- 1 Haziran 2015
- 24.866
- 17.555
- 1.998
Yok yaw baskanlari Fenerli.Gecen sezon bir bizim mactan sonraki aciklamalarina bak bir de fb macindan sonrakine.
öyledir muhtemelen.
rize'de çok fenerli var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw baskanlari Fenerli.Gecen sezon bir bizim mactan sonraki aciklamalarina bak bir de fb macindan sonrakine.
Ligden topçu almayalım dedin dedin bu da Türüç de tutacak gibi.![]()
Turuc'un ortalar iyi.Su Riekerink'li icerde yenildigimiz meshur Kayseri macinda 2 korneri de o acmisti.Oyun icinde cok iyi degil gibi ama.
Muric ise tum kafa toplarini aliyor.Bizdeki armud cikmaya tenezzul etmiyor.Su 2 macta duzgun forvet olsa 6 pts almistik.
2 dk film izleyemedim hicbir seye odaklanamiyorum.Tadim kacti.Gecen sezonki Fb gibi olacaz galiba.Cok dalga gectik olacagi buydu
Turuc'un ortalar iyi.Su Riekerink'li icerde yenildigimiz meshur Kayseri macinda 2 korneri de o acmisti.Oyun icinde cok iyi degil gibi ama.
Muric ise tum kafa toplarini aliyor.Bizdeki armud cikmaya tenezzul etmiyor.Su 2 macta duzgun forvet olsa 6 pts almistik.
2 dk film izleyemedim hicbir seye odaklanamiyorum.Tadim kacti.Gecen sezonki Fb gibi olacaz galiba.Cok dalga gectik olacagi buydu
Kampanya hazırlıklarına başlayalım
Gs ol![]()
Bizim acurumuz da yok ki.Hangi kanalda yayinlayacaz?Sahenk fenerli,tupcu ile aramiz bozuk.A sporun muhabirlerini almiyoruz.
Ciner "O kadar kazik soktuk bari bir el uzatayim" derse Show'a cikariz anca.
Şaka bir yana o kadar kötü duruma düşsek bile mali yönden sıkıntı yaşayacağımızı sanmam,en azından bu sezon için CL faktörüyle eşitleriz durumu
Bu sene bir sey olmaz da seneye maaslari odeyemeyiz Bjk gibi.Gorursun.
![]()
Seneye azalacak baya maaş bütçemiz 7 tane sözleşmesi biten futbolcu var
![]()
Şöyle heriflere güzel kapacak olacak eğer yamuk yapmayıp seneye free gelirse