Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.681
- 20.243
- 2.193
Galatasaray'ın kriterleri ne lan siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cagne gelirse rizesporu tutarım demiştim devre arasında
rizeyi tutarım dememin sebebi ise rizeli olmam değil orada vedat gibi bir santraforun oynuyor olmasıydı
vedat muriqiye top kontrolü yok demek de olmamış sanki , tamam bir lewandowski değil ama göz var izan var
Konu açmanın ne sakıncası var sonuç olarak hepimiz görüşümüzü belirtiyoruz. Futbolcu hakkında fikrimi ve sabit görüşümü belirtiyorum,aksine başarılı olursada yine burdayım ve en azından ben zamanında aslında beğenirdim gibisinden bi laf edicek durumum olmaz.
Mitroglou konusundada başarılı olmadı demek talihsiz bir açıklama olur çünkü yeteri süreyi alamadı. 30 km ilerden gelen Diagne için bile uyum sorunu şu bu dediler Mitro arka arkaya bile olmayan en fazla 2-3 maçta 11 başladı sadece. Aynı uyum sorunu onada vardı. İyi bir kampla ligdeki çok forvetten daha iyi konuma gelir bir geçmişi var en azından referans alacağımız.
Alak mı diyon şimdi tam anlamadım
sen böyle bir yorum yaparsan performanstan çok isme ve kariyere ehemmiyet verdiğini çıkarırım ki bu önyargılı olduğun manasına gelebilir , mitronun son zamanlarda düşüşte olduğu ortada ve bizde de süre aldığı maçlarda pek sahada görünmedi , ki transfer sürecinde şahsen ben de iş yapar demiştim fakat yanıldığımı düşünüyorum
mitroglou vedatın yaşındayken 2. oly döneminde iş yapmaya yeni yeni başlamış bu arada yani yaş kriterini de gözardı etmemek lazım
Yaş kriteri diye bir durum ne kadar geçerli olabilir Mitro 1 yıl sonra olmayacak,bu sene iyi bir şekilde faydalanmak gerekiyor. İsim ve kariyer manyağı biri olsam hepsinden önce boştaki Adebayoru alın derim.
Süre aldığı maçların çoğunlu 15-20 dakikaydı ve istekliydi hatta pas verilmiyor gibisinden kamuoyuda oluşmuştu. Bu sene kesinlikle görmek gerekiyor ve ben bu ligi rahat sallayacağını düşünüyorum. Bir kere adam gol noktalarında burak yılmazdan falan çok iyi
orası öyle de bize oyuna daha çok katılacak bir santrafor lazım
buradaki çoğu terimci arkadaş katılmasa bile fatih terim artık öyle kaleyi bombardımana tutan bir futbol oynat(a)mıyor iç saha maçlarında bile
o yüzden geleni atan değil takımın daha çok gelmesini sağlayacak adamlara ihtiyaç var vedat da kalitesi tartışılsa da bu tarz bir futbolcu izlenimi veriyor
Ozan'ı yerden yere vuran kitle gençlerimize sahip çıkacak
Ya beyler kendimizi kandırmayalım lütfen.Burası Türkiye,o gençler başarısız olsun neden genç oynatıyoruz burası Galatasaray diyecek adam dolar forum
Destek olsa hoca güvenip oynatır.Ozan'ı kazanırken bile yaptığı açıklamalar önemli bir anda sürmedi sahaya neden acaba ?
Aydın sana sürekli muhalefer ederek yazıyorum ama burası ne alaka ya?Terim taraftarın desteğine göre oyuncu oynayacak bir hoca mı?Başka bir şey var gençler konusunda.Ya Terim'e göre yetersizler ya da sözleşme uzatmak istemediler diye oynatmadı.
Şöyle ki hocaya neden Ozan'ı oynatmadığı konusu sorulmuştu
Bir anda taraftarın önüne atmak istemedim tarzı bir açıklaması vardı.Oyuncu kazanmak Türkiye'de öyle kolay iş değil.Ben burada hocaya laf atmadım genel kanı o yönde
O maç Lokomotiv maçıydı ve hoca senin dediğinin tersini söylüyor ilk cümlede.
Taraftarların sosyal medyadaki kadro yorumlarıyla ilgili soruyu yanıt veren Terim, "Sosyal medyaya saygı duyuyorum ama görevimi buraya bakarak yapmam. Burada benim tercihlerim, benim aldığım riskler var. Ama fikirlere saygı duyarım. Benim konumumdaki bir insanın sosyal medyaya göre hareket etmesini bekleyemezsiniz. Eğer sahada birisi oynuyorsa, Galatasaraylıların çoğunluğu, 'Hocanın bir bildiği vardır' diyordur. Maicon 15 günde 2 kez idmana çıktı, bir tercih yapmam gerekiyordu. Genç Ozan'la devam edebilirdim ama en ufak hatada yaptığımız yapıyı bozabilirdik. Donk'un tecrübesi, sakinliği ve fiziği lazımdı bize..
Genç Ozan'la devam edebilirdim ama en ufak hatada yaptığımız yapıyı bozabilirdik
Tamam işte benim dediğimi diyor ?
Ozan'ı tercih etmemişti o maç
2. cümlede senin dediğini ilk cümlede de benim dediğimi diyor![]()
O değilde nereden aklına geldi hemen iyi hafıza var sende
Unuttuydum ben hangi maç olduğunu
Suana kadar Süper lig ekiplerinden transfer yaptimiz oyuncularin kaci bizde basarili oldu? Cünkü genelde kapali defansa karsi oynamiyorlar daha rahatlar, birden büyük takima gelince üstlerindeki baski farkli boyutlarda, birde vatan millet sakarya yapinca karsi takim buna alisik olmadiklari icin bocaliyorlar. Muriqi evet iyi bir yedek olabilir ama konusulan yazilan paralar bir yil sözlesme kalmis süper ligden gelen bir oyuncu icin cok fazla.