# Veysel Sarı

kadroda en iyi sag bekimiz. 3-4 mac üst üste sag bek oynarsa daha'da iyi olacak. bu sinir oldugu sürece adami oynatacaksin

Defansif orta sahada daha verimli olabilir. Ben Veyseli begeniyorum acikcasi.

Şu şartlarda idare ediyor ama Bursalı Şenerin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum..

ilk başlarda umutluydum ama son maçlarda hiç iyi görüntü çizmiyor bursadan şeneri almak lazım bencede 1.5 2m gibi serbest kalma maddesi var sanırım hangisi iyiyse o oynar seneye yabancı demeyiz direk sınıra takılıyor yabancıyı kanattan kullanmakta fayda var akıcı kanat

Çok daha iyi olabilir. Şu an fena gitmiyor. Ama bu formu Galatasaray için henüz tam yeterli değil.

Özellikle Süper Lig'den gelen yerli futbolculara verilecek bonservis konusunda hep laf edip dururum ben.

Bu oyuncu acayip düsük maliyete ve geldi ve bence fena oynamiyor. Kesinlikle kalmali.

leş leş kendinizi kandırıp durmayın elazığın sağbeki tanju bile bu adamı cebinden çıkarır.

Bende yetersiz buldum son maca göre yorumlarsak sadece.

Tarık çamdal olsa daha iyi olur bence. Veysel iyi yedek olur.

Dün gayet iyiydi. Sakin sakin oynayıp çalımlarla güzel paslarla ileri akabiliyor. Tecrübe sorununuda aştıgı takdirde olacak.

Dün gayet iyiydi. Sakin sakin oynayıp çalımlarla güzel paslarla ileri akabiliyor. Tecrübe sorununuda aştıgı takdirde olacak.

Çok pas hatası yaptı . Bu seviyede bukadar pas hatası yapamasın hele ki Galatasaray formasını giyorsan .

Kötü değildi ama kesinlikle. Yetersiz sadece bence

Alınmasına memnun olmuştum, sağbekte beklediğim kadar iyi bir görüntü çizmiyor doğrusu...Ben zaten Veysel in fizik ve oyun yapısının 4-2-3-1 gibi bir formatta ikili çapadan biri rolüne daha uygun olduğunu düşünmüşümdür hep.

Arbeloa tipi var bu adamda ben seviyorum ayağa dikine oynuyor en azından..

Yoklukta gideri var..

84661.jpg

Bize bu Adam lazim...Sener Özbayraklı! Tam bir Dynamo,umarim aliriz.

Ligin Cöpler arasinda en iysi sag bek bu bana göre,Tarik'de fena degil ama Sener bana göre defansif anlamda daha iyi Tarik dan. Ofansif anlamda ikisi iyi.

84661.jpg

Bize bu Adam lazim...Sener Özbayraklı! Tam bir Dynamo,umarim aliriz.

Ligin Cöpler arasinda en iysi sag bek bu bana göre,Tarik'de fena degil ama Sener bana göre defansif anlamda daha iyi Tarik dan. Ofansif anlamda ikisi iyi.

Yav git lan isine Nuri :D Was machen Sachen :asd:

Geri
Üst Alt