# Veysel Sarı

takim berbatti ama bu eleman bu berbatliga pek uyum saglamadi. fena degildi diyek gecek

Takıma göre iyiydi.Bu berbat futbola ayak uydurmadı.Takımın yarısından fazlası oynamak istemeyince doğal

Bugün iyiydi, ayakta kalan tek Aslan.

Kesinlikle yeterli değil. Bugün de gayet vasattı.

Salih berbat, Eboue miyadini doldurdu, Sabri'de 10 senedir bizde... Veysel'den baska alternatif yok o bölgede.

Cok pas hatasi yapsa bile iyi mücadele etti

Kim ne derse desin. Şu andan eldeki oyuncular içinde bu takımın sağ beki Sabri'dir. Her ne kadar orta özürlü de olsa bek dediğin hızlı olacak. O hız bir tek Sabri'de var.

Nesini beğendiniz anlamıyorum top kayıplarının %50'sini bu yaptı.

Defansif olarak iyi, hücum olarak çok vasat. Bu adam ekstrem bir durum olmadıkça sağ bekte oynatılmamalı. Bu adamın yeri ön libero.

pas tercihlerinde hataliydi gerci. bunu soylemek gerek

bi yere pas atmiyor sonra bi kere dokunup ayni yere zorluyor falan. ebouedeki sakinlik ve oyun kurma yok

Maçi seyretmedim ama kötü oynadiysa bile aylardir oynamayan Veyselden ne bekleniyor anlamiyorum. Takimin motoru olmasi gerekenler aylardir futbol oynamiyor. Sadece 3'er milyon maaş aliyorlar. Veysel'de, Hajro'da, Lucas'ta iyi oyuncular. En azindan Burak ve Umut gibi ne idü belirsiz degiller. Futbol oynamaya çalişiyorlar.

kötü değil ama bizim kalitemizdede değil ilk 18 e alınsın seneye ilk 11 e yabancı lazım sağ beke

Geri
Üst Alt