Venables: "Maradona, Pele ve Messi'yi seyrettim ama Ronaldo hepsinden iyi"

Yaşını sorsan hatırlamaz ama iki katı görmüş geçirmiş, o feleğin çemberinden geçmiş, biz giderken o tipler dönermiş, her ortama ayak uydurabilir her konuya bir fikir beyan eder, mükemmel giyinir kalender bilinir o seyyah gezinir ferman edebilir, tam bir maskulen metroseksüel takılır delikanlılığın kitabını yazan adam, felsefik her cümle karmaşık, her işin üstesinden gelir, karmakarışık, tabi ki çok bilir muhabbete girilir, kompleksleriyle belki baş edilir lafa turp sıkar her zaman kimisi sinsidir kimisi adamı katil edebilir

:rose:

Ben müllerciyim zaten demiştim daha önce dk kazandı herif dünyanın en iyisi o

Ronaldo'dan en iyi çıkmaz beyler boşuna zorlamayın:/

Şimdi bakanlara talimat verdim yerli ronaldo üretimine başlıyoruz

Ben miyim üstat öyle diyor renktaşlar :) O benim alıntım değil ama :)

Yok yav Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özgür bir birey olmanın esası olarak her konuda fikir beyan etmesi üzerine şarkının sözlerinin bir kısmı aklıma geldi ve paylaşayım dedim. Şarkı daha çok Arda Turan ve türevlerini anlatıyor.

Yok yav Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özgür bir birey olmanın esası olarak her konuda fikir beyan etmesi üzerine şarkının sözlerinin bir kısmı aklıma geldi ve paylaşayım dedim. Şarkı daha çok Arda Turan ve türevlerini anlatıyor.
Teşekkür ederim zira metro filan bizi bozar tekrar hürmetler...

Evet Pele-Maradona ve Messi-Ronaldo tartismalari kapandigina gore Ceza-Sagopa tartismasi baslayabilir

Geri
Üst Alt