- 27 Ocak 2010
- 132.098
- 97.131
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi mevkide?
Hangi mevkide?
Milli takımın orta sahasında tereddütsüz ''Banko'' diyebileceğin futbolcu var mı?...
Yarın kötü oynasın yerin dibine sokarsınız
Mehmet topal. Veysel'i bi tokat maçıyla bu kadar abartmasak geleceği adına iyi olur. Şu an Ceyhun orta sahada defansif olarak Veysel'den çok daha iyi durumda
Topal, oyuna katılım anlamında vasat bile değil, iyi kesici sadece...Ceyhun' u Milli takım oyuncusu sayıyorsan, Veysel'i 2 ay sonra sende banko yazarsın demektir...Hem zaten Ceyhun en fazla Topal ın bir alt seviyesine çıkabilecek çapta biri...Veysel de buraya Mozambik Liginden gelmedi, Ligin iyi futbol oynayan sayılı takımlarından birinin önemli ve istikrarlı bir oyuncusunu aldık, Tokat maçında oynasa ne olur, oynamasa ne olur?...
Bu tarz oyunculardan oyuna katılmaları beklenmez. Busquets javi Martinez carrick gareth barry khedira bu tarz oyuncuların sezonluk gol ve asist rakamları toplasan 5 i geçmez. Geçmeleride beklenmez zaten. Bu mevki için(dmc) taktik bilgi oyun disiplini ve fiziksel üstünlük dışındaki meziyetleri ekstraya girer. Ve bu yönden Ceyhun Veysel'den daha iyi. Teknik istiyorsan zaten Veysel'i cebinden çıkaracak ve yedekte bekleyen umut var. Ama sende haklısın bizim insanımız genelde her oyuncudan iniesta performansı bekler
''Oyuna katılma'' yı pas alışverişi anlamında kullandım, niye ''Skor üretme'' gibi aldığını anlayamadım...Umut tamamen alakasız bir futbolcu, stil olarak...Galatasaray takımında, ihtiyaç halinde Melo nunda Selçuk unda yerine düşünebileceğimiz en iyi oyuncuyu kazanmış olduk, Milli Takımda tercih edilmese de çok önemli değil; şu anda Milli Takım için tercih yapma yetkisinde olan kişi, tercihlerine saygı duymadığım bir adam zaten...
salihe 2.75 ver veyseli 300 bin euroya al(sözleşmesi bitecek biliyorum ondan) şu adalete bak asıl salihin bize para vermesi lazım oynamak için