Ligden topçu almayalım dedin dedin bu da Türüç de tutacak gibi. :asd:

Turuc'un ortalar iyi.Su Riekerink'li icerde yenildigimiz meshur Kayseri macinda 2 korneri de o acmisti.Oyun icinde cok iyi degil gibi ama.

Muric ise tum kafa toplarini aliyor.Bizdeki armud cikmaya tenezzul etmiyor.Su 2 macta duzgun forvet olsa 6 pts almistik.

2 dk film izleyemedim hicbir seye odaklanamiyorum.Tadim kacti.Gecen sezonki Fb gibi olacaz galiba.Cok dalga gectik olacagi buydu

Turuc'un ortalar iyi.Su Riekerink'li icerde yenildigimiz meshur Kayseri macinda 2 korneri de o acmisti.Oyun icinde cok iyi degil gibi ama.

Muric ise tum kafa toplarini aliyor.Bizdeki armud cikmaya tenezzul etmiyor.Su 2 macta duzgun forvet olsa 6 pts almistik.

2 dk film izleyemedim hicbir seye odaklanamiyorum.Tadim kacti.Gecen sezonki Fb gibi olacaz galiba.Cok dalga gectik olacagi buydu

Bu ligde iyi orta kesen her bek ya da kanat iş yapar.Olay o zaten aslında.

Riekerink dedin de,Fb de benzemiyor değil bizim Riekerink'li sezona aslında.

Bir sakin ol be adam.Bekle birkaç hafta daha.

Kampanya hazırlıklarına başlayalım

Gs ol :asd:

Kayseri macini kazaniriz ve tadimiz yerine gelir merak etme

Bizim acurumuz da yok ki.Hangi kanalda yayinlayacaz?Sahenk fenerli,tupcu ile aramiz bozuk.A sporun muhabirlerini almiyoruz.

Ciner "O kadar kazik soktuk bari bir el uzatayim" derse Show'a cikariz anca.

Şaka bir yana o kadar kötü duruma düşsek bile mali yönden sıkıntı yaşayacağımızı sanmam,en azından bu sezon için CL faktörüyle eşitleriz durumu

Bu sene bir sey olmaz da seneye maaslari odeyemeyiz Bjk gibi.Gorursun.

gsmaas-jpg.57507

Seneye azalacak baya maaş bütçemiz 7 tane sözleşmesi biten futbolcu var

gsmaas-jpg.57507

Seneye azalacak baya maaş bütçemiz 7 tane sözleşmesi biten futbolcu var

7 tane diyorsun da Mitroglu zaten gitti.Tasdemir mac basi aliyor sadece.Selcuk TL ile aliyor artik.Yunus da az aliyor.

Sadece Mariano Donk Nagatomo'dan 6 milyonluk yer aciliyor.Onu da aldigimiz adamlarla doldururuz yine.Hatta daha fazla bile verirsek sasirmam gelenlere.

konunun ilk sayfalarında 5-10 kişi olan futboldan anlayan adam sayısı son sayfalara doğru onur yücel, uğur yılmaz ve mustafa canaslana düşmüş

adam iyi topçu

Geri
Üst Alt