# Veysel Sarı

telles veysel çok yalnız kaldı.umarsız selçuk ve burağın yerine emre çolakla hajrovici düşünürse mancini rahat ederler.

Defansta genel anlamda iyi ama bazen erken hamle yapıp oyundan düşüyor. Yine de geri koşup pozisyonun içine giriyor. Soğuk kanlı ve sert olması da ekstra Veysel için.

bence 3-5-2 de bek olarak oyniyacak bir yerli futbolcu yoktur. adam hemi önde hemide geride calisacak ondan dolayi veyselden bunu beklemek biraz insafsizca olur, telles eboue gibi adamlar oynar bu sistemde bek olarak

veysel bence telles ile birlikte en iyi transferimiz.heyacan yaptı biraz takıma iyice alıştımı çok iyi işler yapacaktır.

Daha çok yeni olmasına rağmen bence gayet iyiydi, Sabri'den kesin olarak iyi. Bundan sonra ligde oynamalı.

sabriden daha iyi ama tempolu oynamalı.

ikinci yarı çok vasattı.

penalti pozisyonunu cok olumlu cözdü. tebrik ederim, devamini getirir. fazla cikamadi da bugün fark ettim, nedense ama bugün takim cok kötüydü , ona ragmen takimin iyilerindendi diyebilirim.

Defansif anlamda fena degil ama bek icin yeterli oldugunu düsünmüyorum.

Penalti pozisyonu yorumlari etkilemesin. Veysel bek icin baya agir bir oyuncu.

Ama zeki ve teknik bir oyuncu. Ceyhun´un yerine düsünülmeli bana göre.

Dürüst olmak gerekirse, Sabri´den iyi degil sag bekte Veysel.

Futbol zekasını beğendim.Yetenekli.Doğru bir transfer, verim alacağız kesinlikle.

Ligin en iyi yerli sağ beki. :)

Neredeyse salih kazmasi için su adami almiyorduk. Aklima geldikçe deliriyorum. Gayet iyiydi ligde her turlu veysel akar.

Temposunu arttırırsa iyi olur. Bugün gayet iyiydi. İlk yarıda hücum organizasyonlarında etkiliydi. 2. Yarı sistem gereği defansta daha çok kaldı.

Geri
Üst Alt