Veysel Sarı Galatasaray'da İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel güçlü ve mücadeleci bir futbolcu ama, burada tek büyük korkum İstanbul hayatına kendisini kaptırması olur. Şimdi Salih transferi baya ilginç hale geldi. Hazır bu duruma gelmişken, onu da direkt stopere kaydırsalar sanki daha iyi olur. Bu arada Fener maçında Tarık'ı beğendim, keşke onu da alabilseydik. Çabuk ve ayakları çok iyi. Hayırlısı olsun.

Veysel güçlü ve mücadeleci bir futbolcu ama, burada tek büyük korkum İstanbul hayatına kendisini kaptırması olur. Şimdi Salih transferi baya ilginç hale geldi. Hazır bu duruma gelmişken, onu da direkt stopere kaydırsalar sanki daha iyi olur. Bu arada Fener maçında Tarık'ı beğendim, keşke onu da alabilseydik. Çabuk ve ayakları çok iyi. Hayırlısı olsun.

Salih stoper nasil olacak Zan , Semih ve Koray var yerli . Adam her turlu gereksiz yeteneksiz <<-- Salih

İyi de hocam Veysel zaten doğma büyüme İstanbullu ki adam Taksim - Tophane taraflarında büyümüş zaten aslında ortamın içinden geliyo yani :)

Hizi kotu

Teknigi cok kotu

Savunmasi vasat

Ofansi kotu

Gucu iyi

Oyun zekasi kotu .

Guclu olmasi disinda elle tutulur bi yani yok . Eskisehir icin vasat bi oyuncuyken Galatasaray'a gelmesi manidar Salih'den daha kotu .

Biz aldığımız için diğer futbolcular gibi her şeyi kötü olan futbolcu.

Hizi kotu

Teknigi cok kotu

Savunmasi vasat

Ofansi kotu

Gucu iyi

Oyun zekasi kotu .

Guclu olmasi disinda elle tutulur bi yani yok . Eskisehir icin vasat bi oyuncuyken Galatasaray'a gelmesi manidar Salih'den daha kotu .

Cahilce bi yorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence de yaptigin yorumu iyi tanimlamissin . Uc kelimeyle cevabini ozetlemissin - konusunu yazmissin - ayni zamanda tanimalamissin tebrik ediyorum gercekten cahilce bir yorum yapmissin :)

Hayır yaptığım yorum senin içindi

Cahilce yorum 3 de gelmis :D hahaha yazinca ''ti''ye aldigini hissetmen ve karsi tarafinda boyle hissedecegini sanman cok akillica :D

Söz konusu sensen pek bi ilim bilim bilmeye gerek yok.Veysel hakkında yorum yapabilmek için ise var.Dolayısıyla yaptığın cahilce yorumdan cahil olduğunu çıkarabilmek zor değil.Bunun ispatı da cahil olduğunu sana söyleyen bir kişiye cahilsin demektir.1den başlayıp mesajları sayabiliyorsun ama yine de cahil olduğunu saklayacak bir özellik değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt