# Veysel Sarı

Bana bu gösterdiği performans dahi yetti çok kaliteli oyuncu almışız,bence şu kanatsız takımda Ebuoe'nin önünde sağda gayet iyi oynayacağını düşünüyorum hatta Eboue'yle uçururlar kanadı keşke denense.

Hücumda fazla üretken olamadı ama savunmaya katkısı olumluydu. Zaten zamanında stoper oynadığı için kademede başarılı bir oyuncu , Sabri'nin en büyük eksiklerinden biri buydu. Daha da iyi olacaktır gibi görünüyor ama vahim olan kafa toplarını karşılamada Veysel'in Semih'ten daha başarılı olması. :)

çok uygun fiyata aldık.ve bence alınabılecek en ıyı yerlı futbolculardan bırıydı.ıyı futbolcu

Takimin en iyilerindendi. Gorevini gayet iyi yerine getirdi. Sasirtacak gibi bizi. Burak o pozisyonda sut atmasina izin verse yorumlar cok degisken olurdu. Bknz: cheodju

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fdb3e158a62911e3a04612bf62c5e3db_8.jpg

bi buna bakiyorum bir de salih'e ,

bonservis ücretlerinde nasil oyuna geldik anlayamiyorum.

kayseri yine yapti yapacagini.

Akhisar maçında Ceyhun-Melo-Yekta gibi nerdeyse "0" yaratıcılık yerine asıl yeri önlibero olan Veysel olmalı.Bek için fiziği fazla zaman zaman önliberoda olmalı.

Kendini gösterip önümüzdeki sene banko olmalısın Veysel :ka19:

Birkac pas hatasi disinda mükemmel e yakin oynadi geldiginden beri

Rize macinda burak engel olmasa golunude atmisti

Umarım selçuk gibi salmaz sonradan

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonlar Ligi'nden elendigimize göre artik ortada Eboue'lik bir durum kalmadi.

Beyimiz zaten deplasmanlarda sürekli yatiyor, Mancini ligde hic forma sansi vermiyor.

Salih Dursun rezil bir transfer.. Sabri'de 10 senedir takimda hala ayni kötü Sabri..

Sezon sonuna kadar Veysel'den baska birini görmek istemiyorum artik!

Mancini haftaya Sabri'yi oynatır, boşa heveslenmeyin.

Adının yeni listede olmaması büyük fiyasko oldu kanımca ...

Geri
Üst Alt