Venables: "Maradona, Pele ve Messi'yi seyrettim ama Ronaldo hepsinden iyi"

Hamza bence konuyu dahi okumadan konuya atlamışsın.

Napoli şampiyonluğu çöp diyen yok.

Bunlar diyorki Barca Real Athletico varken Getafe şampiyon oldu, ben de bunun abartı olduğunu anlatıyorum. Verona da başarılı Sampdoria da, Bursa da, Leicester da, Stutgart da, Wolfsburg da. Hepsi büyük başarılar.

Yani acikcasi yazilan her seyi okumadim tabii iki gundur uzun uzun metinler atiliyor; ben de periyotlar arasi futbolcu karsilastirmaya sonuna kadar dusmanim, o yuzden basliktaki karsilastirma benim icin bir anlam ifade etmedginden fazla ilgilenmemistim.

Ancak simdi goruyorum ki Maradona efsane degil demeye getiriyor, ozellikle de Mehmet, bu yuzden yazdim yazdiklarimi.

Ben de diyorum zaten Napoli sampiyonlugu Leicester - Bursa gibi mucizevi degil. O kadar mucizevi olmasa da yine de beklenmedik bir sampiyonluktur ve bunun basrolunde Maradona vardir diyorum sadece.

Şu Uğur'daki ağız ishaline bir çözüm var mı yav, bıktırdı yemin ederim her şeye atlıyor, her konuda boş boş yorumlar yapıyor.

Futbol hakkında fikrin varsa konuş, gidip onu bunu alıntılayıp ortamı gaza getirmeye çalışma. Ortaya sunduğun bir tane done yok elinde, ne taktik bilirsin ne oyuncu tanırsın.

Tek başına da değil patron ben araştırıyorum.. bunlar bir ekip olarak, konuları amacından saptırıyor.. hepsi like avcısıdır :mad::mad::mad:

Maradona ya kötü futbolcu demiyoruz ayrıca dopingçi ve hilekar diyoruz :D

He bu arada Ronaldo ve Messi nin gol vuruşu yok diyenleri ciddiye alamıyorum maalesef

Maradona ya kötü futbolcu demiyoruz ayrıca dopingçi ve hilekar diyoruz :D

Dopingci olduguna katilmam keza o donem diger futbolculardan fazla doping yapiyor gibi bir durum yok. Yedigi esas meni kokainden yedigi icin saygim sonsuz buyuk ustaya.

Hilekarliga gelince cirkef bir adam oldugu dogru ama ben cirkefleri de severim, yakin donemden mesela akla Melo geliyor.

Bir de Ingiltere'ye eliyle gol atmasi neredeyse siyasi bir eylemdir, evet biraz abartiyorum ama Arjantin intikam almistir resmen o an. Dedigim gibi o donem futbol cok daha siyasi ve yerel oldugundan bu tarz degerlendirmelere gidilebilir diye dusunuyorum.

Şu Uğur'daki ağız ishaline bir çözüm var mı yav, bıktırdı yemin ederim her şeye atlıyor, her konuda boş boş yorumlar yapıyor.

Futbol hakkında fikrin varsa konuş, gidip onu bunu alıntılayıp ortamı gaza getirmeye çalışma. Ortaya sunduğun bir tane done yok elinde, ne taktik bilirsin ne oyuncu tanırsın.
Daha bugün 3 ayrı başlıkta beni alıntılayıp hem de 2 tanesi futbol dışı yorum yapmış, görüş bildirmişsin ben sana birşey diyor muyum? Yorumuna boş diyor muyum ki bu başlıkta da postlar ortada ilk sana yazmadım mehmete yazdım sen araya girdin şimdi de bağımsız olarak yeniden post atıyorsun 2 dakika sonra gereksiz bunlar...

Ben fikrimi söylemişim zaten 3 gün önce Maradona dünyanın en iyisi diye siz sonraki 2 gün yeni bir şey demiyorsunuz ki? Bu çaba niye ? Maradonanın iyi bir futbolcu olmadığını mı ispata çalışıyorsunuz zira bu namümkün...Eğer messi daha iyi diyorsan da de zaten dediniz 3 gün önce bu tartışmalar mesnetsiz bulmuşsunuz koray ağabeyinizi ikili markaja alıp musallat oluyorsunuz...Sadece kendi görüşünüzde olanlara mı hürriyet var??? Konuşacak yeni bir şey yok boş verin ağabey işinize gücünüze bakın yeni dünya kupası oynanıyor gerek yok birbirinize musallat olup bunaltmaya, kalp kırmaya...

Dopingci olduguna katilmam keza o donem diger futbolculardan fazla doping yapiyor gibi bir durum yok. Yedigi esas meni kokainden yedigi icin saygim sonsuz buyuk ustaya.

Hilekarliga gelince cirkef bir adam oldugu dogru ama ben cirkefleri de severim, yakin donemden mesela akla Melo geliyor.
Maradona, yasaklı maddeyi kahvenin içine katarak aldıklarını, bunun daha hızlı koşmalarını sağladığını ve bu şekilde Avustralya’yı geçerek dünya kupasına katıldıklarını iddia etti.
Eliyle de gol atmak çirkeflik sayılıyorsa eyw

Tahmin de tahmin diye tutturup neredeyse her maça çifte şans tahmininde bulunup bilmem ne %80 başarı ile çok başarılıyım diye kafa şişirmekte ısrar etmesinden sonra kale almamaya karar verdim.

Zavallı kendini avutsun dursun ismailenver vs şer dörtlüsü diye ezik ezik şeylerle kendini tatmin etsin. Buna ihtiyacı var anlaşılan.

sent via GSC

Maradona, yasaklı maddeyi kahvenin içine katarak aldıklarını, bunun daha hızlı koşmalarını sağladığını ve bu şekilde Avustralya’yı geçerek dünya kupasına katıldıklarını iddia etti.
Üstat maradona mevzusunu kapatın artık 3 gündür gerçekten söyleyeceğini söyledin zaten boşuna gerginlik çıkıyor vallahi maradonayı savunma durumunda kalmak zul birader...

Surekli eliyle gol atmiyor ki adam, o an atiyor; bunu da "ulan bugun ne hile yapayim, elimle gol atayim" zihniyetiyle yapmiyor pozisyon icinde yapiyor. Eliyle surekli gol atan falan bir adam olsa hileci dersin diyecegim de yine diyemezsin sadece cirkefligini kanitlar keza hakem gormekle mukelleftir o kurallara gore oynamakla degil.

Dedigim gibi dopingi o donem cogu futbolcu yaptigindan bugunku kadar kabul edilemez bir sey degil.

Tahmin de tahmin diye tutturup neredeyse her maça çifte şans tahmininde bulunup bilmem ne %80 başarı ile çok başarılıyım diye kafa şişirmekte ısrar etmesinden sonra kale almamaya karar verdim.

Zavallı kendini avutsun dursun ismailenver vs şer dörtlüsü diye ezik ezik şeylerle kendini tatmin etsin. Buna ihtiyacı var anlaşılan.

sent via GSC
HÜRMETLER

Surekli eliyle gol atmiyor ki adam, o an atiyor; bunu da "ulan bugun ne hile yapayim, elimle gol atayim" zihniyetiyle yapmiyor pozisyon icinde yapiyor. Eliyle surekli gol atan falan bir adam olsa hileci dersin diyecegim de yine diyemezsin sadece cirkefligini kanitlar keza hakem gormekle mukelleftir o kurallara gore oynamakla degil.

Dedigim gibi dopingi o donem cogu futbolcu yaptigindan bugunku kadar kabul edilemez bir sey degil.
:)

Daha bugün 3 ayrı başlıkta beni alıntılayıp hem de 2 tanesi futbol dışı yorum yapmış, görüş bildirmişsin ben sana birşey diyor muyum? Yorumuna boş diyor muyum ki bu başlıkta da postlar ortada ilk sana yazmadım mehmete yazdım sen araya girdin şimdi de bağımsız olarak yeniden post atıyorsun 2 dakika sonra gereksiz bunlar...

Ben fikrimi söylemişim zaten 3 gün önce Maradona dünyanın en iyisi diye siz sonraki 2 gün yeni bir şey demiyorsunuz ki? Bu çaba niye ? Maradonanın iyi bir futbolcu olmadığını mı ispata çalışıyorsunuz zira bu namümkün...Eğer messi daha iyi diyorsan da de zaten dediniz 3 gün önce bu tartışmalar mesnetsiz bulmuşsunuz koray ağabeyinizi ikili markaja alıp musallat oluyorsunuz...Sadece kendi görüşünüzde olanlara mı hürriyet var??? Konuşacak yeni bir şey yok boş verin ağabey işinize gücünüze bakın yeni dünya kupası oynanıyor gerek yok birbirinize musallat olup bunaltmaya, kalp kırmaya...
Kafa açma. Okumuyorum senin boş yorumlarını.

Senin ne kadar sinsi 1 tip olduğunu anlamak zor değil.

Kafa açma. Okumuyorum senin boş yorumlarını.

Senin ne kadar sinsi 1 tip olduğunu anlamak zor değil.
Ne istiyorsun keramettin? sen her gün bana hemen her yazdığım başlıkta alıntı ile ya da isim zikrederek post atacaksın sonra da yine direkt sana cevap vermeme rağmen yine araya gireceksin sonra sana en ufak bir post attığımda hakkımda kötü ifadeler mi kullanacaksın? Ben değil sen kavga ediyorsun...Karşı tarafı kavgaya çekmek esas sinsilik...Ben sana bugün birşey yazmadım ki dün sen beni yanlış anladığını söyledikten sonra ben de tamam dedim amacımız birbirimizi ikna etmek mi? yoksa farklı görüşler ortaya koymak mı ?

Yav sıradan maçta mı attı sanki o golü en büyük başarısının imzası o gol.Bu büyük futbolcu hileye hurdaya başvurduysa bende bana göre önemli biri değil diyorum ne var yani bunda, yeteneksiz ninnoş gol vuruşu olmayan züppe faln demiyorum ya sonuçta haklı bahanelerim var

Alanim istatistige cok yakin ve hayalim tipki beyzboldaki WAR (Wins Above Replacement) ve basketboldaki WS/48 (Win Shares Per 48 Minutes) gibi bir istatistigi futbol icin olusturmak. Baska bir deyisle, futbolcularin ne kadar iyi futbolcu olduklarini sayisal bir degerle yansitmak.

Bu gerceklestikten sonra periyotlar arasi futbolcu karsilastirmak da mantikli olacaktir cunku herkes kendi periyotunu ne kadar iyi domine etmis gormemizi saglayacaktir. Kendi periyotunu en iyi domine eden = gelmis gecmis en iyi futbolcu onermesi o noktada anlam kazanacaktir.

Geri
Üst Alt