Veysel Sarı Galatasaray'da İddiası

begeıdıgım bır ısım Veysel sıkecı bulent donemınde forvet oynadı ardından bır donem stoperde oynadı sag beke gectı tarıkdan ve salıhten daha ıyı topçudur ınsallah olur bu ıs

Söz konusu Eskişehirspor ise parçalıyı üstünde görmeden hiçbir transfere bitti gözüyle bakmam . Yine piyasa yapıyorlardır.

Yerli bir oyuncu bazında değerlendirirsek, özellikle 3-5-2'nin sağ kanadını otobana çevirir. Nokta bir transfer oldu bu. Kayseri'deki Salih'i alacağız diye yutkunmuştum bir an.

veysel bjk liymiş önder özen söyledi ntvspor da... gelmez bence...

gerek de yok devre arasında alabileceğimiz hiç bir sağ bek sabriden daha fazla katkı veremez yerli olarak

gerek de yok devre arasında alabileceğimiz hiç bir sağ bek sabriden daha fazla katkı veremez yerli olarak

Mustafa Egemen Bayrak diye bir çocuk varmış sağ bek ön libero oynuyormuş , yaş 21 ama henüz prof olamamış ama çok kaliteli diyorlar ne dersin renktaş :D

he bi de hasta cimbomluymuş

Çeptalk

burak da BJK'li. artık futbolcunun hangi takımlı olması anlam ifade etmiyor. futbolcu alacağı paraya ve başarıya bakıyor. Adam fanatik BJK'li olsun, gitsin boş mukaveleye imza atsın. 15 yıl oynasın bjk'de. kaç kere şampiyon olacak, kaç kere CL'de oynayacak ve kaç para alacak?

Rüştü'nün oğlunun GS alt yapısına gelmesi de bundan

veyseli hiç alıcı gözle izlemedim. forumun yarısı bok gibi yarısıda iyi oyuncu diyor. karar verin artık:D

Ben şahsen beğenmiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence iyi veysel ama umut gündoğanı aldıysak esas transferımız o olur,bir çok maçını izledim cok sakın bir futbolcu ayaklarına hakım ve al veri top dağıtcı özelliği muthiş.

Veysel Sarı - Wesley Sneijder benzerlik dikkatimi çekti :))

Geri
Üst Alt