 1 ay geciktirmez.o acıklamayı da yapmazdı sosyal medyadan.sözde fenerlilik demekki.

ha artık takılı kalmamak lazım.eger erencan gelişirse hem müthiş bi kanat forvet,hem de iyi bi pivot santrafor olacak.

Geçen sezon bize karşı amatör bir kötülük var diyen Fatih Hocanın gerçekten özür dileyeceği kadar var amatör değil resmen profesyonel bir kötülük bu

Aynı durum Mevlüt Erdinç için de geçerli biz isteyince 500 bin euro para isteyen Taşakşehir Fener istedi mi bedavaya gönderdi.

Yeni bir bilgi yok, halihazırda bize satmak istemediklerini konuştuk o süreçte.

İyi ki gelmemiş, hayırlı olmuş. luyindamanın bonservisi dışında 4 milyon para harcadık. Vedata 3,5 versek orta sahada Selçukla filan oynardık.

Hasan Bey gün gelir kurnazca yaptığınız hesaplar size döner. Vedat lmazsa olmaz bizim için hiç problem değil. Benim geçmiş yazılarıma bakabilirsiniz Vedat ile ilgilenmememiz gerektiğini yazmıştım. Nedeni çok basit, rize maçından sonra Hasan Kartal denen şahsın kıpkırmızı olmuş deliye dönmüşcesine eli,ni yumruk yapıp şuursuzca yaptığı hareketler. Sonrasında silahım olsaydı vururdum demesi. Belki bu adamın karakteri bu diyeceğim ama fb ve bjk maçında rize lehine yapılan hatalar olmasına rağmen güllük gülistanlık gayet güleç bir yüzle kameralar karşısına geçmesi bu adamın karakterini net biçimde sergiliyor.

Yönetim bu gibi tiplerle muattap dahi olmamalıdır. Alsınlar futbolcularını başlarına çalsınlar. Dünyada futbolcu sadece kendilerinde yok.

Bana çok saçma geldi yazılanlar..Gören de vedat değil lewandowski satılıyor sanacak neden bu adam ısrarla fenere verilmeye çalışılsın ki ? Vedatın 1 yıllık rize macerası dışında süper ligde doğru dürüst kariyeri bile yok inanılmaz bir potansiyel sanki de illa fb mi alsın diyecekler ?

Vedatı zaten ersun önceden de istemişti çok net hatırlıyorum muhtemelen biz de işin içine girince kaçırmayalaım demişlerdir eleman öyle bir anlatmış ki sanki zorla feneri almaya ikna etmişler gibi ...

bu ülkedeki rekabet rakibimin seviyesine çıkalım değil de onu da kendi seviyemize çekelim olduğu için, bu yılki şampiyonluk önemli. zaten sonrasında 200-300 milyon bandında takımlar yaratabiliriz.

zaten bunun önüne geçmek için her ne kadar geri kalanların işine gelmese de yabancı sınırı isteyecekler. bjk bile istemek zorunda, çünkü arayı açıp giden bi gs olacağı için onu kendi seviyesine çekmeye çalışacaklar. Bu ülkenin kaderi bu, keşke romanyada falan doğsaydık ve Galatasaray'da romanya liginde falan olsaydı, daha doğrusu en azından romanya bari olsaydı veya yunanistan vs. gibi

Hesap belli. Bize yüksek bonservisle çakıp FFP de varken elimizi kolumuzu bağlamak istediler. Ben gelmesini istedim ama Rize'nin istediği veya fenerin direttiği şartlarda değil. En baştan bu heriflerle masaya oturmamak gerekiyordu. Hayrını görsünler görebilirlerse.

Geri
Üst Alt