# Veysel Sarı

Muthis oynuyor gercekten direk 11'e yazilabilecek bi yerli daha kazanadik artik bence.Su Salih'e niye para verip aldik orasi muamma.

Beklentilerden daha iyi. Savunması çok iyi. Hucumda daha iyi ola bilir ama kötüde denilemez

Önünde oynayan Burak savunmaya falan gelmeye tenezzül etmiyor beyefendi.Melo ile ikisi kanadı savunmaya çalışıyorlar.

Neyse ki Beşiktaş merkezden gelebilen bir takım değil.Yoksa çok fazla sıkıntı yaşardık...

Ligin ilk yarısında kanatlar cok kotuydu Bruma'yı kullanmıyorduk gerçi.

Şimdi bek oyuncularımızı bulduk gibi Telles ve Veysel iyi oldu bizim için.

Bir de 4-2-3-1 taktiğine dönüp ileride orjinal kanat oyuncuları kullanırsak tamamdır.

Sneijder ve Burak ile bu taktik oynanmaz gör bunlar ''Manjini'' :D

Pek begenmedim ya tamam penalti kazandirdi amagenel olarak pek begenmedim cok top kaptirdi umarim chelsea macinda eboue oynar

Riera'nın sağ bek versiyonu.Futbolu bilen akıllı oynayan, tekniği yüksek, oyunu okuyan aynı zamanda da defansif özellikleri de iyi olan bir sağ bek kazandık.Umarım böyle devam eder.

Fena degildi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Telles ve Hajro ile beraber en iyi transfer.Zaman zaman Ceyhunun yerine ön lnieroda oynar.

352 sağ kanadı için yetersiz gibi ancak Türkiye ligi için fena bir değil gibi. Biraz daha fazla izlemek lazım.

Maçı kazandıran adam :005:

İyiydi de artık heyecandan mıdır, takım devamlı baskı yediğinden midir nedir birçok topu olumsuz kullandı faydalı olabileceği yerlerde.

zamanla iyi işler yapar ama yinede cl seviyesinde görmeyelim zaten eboue oynayacaktır cl de

Ligde idare eder ama önünde kanat olmasi lazim. Fazla top kaybetmesini yanliz kalmasina bagliyorum.

Geri
Üst Alt