Venables: "Maradona, Pele ve Messi'yi seyrettim ama Ronaldo hepsinden iyi"

Kariyerinde ki en büyük başarısını yaptığı hileye borçlu.Ozaman buna da hand of god diyelim
0472c5f757a1abfe50884b3242c65436.jpg
Hand of god diyebilmen için türkiye olarak fransız toprağını haksız yere işgal etmiş fransız ekonomisini çökertmiş olmamız lazım ki rövanş olsun hand of god olsun lütfen mehmetçim...

Hand of god diyebilmen için türkiye olarak fransız toprağını haksız yere işgal etmiş fransız ekonomisini çökertmiş olmamız lazım ki rövanş olsun hand of god olsun lütfen mehmetçim...
Ben ironi yaptımda üstad sen ki dindar birisin nasıl tanrının eli diyebiliyorsun

Yahu adam şikeci bariz. Diyorum ya adam elle gol atıyor ve DK kazanıyor sonra Messi ile Ronaldo DK kazanamadı diye bok atılıyor, fıkra gibi.
O makus arjantinin talihini hem dünyanın en güzel çalımlı dikey golünü atarak hem de çük kadar boyuyla kafa topuna kaleciyle çıkıp çaktırmadan el ile atarak efsane yazdı messi ancak karı kız takılır...Maradona arjantinliler için önce isa sonra da kendisidir...Messi sponsor balonudur...Maradona delikanlıdır bari bu kadar bariz bir şeye itiraz etmeyin messinin kendisi kabul ediyor hem ayrıca almanlara 4-0 kaybedine maradona ne dedi? Messi benden iyi olsa reaksiyon gösteriridi dedi hocası olarak :) hürmetler...

Ben Maradona yi adamdan saymiyorum.

Doping ve uyusturucuya bulasan futbolcu veya sporcu benim gözümde sporcu degildir bu kadar basit isterse dünyanin en iyisi olsun.

O makus arjantinin talihini hem dünyanın en güzel çalımlı dikey golünü atarak hem de çük kadar boyuyla kafa topuna kaleciyle çıkıp çaktırmadan el ile atarak efsane yazdı messi ancak karı kız takılır...Maradona arjantinliler için önce isa sonra da kendisidir...Messi sponsor balonudur...Maradona delikanlıdır bari bu kadar bariz bir şeye itiraz etmeyin messinin kendisi kabul ediyor hem ayrıca almanlara 4-0 kaybedine maradona ne dedi? Messi benden iyi olsa reaksiyon gösteriridi dedi hocası olarak :) hürmetler...
Soruma cevap vermediğin için bu konudaki son postum şimdilik maç izlemeye gidiyorum.Delikanlıyla sana da mutlu hayatlar.Hadi eyw
diego-maradona-claudio-caniggia-boca-juniors-kiss-1996_1w269v9cjzljd1cmxf0or0qrz4.jpg

evet brezilyalı ronaldo gibi olamaz,yetenek acısından o en iyisi.abime göre,romario hepsinden iyi golcülerin...
Hakikaten romario hepsinden iyi golcüydü hatta gelmiş geçmiş en iyi brezilyalı golcü kabul edildi pele tarafından bile hatta rakibi bebeto da kabul etmişti hatırlanmadığı için yok hükmünde tabii :)

Senin yazdıklarını okunmaya değer bulmuyorum, o antin kuntin hikayelerini git başkalarına anlat.

Şikeci şerefsizleri över anca senin gibi tipler.

Maradona asla şike yapmaz...Ne bileyim neyi kastettiğini...Zaten sadece müller ile maradonaya laf atıyorsun kaç gündür ikisi de şikeci değil onun için bilemeyeceğim...
Okumayı bilsen kime ne konuda laf attığımı anlardın ama nerdee.

Elle gol atıp kupa kazandıran adam şikeci. Yukarıda Mehmetin yazdıklarını oku, önce okumayı ve dinlemeyi öğren ondan sonra bekle dikkate alınmayı.

Ayrıca her konu gibi bu konunun da içine sıçtın, al keyfince yaz seni çekemeyeceğim.

Yazmıyayım diyorum ama kendimi tutamıyorum.
Tüm bunlar fetönün kumpasıdır yoksa maradona ne vurduruyodur ne eliyle gol atıyodur ne doping alıyodur hepsi kumpas.

Sikeci serefsiz haysiyetsiz serefsizleri bu kadar seviyorsaniz gidin feneri tutun yaw.

Üstad futbol konuşuyoruz öne sürdüğün argümanlar: delikanlılık, falkland savaşı, elle atılan golün anlamı vs vs

Ayrıca 4-0 yenildikleri maçta teknik direktör olarak sorumluluk almak yerine Messi'ye laf atan adamın bu kadar savunulacak bir tarafı yok..

@Uğur Güzel

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt