# Veysel Sarı

Cl diyorsunuzda ne veysel ne salih oynuyor cl de üç kişi bildirmedikmi yoksa başka bir kuralmi var

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

bu oglan seneler önce takima gelebilirmiş. Nasil bir sistem işliyorsa artik Sabri Galatasaray'da 12 senedir oynuyor. Ama Veysel yillarca keşfedilmiyor.

Hemde 2008-2009 sezonunda Beylerbeyi'nde oynamis. O dönemler Beylerbeyi beyi bizim pilot takimimizdi diye hatırlıyorum. .

Veysel ve Tarık transferleri için beklerken bazı arkadaşlar ile bu ikilinin kıyaslamasını yaptık. Ben; Veysel, Tarık'tan daha yararlı olacak demiştim. İlk maç olmasına rağmen beni utandırmadı. Çok yönlü biri. İyi bir jokerimiz oldu.

Hemde 2008-2009 sezonunda Beylerbeyi'nde oynamis. O dönemler Beylerbeyi beyi bizim pilot takimimizdi diye hatırlıyorum. .

Evet bendeki Galatasaray dergisinde şu resmi var.

dsc7034b.jpg

Bizi sabriden kurtaracak olan secilmis insan.

Çok yönlü, joker bir oyuncu. Sag bek, önlibero, orta saha, kanat, duruma göre yararlan.

Teknik, sakin, güçlü, süratli, daha ne olsun?

Ligde banko oynar Veysel. Sag bek mi, orta saha mı, Mancini karar versin

1. Veysel Sari baya baya komple bi futbolcu. Felipe Melo´nun iki üc gömlek kücügü. Yani eksikleri yok, Felipe Melo´da öyle ama onun baya bi artilarida var. Veysel Sari´in da tabi artilari var ama iste Felipe Melo´un seviyesinde degil ( top teknigi, kafa vuruslari, ikili mücadeler felan ). Zaaten dün Ceyhun Gülselam´in yerine oynatirdim diye yazmisdim. Onun yaptiklarini daha iyi yapip üstüne baska seylerde katar. Zaaten ufak boylu da degil 1.85m ile. En azindan fizigini iyi kullaniyor, maksimumu cikarmayi basariyor. Ceyhun Gülselam aslinda deve gibi biri olmasi lazimdi ama hala ev hanimi gibi dolaniyor ortalikta.

2. Tarik Camdal daha cok bildigin klasik kanat oyuncusu. Cok hizli, kivrak, ayagi yere saglam basiyor vs... Ama direnis gücü, ikili mücadelerdeki zeka, posisyon almasi, kademe anlayisi, sertlik gibi konularda hic bir zaman Veysel Sari kadar olamaz. Tarik Camdal´i aliyorsan Süper Lig´de bek oynatirsin, sorun degil, ama defansif acidan zorlandigin maclarda canini yakar.

3. Salih Dursun cok agir gözüksede sag bek olarak daha dengeli Tarik Camdal´a göre. Sertligi olsun ( kazmalik da diyebiliriz aslinda ), fizik gücü olsun hatta defans anlayisi olsun. Kim daha yetenekli derseniz düsünmeden Tarik Camdal derim zaaten. Salih Dursun´da öyle top becerisi felan yok, varsada ben görmiyorum. Ama iste hersey yetenek ile olmaz.

ilk maçına ve yaklaşık 2 aydır a takımla idman yapmamasına, maç eksiği olmasına rağmen harikuladeydi bence. Önliberoda sırıtmadı, sağ bekte iyiydi, sağ açıkta yine iyiydi kanat bindirmesi güzeldi. attığı golde boş adamların atabileceği bir gol değildi. umarım faydalı olmaya devam eder ve üzerine her geçen gün biraz daha koyar

eskişehir maçında oynar umarım

--------muslera--------

veysel-semih-burdisso-telles

----------ceyhun-----------

---selçuk/umut--Melo-----

-------İzzet--Sneijder-

----------Burak

Geri
Üst Alt