Galatasaray'ın kriterleri ne lan siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz ?

cagne gelirse rizesporu tutarım demiştim devre arasında

rizeyi tutarım dememin sebebi ise rizeli olmam değil orada vedat gibi bir santraforun oynuyor olmasıydı

vedat muriqiye top kontrolü yok demek de olmamış sanki , tamam bir lewandowski değil ama göz var izan var

Alak mı diyon şimdi tam anlamadım

Konu açmanın ne sakıncası var sonuç olarak hepimiz görüşümüzü belirtiyoruz. Futbolcu hakkında fikrimi ve sabit görüşümü belirtiyorum,aksine başarılı olursada yine burdayım ve en azından ben zamanında aslında beğenirdim gibisinden bi laf edicek durumum olmaz.

Mitroglou konusundada başarılı olmadı demek talihsiz bir açıklama olur çünkü yeteri süreyi alamadı. 30 km ilerden gelen Diagne için bile uyum sorunu şu bu dediler Mitro arka arkaya bile olmayan en fazla 2-3 maçta 11 başladı sadece. Aynı uyum sorunu onada vardı. İyi bir kampla ligdeki çok forvetten daha iyi konuma gelir bir geçmişi var en azından referans alacağımız.

sen böyle bir yorum yaparsan performanstan çok isme ve kariyere ehemmiyet verdiğini çıkarırım ki bu önyargılı olduğun manasına gelebilir , mitronun son zamanlarda düşüşte olduğu ortada ve bizde de süre aldığı maçlarda pek sahada görünmedi , ki transfer sürecinde şahsen ben de iş yapar demiştim fakat yanıldığımı düşünüyorum

mitroglou vedatın yaşındayken 2. oly döneminde iş yapmaya yeni yeni başlamış bu arada yani yaş kriterini de gözardı etmemek lazım

Alak mı diyon şimdi tam anlamadım

farklı tarz bir santraforun (aboubakar) arkasına alınmalı diye düşünüyorum ki yabancı sınırı geldiğinde yerli sayılacak muhabbeti doğru sanırım bi de o var

Koskoca Galatasaray'ın taraftar grubu ``Rize`de bir aslan var.`` falan diye bu vasata dileniyor ya ben ona kuruluyorum. Bu ligden 3-4 milyona da olsa topçu falan alınmamalı hele ki alternatif olacak futbolcu. Kur ortada az buz meblağlar değil bunlar artık. Umarım Fener alır.

Bence de. Bizim seviye için haddinden fazla hantal ve orta mesafe driplingi yetersiz. Bize biraz daha top taşıyan, akıcı santrafor lazım. Falcao bu anlamda çok daha doğru örnek. Oyun aklı olarak bence Diagne'yi 2'ye filan katlar ama onun kadar gol atamaz. Ligde bizde yine iş yapar da Avrupa'da fark yaratan oyuncu olamaz. İşin özü Vedat oyun tarzı gereği bence Galatasaray'ın santraforu ama bizim Vedat'ın yaptıklarını 1 tık üst seviyede yapabilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Zamanının Elmander'i gibi. Sonuçta geçtim 2 santraforu bu yönetimin Diagne'yi gönderip Mitroglou'nu 3. santrafora düşürecek kalibrede bir oyuncu alacağından bile emin değilim. Bu yüzden eşeği sağlam kazığa bağlayıp zamanında Fener'in Van Persie'si, bizim Drogba'mız gibi kalitesi tartışılmaz bir isim transfer etmeliyiz. Van Persie gibi o kadar emek harcayıp patlak çıkarsa o da artık işin kısmetsizliği olur. Doğru işler yapılırsa Vedat anca iyi bir yedek santrafor olabilir.

sen böyle bir yorum yaparsan performanstan çok isme ve kariyere ehemmiyet verdiğini çıkarırım ki bu önyargılı olduğun manasına gelebilir , mitronun son zamanlarda düşüşte olduğu ortada ve bizde de süre aldığı maçlarda pek sahada görünmedi , ki transfer sürecinde şahsen ben de iş yapar demiştim fakat yanıldığımı düşünüyorum

mitroglou vedatın yaşındayken 2. oly döneminde iş yapmaya yeni yeni başlamış bu arada yani yaş kriterini de gözardı etmemek lazım

Yaş kriteri diye bir durum ne kadar geçerli olabilir Mitro 1 yıl sonra olmayacak,bu sene iyi bir şekilde faydalanmak gerekiyor. İsim ve kariyer manyağı biri olsam hepsinden önce boştaki Adebayoru alın derim.

Süre aldığı maçların çoğunlu 15-20 dakikaydı ve istekliydi hatta pas verilmiyor gibisinden kamuoyuda oluşmuştu. Bu sene kesinlikle görmek gerekiyor ve ben bu ligi rahat sallayacağını düşünüyorum. Bir kere adam gol noktalarında burak yılmazdan falan çok iyi

yahu aynı fikirdeyim böyle boş beleş adamlara bu kadar paraları harcayacağımıza alt yapıdan genç çocukları deneyelim daha iyi.

Herkes genç oynatmayı risk olarak görüyor ama bence böyle yüklü maliyetli transferler daha riskli.

Yaş kriteri diye bir durum ne kadar geçerli olabilir Mitro 1 yıl sonra olmayacak,bu sene iyi bir şekilde faydalanmak gerekiyor. İsim ve kariyer manyağı biri olsam hepsinden önce boştaki Adebayoru alın derim.

Süre aldığı maçların çoğunlu 15-20 dakikaydı ve istekliydi hatta pas verilmiyor gibisinden kamuoyuda oluşmuştu. Bu sene kesinlikle görmek gerekiyor ve ben bu ligi rahat sallayacağını düşünüyorum. Bir kere adam gol noktalarında burak yılmazdan falan çok iyi

orası öyle de bize oyuna daha çok katılacak bir santrafor lazım

buradaki çoğu terimci arkadaş katılmasa bile fatih terim artık öyle kaleyi bombardımana tutan bir futbol oynat(a)mıyor iç saha maçlarında bile

o yüzden geleni atan değil takımın daha çok gelmesini sağlayacak adamlara ihtiyaç var vedat da kalitesi tartışılsa da bu tarz bir futbolcu izlenimi veriyor

Ozan'ı yerden yere vuran kitle gençlerimize sahip çıkacak :D

Ya beyler kendimizi kandırmayalım lütfen.Burası Türkiye,o gençler başarısız olsun neden genç oynatıyoruz burası Galatasaray diyecek adam dolar forum

Destek olsa hoca güvenip oynatır.Ozan'ı kazanırken bile yaptığı açıklamalar önemli bir anda sürmedi sahaya neden acaba ?

orası öyle de bize oyuna daha çok katılacak bir santrafor lazım

buradaki çoğu terimci arkadaş katılmasa bile fatih terim artık öyle kaleyi bombardımana tutan bir futbol oynat(a)mıyor iç saha maçlarında bile

o yüzden geleni atan değil takımın daha çok gelmesini sağlayacak adamlara ihtiyaç var vedat da kalitesi tartışılsa da bu tarz bir futbolcu izlenimi veriyor

Bu tarz çok oyuncu gördük. Bi arada başlıklar açılıyordu Jahovic gelsin diye oda aynı 1 yıl oynadı başka yok piyasada.

4 milyona yine aynı tarz scout transferi yapsınlar sesimi çıkarmam ama dibimizde olmayacağını gördüğümüz bir adam var

Ozan'ı yerden yere vuran kitle gençlerimize sahip çıkacak :D

Ya beyler kendimizi kandırmayalım lütfen.Burası Türkiye,o gençler başarısız olsun neden genç oynatıyoruz burası Galatasaray diyecek adam dolar forum

Destek olsa hoca güvenip oynatır.Ozan'ı kazanırken bile yaptığı açıklamalar önemli bir anda sürmedi sahaya neden acaba ?

Aydın sana sürekli muhalefet ederek yazıyorum ama burası ne alaka ya?Terim taraftarın desteğine göre oyuncu oynatacak bir hoca mı?Başka bir şey var gençler konusunda.Ya Terim'e göre yetersizler ya da sözleşme uzatmak istemediler diye oynatmadı.

Aydın sana sürekli muhalefer ederek yazıyorum ama burası ne alaka ya?Terim taraftarın desteğine göre oyuncu oynayacak bir hoca mı?Başka bir şey var gençler konusunda.Ya Terim'e göre yetersizler ya da sözleşme uzatmak istemediler diye oynatmadı.

Şöyle ki hocaya neden Ozan'ı oynatmadığı konusu sorulmuştu

Bir anda taraftarın önüne atmak istemedim tarzı bir açıklaması vardı.Oyuncu kazanmak Türkiye'de öyle kolay iş değil.Ben burada hocaya laf atmadım genel kanı o yönde

Şöyle ki hocaya neden Ozan'ı oynatmadığı konusu sorulmuştu

Bir anda taraftarın önüne atmak istemedim tarzı bir açıklaması vardı.Oyuncu kazanmak Türkiye'de öyle kolay iş değil.Ben burada hocaya laf atmadım genel kanı o yönde

O maç Lokomotiv maçıydı ve hoca senin dediğinin tersini söylüyor ilk cümlede.

Taraftarların sosyal medyadaki kadro yorumlarıyla ilgili soruyu yanıt veren Terim, "Sosyal medyaya saygı duyuyorum ama görevimi buraya bakarak yapmam. Burada benim tercihlerim, benim aldığım riskler var. Ama fikirlere saygı duyarım. Benim konumumdaki bir insanın sosyal medyaya göre hareket etmesini bekleyemezsiniz. Eğer sahada birisi oynuyorsa, Galatasaraylıların çoğunluğu, 'Hocanın bir bildiği vardır' diyordur. Maicon 15 günde 2 kez idmana çıktı, bir tercih yapmam gerekiyordu. Genç Ozan'la devam edebilirdim ama en ufak hatada yaptığımız yapıyı bozabilirdik. Donk'un tecrübesi, sakinliği ve fiziği lazımdı bize..

O maç Lokomotiv maçıydı ve hoca senin dediğinin tersini söylüyor ilk cümlede.

Taraftarların sosyal medyadaki kadro yorumlarıyla ilgili soruyu yanıt veren Terim, "Sosyal medyaya saygı duyuyorum ama görevimi buraya bakarak yapmam. Burada benim tercihlerim, benim aldığım riskler var. Ama fikirlere saygı duyarım. Benim konumumdaki bir insanın sosyal medyaya göre hareket etmesini bekleyemezsiniz. Eğer sahada birisi oynuyorsa, Galatasaraylıların çoğunluğu, 'Hocanın bir bildiği vardır' diyordur. Maicon 15 günde 2 kez idmana çıktı, bir tercih yapmam gerekiyordu. Genç Ozan'la devam edebilirdim ama en ufak hatada yaptığımız yapıyı bozabilirdik. Donk'un tecrübesi, sakinliği ve fiziği lazımdı bize..

Tamam işte benim dediğimi diyor ?

Ozan'ı tercih etmemişti o maç

Genç Ozan'la devam edebilirdim ama en ufak hatada yaptığımız yapıyı bozabilirdik

O değilde nereden aklına geldi hemen iyi hafıza var sende

Unuttuydum ben hangi maç olduğunu

O maçtan önce Kasımpaşa maçı vardı.Ozan Cagne'ye karşı bayağı iyi performans sergilemişti.Maicon da sakattı yanlış değilsem.Ozan'ın oynamasına kesin gözüyle bakıyordum.Yanılmıştım.Ondan aklımda kaldı.

Hoca elinde Servet ve Zan varken Semih'le Fb derbisine çıkmış bir adam.Taraftarın ne dediğini falan dinlemez gel benle ortak paydada buluş.

Bu gençleri 3.döneminde Terim toplamıştı zaten.Benim tahminim çoğunu yeterli seviyede görmüyor.Yunus mesela en parlayanı ama fizik olarak zayıf.Topu alıp basıp gidemiyor sürekli geriye yana garanti oynamanın peşinde.Ozan ayı gibiydi.

Taraftar fazla önemseniyor bu forumda.Çoğu zaman taraftarın istediği yapılmıyor benim görüşüm.

Suana kadar Süper lig ekiplerinden transfer yaptimiz oyuncularin kaci bizde basarili oldu? Cünkü genelde kapali defansa karsi oynamiyorlar daha rahatlar, birden büyük takima gelince üstlerindeki baski farkli boyutlarda, birde vatan millet sakarya yapinca karsi takim buna alisik olmadiklari icin bocaliyorlar. Muriqi evet iyi bir yedek olabilir ama konusulan yazilan paralar bir yil sözlesme kalmis süper ligden gelen bir oyuncu icin cok fazla.

Aldığın Türk oyuncuların çoğunu nereden alıyorsun kardeşim? Anadolu takımlarından.

Hakan Ünsal, Hakan Şükür, Ergün Penbe, Hasan Şaş, Ümit Karan, Necati Ateş, Hasan Kabze, Fatih Akyel (?), vs vs. Ne kadar saçma...

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt