# Veysel Sarı

BhGkbkGIgAA3-Do.jpg

:)

Selçukla Musleranın puanlar ters olmuş zahar ki

Engin etkisi yaratacak potansiyelli v2 demistim Sari icin

potansiyeli kaldiriyorum direk o etkiyi yapacak

ilerki senelerde "Sari" diye duyariz ismini ingliz spikerlerden

Yanıltmıyor. Ki malum nedenlerden belli sayıda da mac eksigi var Veysel'in. Cok daha iyi olacaktır.

Veysel ile birlikte Tarıgı da bitirmeliydik. Sezon sonu Aytac ile gelir artık umuyorum.

Veysel herzaman iyi oyuncuydu zaten.Eskişehirde oynarkende maça etki eden bir yapısı vardı.Teknik ve ayagına hakim oldugu için paslarıyla takımı rahatlatıyor.Sabri yle oynarken şimdi nasıl facia bir pas atacak diye bekliyordum resmen.

Yanıltmıyor. Ki malum nedenlerden belli sayıda da mac eksigi var Veysel'in. Cok daha iyi olacaktır.

Veysel ile birlikte Tarıgı da bitirmeliydik. Sezon sonu Aytac ile gelir artık umuyorum.

Sözleşme uzattı Tarık yoksa niye oynatsin Eses.

Salih i niye aldık ???!!!

* LG G2 Tapatalk *

Veysel yabancı sınırının olduğu bir ligde adeta elmas gibi artık takımın değişmezi olmalı kendine güveni tam daha da iyi olacak:ka19:

Veysel çok iyi oyun çıkardı , gelecek sezon sınırlamanın da etkisi ile genellikle as takımda yer alır diye düşünüyorum.

Bu arada sezon sonu Eskişehir'den Tarık Çamdal + Aytaç Kara paketi yaparsak çok çok iyi olacağı kanaatindeyim , bu sınırlamada bizi çok rahatlatacak isimler , sağ bek için Tarık ve Veysel'in çekişmesi de gerçekten bize büyük katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum , Aytaç'ta kaliteli ayakları iyi , hıza sahip , iyi pas yapabilen , fiziği yerinde bir oyuncu , ben üç kez 90 dakika izledim ve çok beğendim.

Gayet iyiydi, ofans olarak lig icin yeterli defans ve geri donmek icin sorumluluk hissetmesi ise Eboue'den cok cok iyi.

Yabanci siniri icin bence en yararli transferimiz.

Veysel çok iyi oyun çıkardı , gelecek sezon sınırlamanın da etkisi ile genellikle as takımda yer alır diye düşünüyorum.

Bu arada sezon sonu Eskişehir'den Tarık Çamdal + Aytaç Kara paketi yaparsak çok çok iyi olacağı kanaatindeyim , bu sınırlamada bizi çok rahatlatacak isimler , sağ bek için Tarık ve Veysel'in çekişmesi de gerçekten bize büyük katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum , Aytaç'ta kaliteli ayakları iyi , hıza sahip , iyi pas yapabilen , fiziği yerinde bir oyuncu , ben üç kez 90 dakika izledim ve çok beğendim.

su sinirlamayi hemen kabullenmeyin boyle aga... gelmiyecek o sinirlama. alacaz topculari vuracaz kirbaci. fener kume dusecek aboooo neler neler :D

Adam sağ kanatta tek başına oynadı neredeyse takım sola çekmiş gibiydi. Telles solda zaten ona yakın Hakan ve Sneijder var sağda Veysel'den başka kimse yok.

İlk ciddi maçında güzel oynadı.Yaptırdığı penaltıda attığı çalımlar çok iyiydi.Sabri den iyi olduğu kesin.

yabancı sınırı saçmalığında altın bulduk resmen :016:salih'e verilen tarık'a verilseydi keşke mükemmel olurdu

Geri
Üst Alt