Venables: "Maradona, Pele ve Messi'yi seyrettim ama Ronaldo hepsinden iyi"

Okumayı bilsen kime ne konuda laf attığımı anlardın ama nerdee.

Elle gol atıp kupa kazandıran adam şikeci. Yukarıda Mehmetin yazdıklarını oku, önce okumayı ve dinlemeyi öğren ondan sonra bekle dikkate alınmayı.

Ayrıca her konu gibi bu konunun da içine sıçtın, al keyfince yaz seni çekemeyeceğim.
Yoo ben zaten dediğimi dedim Henry elle attığında bu şikeciliktir ama maradona attığında değil zira işgal edilmiş, ambargoya maruz kalmış, ekonomisi çökertilmiş bir ülkenin umudu olarak İngilizlere haddini bildirmiştir bu kadar...Messinin bile kabul ettiğini siz inkar ediyorsunuz ya başka söze ne hacet...

Üstad futbol konuşuyoruz öne sürdüğün argümanlar: delikanlılık, falkland savaşı, elle atılan golün anlamı vs vs

Ayrıca 4-0 yenildikleri maçta teknik direktör olarak sorumluluk almak yerine Messi'ye laf atan adamın bu kadar savunulacak bir tarafı yok..

@Uğur Güzel

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi de messi kendisi diyor maradona benden büyük golcü diye bu kadar bariz bir gerçek kabul edilmeyip elle attığı gol üzerinden eleştirilince yaptım o izahatları yoksa maradona'nın daha iyi bir futbolcu olduğunu peleden beckenbauera herkes kabul ediyor...

İyi de messi kendisi diyor maradona benden büyük golcü diye bu kadar bariz bir gerçek kabul edilmeyip elle attığı gol üzerinden eleştirilince yaptım o izahatları yoksa maradona'nın daha iyi bir futbolcu olduğunu peleden beckenbauera herkes kabul ediyor...

Messi daha iyi olsa da olmasa da Maradona'dan daha iyiyim diyemez zaten Arjantin'de Maradona'nın yeri apayrı sonuçta. Ama biz burada yok İngilizlere haddini bildirdi yok şunu yaptı bunu yaptılarla konuşmuyoruz objektif bir şekilde "futbol" konuşuyoruz..

Yoo ben zaten dediğimi dedim Henry elle attığında bu şikeciliktir ama maradona attığında değil zira işgal edilmiş, ambargoya maruz kalmış, ekonomisi çökertilmiş bir ülkenin umudu olarak İngilizlere haddini bildirmiştir bu kadar...Messinin bile kabul ettiğini siz inkar ediyorsunuz ya başka söze ne hacet...
Messi kim otorite mi

Git bu safsataları başkalarına anlat, yok o şikeymiş de o değilmiş yav he he.

Burada sen gelene kadar futbol üzerinde bahsediyorduk geldin gene antin kuntin hikayelerinle piç ettin muhabbeti bela mısın bir uzaklaş yav atlama her şeye.

Messi sence geri zekali mi?.. halka mal olmus, arjantinin simgelesmis birine dis gecirsin?

Asla ben en iyiyim diyen biri de olmadi.. bunu ronaldocu olarak soyluyorum..

@Keramettin TANRIVERDİ 90 yılında Arjantin Almanya ya kaybetti ya bunun için şöyle söylentiler var.
"1990 yılında f.g nin dualarla Almanya yı şampiyon yaptığı söyleniyor."
aziz_yildirim_hedefimiz_sampiyonlukA0.jpg

Son olarak en kritik soruya geliyorum :

Maradona elle o golü atmamış olsaydı, bugün yine en iyisi o diyecek miydin? Zira haksızca bir goldü o.

O golu atmasa ingiltereye eleneceklerine inaniyor musun ?

Ben 90 da hakem finalde 2 arjantinliyi atip penalti uydurmasa o kupayi alacaklarini biliyorsun.

80 li yillarda Serie A en iyi lig. Ama topu taca atiyorsun. Yeterli delil yok diyorsun.

O zaman 80-90 arasi dk almis , final oymamis milli takim oyuncularina bak. Avrupa sampiyonlarina bak.

Maradona
Sokrates
Zico
Platini
Voller
Briegel
Rummenige
Itallyan yildizlar
Canniggia
Gullit
Basten
Rijkaard
Boniek

Ve cok daha fazlasi Serie A daydi.

Onlarin oynadigi ligde sampiyon olmamis Napoliyi sampiyon yapan Uefa aldiran, dk aldiran adam dan daha iyisi olduguna inanacak degilim.

Cok sukur hepsini gozlerimle gordum seyrettim. Pele haric tabi.

Messi kim otorite mi

Git bu safsataları başkalarına anlat, yok o şikeymiş de o değilmiş yav he he.

Burada sen gelene kadar futbol üzerinde bahsediyorduk geldin gene antin kuntin hikayelerinle piç ettin muhabbeti bela mısın bir uzaklaş yav atlama her şeye.
Tamam üstat hatrın için gidiyorum ama bu arada kullandığın küfürü kime rapor ediyoruz ??? Hürmetler sinirlenmeye gerek yok bilgilerimizi paylaşalım gerisi şahsi yorum :) İyi akşamlar renktaş...

Vay be 2-1 biten maçta demek hile ile 1 gol atmak maçın sonucuna etki etmiyor.
#HileAklanamaz

@Keramettin TANRIVERDİ 90 yılında Arjantin Almanya ya kaybetti ya bunun için şöyle söylentiler var.
"1990 yılında f.g nin dualarla Almanya yı şampiyon yaptığı söyleniyor."
aziz_yildirim_hedefimiz_sampiyonlukA0.jpg
Hayır almanya birleştiği için hakemler tarafından kollandı bunu benim gibi bir alman futbol hayranı söylüyor bir de bu açıdan bak :) Çünkü bu gerçek...Penaltı dandikti brehme bile kabul etti yıllar sonra...

Geri
Üst Alt