Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.950
- 7.450
- 1.548
İyi transfer olacak. Oynar ligde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amrabatın huyunda ne vardı vesselam.. senden benden mücahit adamdı
asist
gol..
ama asist daha güzel..
veysel yararli olacakmi yani.. kupa maclarina cikar ancak
Veysel güçlü ve mücadeleci bir futbolcu ama, burada tek büyük korkum İstanbul hayatına kendisini kaptırması olur. Şimdi Salih transferi baya ilginç hale geldi. Hazır bu duruma gelmişken, onu da direkt stopere kaydırsalar sanki daha iyi olur. Bu arada Fener maçında Tarık'ı beğendim, keşke onu da alabilseydik. Çabuk ve ayakları çok iyi. Hayırlısı olsun.
Veysel güçlü ve mücadeleci bir futbolcu ama, burada tek büyük korkum İstanbul hayatına kendisini kaptırması olur. Şimdi Salih transferi baya ilginç hale geldi. Hazır bu duruma gelmişken, onu da direkt stopere kaydırsalar sanki daha iyi olur. Bu arada Fener maçında Tarık'ı beğendim, keşke onu da alabilseydik. Çabuk ve ayakları çok iyi. Hayırlısı olsun.
Hizi kotu
Teknigi cok kotu
Savunmasi vasat
Ofansi kotu
Gucu iyi
Oyun zekasi kotu .
Guclu olmasi disinda elle tutulur bi yani yok . Eskisehir icin vasat bi oyuncuyken Galatasaray'a gelmesi manidar Salih'den daha kotu .
Cahilce bi yorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bence de yaptigin yorumu iyi tanimlamissin . Uc kelimeyle cevabini ozetlemissin - konusunu yazmissin - ayni zamanda tanimalamissin tebrik ediyorum gercekten cahilce bir yorum yapmissin![]()
Hayır yaptığım yorum senin içindi
Yine cahilce bi yorum yapmissin '' ti '' ye aldigimi bile anlamamissin cahilce yorum 3 'u merakla bekliyorum![]()
Kim kimi tiye alıyor acaba hahahahhahahahaha
Cahilce yorum 3 de gelmishahaha yazinca ''ti''ye aldigini hissetmen ve karsi tarafinda boyle hissedecegini sanman cok akillica
![]()