Veysel Sarı Galatasaray'da İddiası

Iyi transfer dogruysa hayirli olsun!

BdZCc51IMAERNfJ.png

Kadir çetinçalı kadar oturduğu yerden haber yapan bi gazeteci yoktur

Veysel Sarı vs Wesley Sneijder BİR BENZERLİK VAR SANKİ:troll:

Salih leş,Veysel leş,Tarık leş,İshak leş kimi alacağız biz?Sabri mi kalsın istiyorsunuz anlamadım ki.Adı geçen yerli sağ beklerden en iyisi bence.Orta saha kökenli sağ bek.Bazen orta sahada bile kullanırız.Ben de isterim Emre Can gelsin ama kaçtı o tren.

Salih leş,Veysel leş,Tarık leş,İshak leş kimi alacağız biz?Sabri mi kalsın istiyorsunuz anlamadım ki.Adı geçen yerli sağ beklerden en iyisi bence.Orta saha kökenli sağ bek.Bazen orta sahada bile kullanırız.

tarıka leş diyen yok. salih le veysel leş oğlu leş. eskişehir taraftarı veysele küfretmekten bilmedikleri küfür kalmadı. veyseli alarak resmen iyilik yapıyoruz adamlara

tarıka leş diyen yok. salih le veysel leş oğlu leş. eskişehir taraftarı veysele küfretmekten bilmedikleri küfür kalmadı. veyseli alarak resmen iyilik yapıyoruz adamlara

Tarık da Veysel'den çok üstün biri değil.Topu topu yarım sezondur oynuyor ilk 11'de.3-4 parladı diye istiyor forumdaki bir kesim.Geçen sene de Şener parlamıştı herkes alalım diyordu.Şimdi adını hiç görmüyorum.Ben Veysel'le Tarık gelsin isterim.Yerli almamız gerek.

Tarık da Veysel'den çok üstün biri değil.Topu topu yarım sezondur oynuyor ilk 11'de.3-4 parladı diye istiyor forumdaki bir kesim.Geçen sene de Şener parlamıştı herkes alalım diyordu.Şimdi adını hiç görmüyorum.Ben Veysel'le Tarık gelsin isterim.Yerli almamız gerek.

şener bence hala çok iyi. ama onun bölgesinde çok iyi bir oyuncu daha var (basser). adam sakatlıktan yeni çıktı. bu sezon doğru düzgünde oynayamadı. tarık 10 maç oynadı ama kalitesini çabuk belli etti. işe bi de bu taraftan bakarsak çok iyi.

Veysel Beşiktaşlıymış bize gelmesin diyenler lütfen Sabri'ye ağzını bile açmasınlar :D

aldığın oyuncu elindekilerden bariz daha iyi olmalı. yoksa böyle veyseli salihi falan alarak sadece borç hanemizde yazılan yekünü artırmış oluruz. boş tranfer yapmamalıyız. bedava diye alıyoruz ama menajerine oyuncunun kendisine ödenen paralar var. bide üstüne eskişehirle papaz oluyoruz. hiç gereği yok bu transferin

şener bence hala çok iyi. ama onun bölgesinde çok iyi bir oyuncu daha var (basser). adam sakatlıktan yeni çıktı. bu sezon doğru düzgünde oynayamadı. tarık 10 maç oynadı ama kalitesini çabuk belli etti. işe bi de bu taraftan bakarsak çok iyi.

Şu anda 4-5 yerli oyuncuya ihtiyacımız var.Piyasada pek yerli adam da yok.Adı geçen isimlerin çoğu kaliteli isimler değil kabul ediyorum ama sınır varken yerli almak zorundayız.3 kulvarda gideceğiz.Şu anki yerli havuzu kaldıramaz bu yükü demek istediğim bu.

Sabri gibi futbolcu demeye utandıgım biri varken, veysele leş demekte güzel bir bakış açısıymış.

Veysel de tam joker oyuncudur orta saha ilerde kanatta bile oynar bu adam alınmışsa çok iyi transfer

Geri
Üst Alt