# Veysel Sarı

veyselın bu daha normal performansı 2 aydır dogru durust ıdman yapmıyor 1 aya daha ıyı bır veysel ızleyecegız...

2 yıl önce Alper'in adı bizimle geçerken Veysel'in çok daha iyi bir futbolcu olduğunu söylüyordum. Hala aynı kanaatteyim. Veysel kaliteli bir oyuncu ve bugün oynayanların arasında direk 11 oynayabilecek birkaç oyuncudan birisi...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahada ben futbolcuyum diyen biri. Çok sevindim. Selçuktan sonra iyi diyebileceğim ikinci futbolcu. Çok iyi olacak inşallah

NTV Spor kameramani Ali Bakir: Transferin icin 14 saat kapida bekledim. Veysel: Ben de G.Saray'a imza atmak icin ben 1 ay bekledim abi :)

Bft6IUaCYAAZIpX.jpg

Sonunda kapar forma'yi ve ilk 11e girer.

Artik Sabri'den kurtulduk (umarim).

Önde daha iyi göründü maç içinde değişitirir yerini Mancini seviyor böyle oyuncuları

Umarım ilk olarak sağ bek için düşünür Mancini. Hücumu diğer renktaşlarımın dediği gibi 10 numara ve orta saha bölgelerinde oynamasından , defansı ve kademe anlayışı da stoper ve ön libero oynamasından dolayı iyi. Yani tam dengeli bir sağ bek oyuncusu. Diğer bölgelerde de etkili olabilir tabii.

Almalıyız derken kazma diyen futbol profları nerdesiniz?

Çok çok iyi olacak inşallah ilerleyen zamanda.

Temiz top oynuyor...

Ya onlar chefjou da 100 yılın stopeti yapıyorlardı. Boş ver futbol bilgileri kendi dünyalarında farklı doğrulara sahipdir, saygı duymak gerekir yinede

En yararlı transferlerimizden biri çok faydalı olacak birde bedavaya aldık sayılır tam f/p futbolcu.

Tapatalk ile gönderildi.

İlk 11 oyuncusu.Veysel'i rahatlıkla sağ kanada yazabiliriz.

yabancı kuralından dolayı büyük ihtimal sağ bekte ilk 11 başlayacaktır.

Sağ bekin yanı sıra ön liberoda Ceyhun yerine tercih edilebilir, hem dinamizmiyle, hem sertliğiyle, hem de yetenek açısından daha faydalı olur kanaatindeyim. Tabi Ceyhun da da gelişmeler var ama özellikle top kapma ve çeviklikte Veysel Ceyhun'un çok çok önünde.

Kendisinden iyi olmayan Salih'e 2.75 verildi.İnş bir daha Kayseri'yi zengin etmeyiz.

ebouenin yerine rahatlikla yazila bilir ,hem yabanci sayisindan yirtariz hemde ebouenin 8 mac kotu 2 mac iyi oynamasini beklemeyiz

Geri
Üst Alt