# Veysel Sarı

zeki oyuncu bir baska oluyor.

yalnız bu kadar olumlu mesajın altında veyselin gol atması yatıyorsa sonraki haftalarda çok üzülürsünüz. veysel kolay kolay gol atabilen bir oyuncu değildir. tokat maçı aslında oyuncuları değerlendirebilmemiz açısından bir ölçü değil.

yalnız bu kadar olumlu mesajın altında veyselin attığı gol yatıyorsa sonraki haftalarda çok üzülürsünüz. veysel kolay kolay gol atabilen bir oyuncu değildir. tokat maçı aslında oyuncuları değerlendirebilmemiz açısından bir ölçü değil.

Tüm ataklar Veysel'den başladı.

Orta saha oynarsa cok sert olur bizim orta ekip,Melo ile cata cata cok kemik kırarlar,cok cesur topcu,korku yok acımak yok,bam bam bam bam...

Eğrisi dogrusuna denk geldi transferim son gününde ilk 11 oyuncusu aldık. Aldığımız bütün yerli oyuncular içinde takıma direk katkı verecek ilk isim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veyseli beğeniyorum fakat akhisar-eskişehir maçını izledikçe tarıkı kaçırarak ne kadar büyük bir hata yapmış olduğumuzu anlıyorum. bu eleman gökhan gönülden alır yakında formayı en az 8-9 kere depar attı. ve hemen defansa geri dönüyor. ileri geri müthiş bir oyuncu.

veysele gelecek olursak tekrar söylüyorum veyseli sağbekte izlemek kimsenin hoşuna gitmeyecektir. bu arkadaşımız ortasaha oyuncusudur. zaten sağbeke bu yüzden salih alındı. veysel meloya alternatif olabilir

En iyi yerli transferimiz cok sevindim gelmesine ama uzuldugum konu Tarik :(

Salihe verilen paranin yarisina alabilirdik.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ilk maçında iyi sinyaller verdi, beğendim.

Çok iyi çok devamınıda getirir şüphem yok.

GM Discovery Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi

Geri
Üst Alt