# Veysel Sarı

Bfy6i-dIcAA02ed.jpg

Mehmet topal. Veysel'i bi tokat maçıyla bu kadar abartmasak geleceği adına iyi olur. Şu an Ceyhun orta sahada defansif olarak Veysel'den çok daha iyi durumda

Topal, oyuna katılım anlamında vasat bile değil, iyi kesici sadece...Ceyhun' u Milli takım oyuncusu sayıyorsan, Veysel'i 2 ay sonra sende banko yazarsın demektir...Hem zaten Ceyhun en fazla Topal ın bir alt seviyesine çıkabilecek çapta biri...Veysel de buraya Mozambik Liginden gelmedi, Ligin iyi futbol oynayan sayılı takımlarından birinin önemli ve istikrarlı bir oyuncusunu aldık, Tokat maçında oynasa ne olur, oynamasa ne olur?...

Topal, oyuna katılım anlamında vasat bile değil, iyi kesici sadece...Ceyhun' u Milli takım oyuncusu sayıyorsan, Veysel'i 2 ay sonra sende banko yazarsın demektir...Hem zaten Ceyhun en fazla Topal ın bir alt seviyesine çıkabilecek çapta biri...Veysel de buraya Mozambik Liginden gelmedi, Ligin iyi futbol oynayan sayılı takımlarından birinin önemli ve istikrarlı bir oyuncusunu aldık, Tokat maçında oynasa ne olur, oynamasa ne olur?...

Bu tarz oyunculardan oyuna katılmaları beklenmez. Busquets javi Martinez carrick gareth barry khedira bu tarz oyuncuların sezonluk gol ve asist rakamları toplasan 5 i geçmez. Geçmeleride beklenmez zaten. Bu mevki için(dmc) taktik bilgi oyun disiplini ve fiziksel üstünlük dışındaki meziyetleri ekstraya girer. Ve bu yönden Ceyhun Veysel'den daha iyi. Teknik istiyorsan zaten Veysel'i cebinden çıkaracak ve yedekte bekleyen umut var. Ama sende haklısın bizim insanımız genelde her oyuncudan iniesta performansı bekler

Bu tarz oyunculardan oyuna katılmaları beklenmez. Busquets javi Martinez carrick gareth barry khedira bu tarz oyuncuların sezonluk gol ve asist rakamları toplasan 5 i geçmez. Geçmeleride beklenmez zaten. Bu mevki için(dmc) taktik bilgi oyun disiplini ve fiziksel üstünlük dışındaki meziyetleri ekstraya girer. Ve bu yönden Ceyhun Veysel'den daha iyi. Teknik istiyorsan zaten Veysel'i cebinden çıkaracak ve yedekte bekleyen umut var. Ama sende haklısın bizim insanımız genelde her oyuncudan iniesta performansı bekler

''Oyuna katılma'' yı pas alışverişi anlamında kullandım, niye ''Skor üretme'' gibi aldığını anlayamadım...Umut tamamen alakasız bir futbolcu, stil olarak...Galatasaray takımında, ihtiyaç halinde Melo nunda Selçuk unda yerine düşünebileceğimiz en iyi oyuncuyu kazanmış olduk, Milli Takımda tercih edilmese de çok önemli değil; şu anda Milli Takım için tercih yapma yetkisinde olan kişi, tercihlerine saygı duymadığım bir adam zaten...

''Oyuna katılma'' yı pas alışverişi anlamında kullandım, niye ''Skor üretme'' gibi aldığını anlayamadım...Umut tamamen alakasız bir futbolcu, stil olarak...Galatasaray takımında, ihtiyaç halinde Melo nunda Selçuk unda yerine düşünebileceğimiz en iyi oyuncuyu kazanmış olduk, Milli Takımda tercih edilmese de çok önemli değil; şu anda Milli Takım için tercih yapma yetkisinde olan kişi, tercihlerine saygı duymadığım bir adam zaten...

Ben o bölgede oyuncunun pas kalitesinden önce takım savunmasına katkısına bakıyorum. Ki Ceyhun iyi uzun paslar da çıkarabiliyor o konuda da fena sayılmaz sadece biraz ağır. Gol ve asist yaparsa tabiki cabası. Ceyhun takım savunmasını tek başına 1 level arttırıyor ve meloyuda rahatlatıyor. Veysel'de iyi bir oyuncu ama mevki itibariyle Ceyhun'un değil dediğin gibi Selçuk ve melonun yerine düşünülecek bir oyuncu

salihe 2.75 ver veyseli 300 bin euroya al(sözleşmesi bitecek biliyorum ondan) şu adalete bak asıl salihin bize para vermesi lazım oynamak için

selçuktan sonra orta sahaya kimi koysak gözüme gerrard xavi geliyor açıkcası...

salihe 2.75 ver veyseli 300 bin euroya al(sözleşmesi bitecek biliyorum ondan) şu adalete bak asıl salihin bize para vermesi lazım oynamak için

Eskisehir o 2.75 milyon'a Tarik ve Veysel'i her turlu verir, uzerine de Aytac icin soz alirdik sezon sonu icin.

Ayni Yigit Gokoglan transferinde oldugu gibi, Salih'e verilen her kurus ziyandir malesef.

Veysel sag beki hakkiyla kapatsin ofansa da eboue kadar destek versin yeter bence, ortasahada on libero da falan denemeye hic gerek yok.

An itibariyle en az gol yiyen takimiz, sorunumuz defans oyuncularinin ofansa katkisi olmamasiydi.

Bursa macinda ceyhunun varligiyla melonun one dogru oynamasi, ebouenin ve sabrinin kanatlardan bindirmesi ile gol ve pozisyon olarak da fark hemen hissedildi. 6 gol bir o kadar da pozisyona girildi.

Ceyhun'un yerine orta sahada oynamali.

ben nedense çok beğeniyorum 3. golde de topu hızlı ve basit çıkarması etkili oldu mesela..

Kısa sürede bile iyi işler yaptı. :)

Geri
Üst Alt