Güzel kardeşim bunları Chedjouya karşı yaptı allah aşkına ya bizde izledik maçı. Beklentimin üstünde başladı kabul ediyorum bak ama 2 maçla gelip burda bana haklı çıkmış davası yapma yani :D Emin ol 3 maç kötü oynasın gelip sana burda "ehuehueheu nasıl bildim ama" demem yani.

Bekle sen sezonu..

Keşke haklı çıksan emin ol bunu çok isterim

Bu hafta Chedjou,geçen hafta Gazişehir berbattı..

Bir nokta da kabul etmen lazım adam çok diri.Mental yönden sıkıntı yaşamadığı müddetçe yararlı olacağı çok açık

Yaptığı stoper Chedjou. Diagneden nefret ederim ama mesela içierdeki Beşiktaş maçını çözen adamdı. Bi futbolcu gününde olup 2-3 maç kazandırdı diye hemen girmemek gerek havalara. Bugün sen forvete Falcao konuşuyorsan 4 milyona geçmiş kariyeri parlak olmayan Muriqiye güvenmemen gerekirdi.

İçimde hala ah keşke demiyorum bu adam için aynı maçları bende izliyorum
şöyle bir şey var ucuza aldılar bu adamı.fener'de işler kötü giderken çöküntüye uğrayabilir.sonuçta puyol yapmışlardı sadıkı fakat ucuza aldıkları için bir kayıpları yok her türlü.tam bir pivot snatrafor gol atmasına gerek yok bu adamın.

Keşke haklı çıksan emin ol bunu çok isterim

Bu hafta Chedjou,geçen hafta Gazişehir berbattı..

Bir nokta da kabul etmen lazım adam çok diri.Mental yönden sıkıntı yaşamadığı müddetçe yararlı olacağı çok açık

Fiziğine laf etmem iyi fiziği var tam pivot forvet ayarında. Bizimkininde iyi fiziği var ama kullanmıyor mesela.

Lig uzun maraton görücez dediğim gibi görüşlerim hala aynı izledim bende bakalım sen haklı çıkarsanda eyvallah der tebrik ederiz sağlık olsun

iyi özellikleri olan bi golcü ama geçen hafta attıgı ofsayttı,hoş olmasa da 3-5-2 oynayan ve rezalet bi savunmaya sahip gazişehir..basaksehir macında ise 34lük agır chedjou savunmaya calıstı ama savunamadı.hep agır kaldı chedjou ve vedatı tutamadı.

şöyle bir şey var ucuza aldılar bu adamı.fener'de işler kötü giderken çöküntüye uğrayabilir.sonuçta puyol yapmışlardı sadıkı fakat ucuza aldıkları için bir kayıpları yok her türlü.tam bir pivot snatrafor gol atmasına gerek yok bu adamın.

İşte şampiyon olacam diye girdiğin sezonda forvetin Muriqi olamaz bunu anlayacaklar yakında.

Muriqiye ben niye tepki gösterdim 4 milyona gelicekti 4 milyona gelen adam bizde yedek oturmayacaktı ilk 11 kalitemizde değil kesinlikle. Ucuza gelip yedek otursa bende çıkarmazdım sesimi yaşı genç diye avuturdum kendimi

Eren Derdiyok ilk 6 hafta maçlarını hatırlayın fazla söze gerek yok adama Lewandowski bile diyorduk sonra ne oldu :D

Eren böyle oyun içerisinde yararlı değildi
Eren'in genel performansı bu yönde akıllarda kaldığı için böyle düşünülüyor başlangıç performansı çok etkileyiciydi topun arkasında da duruyordu sonrasında bozmaya başladı bu tarz oyuncularda süreklilik yok

Eren'in genel performansı bu yönde akıllarda kaldığı için böyle düşünülüyor başlangıç performansı çok etkileyiciydi topun arkasında da duruyordu sonrasında bozmaya başladı bu tarz oyuncularda süreklilik yok

Adam geçen devre arasından beri müthiş çıkışta

Bu sene yapmadı o çıkışı

Ayrıca Eren ile karşılaştırılacak tek benzer yanı yok özellik olarak

Adam geçen devre arasından beri müthiş çıkışta

Bu sene yapmadı o çıkışı
Bu sene yaptığı çıkış yok ki hatta bizdeki ilk 6 hariç berbat oynamıştı bu sene bonservissiz olduğu için Göztepe'yi bile forvet konusunda aldattı hataya sürükledi adamlar 2 haftadır gol dahi atamıyor :D

ayağı düzgün, epey mücadeleci bir herif. pres yapıyor ön tarafta. o fiziğe rağmen kanada deplase oluyor, enteresan özellikleri var.

ritmini sürdürür mü bilinmez ama böyle giderse ciddi katkı verir.

iyi sezon geçirirse satma şansları da var. yaşı fazla değil alıcısı çıkabilir.

Bu sene yaptığı çıkış yok ki hatta bizdeki ilk 6 hariç berbat oynamıştı bu sene bonservissiz olduğu için Göztepe'yi bile forvet konusunda aldattı hataya sürükledi adamlar 2 haftadır gol dahi atamıyor :D

Bu mesajı anlamadım neyse konu uzamasın

Rakipte diye oyuncuyu küçümseyecek halim yok.Böyle devam ettiği müddetçe yararlı olacağını düşünüyorum

Hocanın neden Vedat ısrarı yaptığı da ilk haftalar sonunda belli oldu.Ama benim anlamadığım eğer Vedat tarzında biri isteniyorsa hedefimiz neden Falcao ilginç işler

Rakipte diye oyuncuyu küçümseyecek halim yok.Böyle devam ettiği müddetçe yararlı olacağını düşünüyorum

Hocanın neden Vedat ısrarı yaptığı da ilk haftalar sonunda belli oldu.Ama benim anlamadığım eğer Vedat tarzında biri isteniyorsa hedefimiz neden Falcao ilginç işler

Son sözün o kadar değerli ki..

Falcao isteniyorsa Vedatla niye görüştün. Buda plansızlığın kanıtı diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma açıkcası

Böyle oynadığı sürece ben de zaten katkı verir diyebilirim ama başlangıç ve son farklı olabilir bunu da atlamamak lazım iyi başlangıç yapıp sonrasında kaybolanlarda var kötü başlangıç yapıp sonrasında yıldızlaşanlarda var mesela Beşiktaş'da Abuobakar geldiğinde herkes kazma diyordu 6 pas üzerinden sürekli goller kaçırıyordu ama zamanla bambaşka seviyeyeye çıktı bizde Eren geldi ligin başlarında ortalığı sallıyordu sonra yerlerde süründü...

Kısacası süreklilik olabileceği gibi ilk haftalar tamamen aldatıcı da olabiliyor iyi olup olmadığını zaman gösterecek şu an net bir şey söylemek doğru olmaz

Son sözün o kadar değerli ki..

Falcao isteniyorsa Vedatla niye görüştün. Buda plansızlığın kanıtı diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma açıkcası
Falcao 1. forvetin Vedat'da 2. forvetin olacaktı Diagne'yi de elden çıkaracaktın ama Diagne konusunun çözülmemesinden planlar değişti Diagne çıksa belki de 2.forvet Samatta olacaktı fakat alıcısını bulamadık diye düşünüyorum

Falcao 1. forvetin Vedat'da 2. forvetin olacaktı Diagne'yi de elden çıkaracaktın ama Diagne konusunun çözülmemesinden planlar değişti Diagne çıksa belki de 2.forvet Samatta olacaktı fakat alıcısını bulamadık diye düşünüyorum

Nasıl olsa satarım ya diye aynı tarz Vedatı almak dahada saçmalık

Nasıl olsa satarım ya diye aynı tarz Vedatı almak dahada saçmalık
Bir de Babel konusu var forvette oynayabiliyor o yüzden Vedat'ın üzerine fazla düşmedik düşseydik zaten alırdık ama üstü kapalı tam olarak maliyetinin ne kadar olduğunu kimse bilmiyor biri 3.5 diyor biri 5 diyor mesela Oğuz kaan'ın sonra ki satışından mesela %30 pay alacaklar diye haberler daha var totalde belki de 10-12'ye denk geliyor KAP bildirimi yapmadıkları için net rakamları bilmiyoruz

Geri
Üst Alt