Venables: "Maradona, Pele ve Messi'yi seyrettim ama Ronaldo hepsinden iyi"

Çok sert oldu renktaş gerek yok bu kadarına hürmetler...Bırakalım Şampiyonlar Ligini dünyanın en önemli spor organizasyonu saysınlar...

Sen o küçük beyninle bana laf attığını falan mı sanıyorsun? Sor bakalım Koray'a ona göre en iyi 2. oyuncu kimmiş, Messi deyince ağlama ama sonra jr. ismailenver.

Yahu anlamadın mı Mehmet, baktı laf bulamıyor hemen başka yöne kaydırıyor konuyu. Her zamanki hareketleri.

Birazdan Maradona en iyi değil diyenler cahildir, ipnedir falan da der hazır ol.

Keramettin bak senin Messi nin kabul ettigi bisey bu.

Bak Messinin en iyi oldugunu Maradonayi seyretmemisler inanir sadece.

Maradonayi seyreden bir insan evladini kandiramazsin.

@Hidayet Sarıdağ burada adı bile geçmemesi üzücü 1 durum
images

Keramettin bak senin Messi nin kabul ettigi bisey bu.

Bak Messinin en iyi oldugunu Maradonayi seyretmemisler inanir sadece.

Maradonayi seyreden bir insan evladini kandiramazsin.

DK ve Napoli uydurma hikayelerinden bahsetmeseniz daha ılımlı olunabilir.

DK kazandıracak, Getafe'yi şampiyon yapacak dediğinde dayanaksız oluyor, onun dışında isteyen istediğini beğenir. Otoriteler her zaman kıstas değildir zaten aralarında Pele diyen de var Messi diyen de var Ronaldo diyen de var Maradona diyen de var.

Bir de Maradona'yı siz de doğru düzgün izlemediniz ama bunu kabul etmiyorsunuz.

Neyse esas konuya gelelim

Müller diyen yok mu yav gelmiş geçmiş en iyi oyuncuya

DK ve Napoli uydurma hikayelerinden bahsetmeseniz daha ılımlı olunabilir.

DK kazandıracak, Getafe'yi şampiyon yapacak dediğinde dayanaksız oluyor, onun dışında isteyen istediğini beğenir. Otoriteler her zaman kıstas değildir zaten aralarında Pele diyen de var Messi diyen de var Ronaldo diyen de var Maradona diyen de var.

Bir de Maradona'yı siz de doğru düzgün izlemediniz ama bunu kabul etmiyorsunuz.

82 de bizdikken maradonanin o kramponu brezilyalinin karnina gecirmesini bile hatirliyorum 18 yasindayken. Herifin sinirleri dayanamamisti yedigi tekmeye.

Serie A en iyi ligdi 80 lerde. Bu tartismaya acik bi konu degil Orada hic sampiyon olmamis Napoliyi tek basina 2 kez sampiyon yapmis , dk almis bir adam. Ne diyim simdi bu adama?

82 de bizdikken maradonanin o kramponu brezilyalinin karnina gecirmesini bile hatirliyorum 18 yasindayken. Herifin sinirleri dayanamamisti yedigi tekmeye.

Serie A en iyi ligdi 80 lerde. Bu tartismaya acik bi konu degil Orada hic sampiyon olmamis Napoliyi tek basina 2 kez sampiyon yapmis , dk almis bir adam. Ne diyim simdi bu adama?

Bence İtalya olayı abartı, Napoli öyle boktan bir takım da değilmiş işte kadrolarını bile yazdım, 15 milyon dolar verip almışlar bir de Maradona'yı yani fakir de değiller. Verona ve Sampdoria örnekleri o döneme gelmese daha fazla saygı duyabilirdim. Sonuçta burada bir halt değil Napoli'yi şampiyon yapmak demiyoruz, sizin abarttığınız kadar bir durum yok diyoruz.

Jordan da sikeci dopingci bir heriftir.

Messi çok asosyal gerizekalı bir tip(miş).

Geri
Üst Alt