# Veysel Sarı

Burada isteyenleri ve övenleri mahcup etmeyecek performans sergiliyor aslan parçası.

Fena degildi ama defansif görevini unutuyormu bilemiyorum ama baya yetersiz kaldi o konuda.

1800264_723569567688530_1312602455_n.jpg

wery good yerli F'SHITTT!! delighted wit dis signin tbf

Seneye takımın değişimez ismi olacak.Bu gaye ile Eboue de yabancı sınırlamasına takılıp gönderilecek maalesef...

İyi oynadı ama ilk kötü maçında bu ne futbolcu mu diyen çok çıkacaktır yine burada.

10 numara futbolcu inş bozmaz çalışmaya devam eder çok istekli görüyorum veyseli hatta takımdaki en istekli adam

Fena degildi ama defansif görevini unutuyormu bilemiyorum ama baya yetersiz kaldi o konuda.

Hakan senin yazdıklarından anladığım kadarıyla futbol görüşün dişliye değil dişliler bütününe bakmak yönünde ,

bu konuda sadece dişliye bakmışsın kanımca ,

Veysel'in eksik yönleri mevcut olabilir ama dünkü maç için kanadında yalnız olduğunu düşünmek lazım , tüm maç kanadında yalnız kalan bir oyuncu Alves bile olsa açıklar verecektir .

Eboue de dahil 10 senedir düzgün sağ bek hatırlamıyordum. En son davala ve Capone iyi oynuyordu.

Oraya monte olursa mükemmel bir iş olur. Yıldız transferi kadar önemli bir mevki.

Aynısı sol beke de lazım Telles sol açık oynasın

BhMIlV7CEAEyaBu.jpg

Semih Kaya - Veysel Sarı :)

1 haftada cöp ilan edilecegi icin yorum yapmakta cekiniyorum. Bu mac icin en gercekci yorum "Fena degildi".

Taraftarlar genelde bir pozisyona takilip yorum yaptigi icin, baska bir macta bir pozisyona takilip cöp ilan edilebilir.

Umarim kendini gösterir ve formayi cikarmamak üzere kapar. Orayi kaliteli bir yerliyle kapatmak önemli bizim icin.

Rize macinda yine döktürecekdir veysel kuskusuz, biraz daha cesaretlenip ileri cikmasi gerekiyor. Tellesi örnek alabilir

Lig maçlarında sürekli oynamalı Veysel Sarı.Takıma daha iyi adapte olabilmesi için.Seneye takımın değişilmez isimlerinden olacağı kesin...

Geri
Üst Alt