# Vedran Ćorluka

Cevap: Corluka Bitiyor

kim gelirse gelsin umrumda değil, eğer uefa basarsa cezayı çekilelim şu adilerin liginden
Başkan öyle demediki.Ceza alırsak benim avrupa projen suya düşer.Bende projem yattığı için başkanlığı bırakırım dedi.Eziklerde buna dünden razı zaten.

Başkan öyle demediki.Ceza alırsak benim avrupa projen suya düşer.Bende projem yattığı için başkanlığı bırakırım dedi.Eziklerde buna dünden razı zaten.

Ondan sonra da Adnan Polat gelir tekrar adayligini koyar, Adnan Sezgini getirir :asd:

Corluka ile Eboue sağı kapatır ama yabancı kontejanı sıkıntı.

Cevap: # Vedran Ćorluka

Corluka sağ bek

Ebuoe sağ açık oynarsa tadından yenmez.

Corluka'yı alacaklarına Pranjic'i alsınlar daha iyi olur..

eboue dönünce belki corluka'yi sol bek oynatmayi düsünüyorlardir.

zararindan cok faydasi olur bence gelsin. ne de olsa kiralik. servet-zan oynayacagina, corluka oynasin. lig bir maraton. allah muhafaza ujfa sakatlanirsa n'apariz? begenmezsek, 3 ay sonra gidecek geri corluka nasil olsa. yedekte servet oturacagina, corluka otursun :)

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

1 çırpıdan fazlası oldu.

1- Podo

2- Shaq

yani iki.

ikiside borsaya bildirildi. şeref'i ne tanırım nede severim sadece takip ederim ama şu yaptığınız iki yüzlülüktür. şeref bugün bir transfer açıklasa ve bu transfer gerçekleşse şimdi asıp kesenler adamı umuzlarda taşımaya başlar. adam iyi niyetli bir şekilde bazı şeyleri açıkladı/bildirdi ve gerçekleşmedi dediğiniz transferler borsaya dahi bildirildi ama sırf elemanlar alınamadı diye şeref itin münasip bir yerine sokuldu. ayrıca aynı taraftar profili takım 9 da 9 giderken sesini çıkarmazken sadece 1 mağlubiyetle futbolcusundan tutun yönetimine kadar giydirmiştir. artık kafa yapısının değişmesi lazım fakat bakıyorumda bunun olması için yaklaşık 87834784282 sene gerekiyor. ee anca tabi.

Bir fırtına gelse sabriyi götürse .. Bur corluka olabilir.

Ayrıca haberin kaynağına göre Corluka'ya yarım sezon için 1,5 Milyon Euro ödeyecekmişiz.Çok fazla!

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

bence süper sabri hata yapacak diye ödüm b.kuma karisiyor ayriyeten corluka süper bir futbolcu cok bölgede oynayabiliyor :yenieek:

eboue dönünce sag ilerde oynar takimin tadindan yenmez :D

Pek sanmıyorum kanatta oynayabileceğini

Şimdi bu transfere şöyle bakınca mantıksız gelmiyor :

Eboue sağ kanada geçer, Corluka da ona arkadan destek verirse ataklarımız çok daha verimli olur o bölgeden.

Sol kanatta da Engin-Emre ikilisini tercih eder.

bu kadar uzun sağbek mi olur la :asd:

forvet ve kanat kırmızı alarm veriyo biz sağbek falan alıyoruz

çog mantıklı

aynen ya 1.93 adam orta açacağına kafa vursun..

Bu nasıl bir mantık ? Corluka harika bir defans oyuncusu, top tekniği falan da oldukça iyi bekte de abartmıyorum Eboue'yi aratmaz.

Diğer yandan 17 maç için 2.5 milyon euro verip kiralık olarak almak saçmalık olacak, illa alacaksak bonservisiyle alalım.

Son yıllarda Türkiyeye gelen en kaliteli futbolculardan olur.

Bonservisini alma hakkı bizde olsun.

Corluka vizyonu geniş futbolcu

Geri
Üst Alt