# Veysel Sarı

"Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 400.000 avro tutarında bonservis ücreti ödenecek ve şirketimizin halihazırda Eskişehirspor'dan olan 300.000 avro tutarındaki alacağından vazgeçilecektir."Galatasaray ile 4,5 yıllığına anlaşan Veysel Sarı'nın bu sezonun ikinci yarısı için 1 milyon 350 bin lira, sonraki 4 yılda her yıl için 2 milyon 700 bin lira sabit transfer ücreti ve 30 bin lira maç başı ücret alacağı kaydedildi.
Veysel Sarı 4,5 yıl için toplam 12 bin 150 lira ücret alacak.''

Benim kafamdaki tahmin ettiğimden daha fazla ödemişiz ödeyecekmişiz. Ne oldu şimdi bunlar para değilmi azmı, 3 kulvarda şampiyonluk kovalanacak bir adammı Veysel? Şimdi sezon başı vs geçen sezonuda gördüm. Ne anlatmaya çalışıyorsun adam gibi anlatta anlayalım.

Erkan Zengin Eskişehirin 10 numarası en etkili futbolcusudur. İzlemediysen hakkında atıp tutmayacaksın.

Erkan'ın akrabası falansın heralde, yoksa alkı başında hiç kimse bu kadar övmez Erkan'ı. Veysel'e verilen para takım ortalamamız göz önüne alınınca gayet uygun bi rakam. Yıllık 900.000€'ya Dani Alves'in yerli versiyonunu getir oynat o halde bulursan. Senin aradığın o çünkü. 3 kulvarda da taşıyacakmış bizi. Sabri denilen adam yıllarca 1m€ üzeri aldı hangi kulvarda taşıdı bizi? Yabancı sınırı olmasa alınacak adam olmayabilir belki ama bu şartlarda Veysel ve Tarık'la beraber ligin en iyi beklerinden ikisi bizde.

Erkan'ın akrabası falansın heralde, yoksa alkı başında hiç kimse bu kadar övmez Erkan'ı. Veysel'e verilen para takım ortalamamız göz önüne alınınca gayet uygun bi rakam. Yıllık 900.000€'ya Dani Alves'in yerli versiyonunu getir oynat o halde bulursan. Senin aradığın o çünkü. 3 kulvarda da taşıyacakmış bizi. Sabri denilen adam yıllarca 1m€ üzeri aldı hangi kulvarda taşıdı bizi? Yabancı sınırı olmasa alınacak adam olmayabilir belki ama bu şartlarda Veysel ve Tarık'la beraber ligin en iyi beklerinden ikisi bizde.

Veysel miymiş ligin en iyi beklerinden biri?
Ligin en iyi beklerinden ikisi bizde evet biri yeni geldi diğeri de A2 takımımızda çekirdek çitliyor maalesef

Veysel miymiş ligin en iyi beklerinden biri?
Ligin en iyi beklerinden ikisi bizde evet biri yeni geldi diğeri de A2 takımımızda çekirdek çitliyor maalesef

Arşivden Sabri konusunu çıkarttırmayın durduk yere. 3 senedir adama edilmedik küfür kalmadı. Kör öldü badem gözlü oldu.

Bence cok gidiyorsunuz Veyselin üstüne. Hele isliklanmasi gercekten hic dogru degil. Adam elinden geleni yapiyor, yetenekleri kisitli oldugunu zaten biliyoruz ama en azindan cabaliyor,savasiyor. Baskalari gibi ruhsuz ruhsuz dolasmiyor sahada.

Galatasarayin aradigi sag bek mi? Tabi ki degil ama Sabri kiyaslamalari da bayagi bir absürt. Sabri en az Veysel kadar yeteneksiz ve kötü, belki daha da kötüdür.

Hatirlatmak isterim, su anki oynadigimiz (rezalet) sistemde beklerin önünde bir allahin kulu yok. Kusura bakma sen antrenör olarak tüm kanadi Veysele emanet edersen, suc oyuncuda degil bizzat kendindedir.

Ya allah askina elimizde Dani Alves,Philipp Lahm varmis gibi gerzek gerzek konusmayin. Ne Veysel,ne Tarik, hele hele ne de SABRI tek basina bir kanati idare edebilir.

Veyselin asip kesilmesi gercekten cok yanlis. Hazirlik maclarinda hepimiz begendik Veyseli, unutmamak lazim o maclarda kanat oyunculari vardi beklerin önünde. Ofansif olarak az cok da katki veriyordu önünde adam olunca, simdi öne ciksa arkaya dönmeye nefesi yetermi 90 dakika boyunca.

Bu dandik diziliste oynadigimiz müddet bekler ve stoperler hep göze batacaktir. Anderlecht macinda ilk yarinin sonlarina dogru bir pozisoyn vardi, hepsi uyudu, arkada Veysel teketek bir oyuncuyla kaldi ve orada topu uzaklastirdi yoksa 100% gollük pozisyon olacakti.

Bayagi bir yazdim ama temel düsüncemi söyle kisaltabilirim: Bu kadar agir elestiri almasini yanlis buluyorum.

Yabancı sınırlaması olmasa değil Galatasaray , Başakşehir'de bile oynamayacak bir adam. Kadroları da bu veriyordur AMK'ya. Çünkü Gözdelinho denen kadın bir zamanlar AMK'da çalışıyordu şimdi çalışıyor mu bilmiyorum ama ben Veysel'den acayip şüpheleniyorum. Gözde-Veysel'de kankadan öteler. Maçlara falan gidiyorlar beraber.

Yabancı sınırlaması olmasa değil Galatasaray , Başakşehir'de bile oynamayacak bir adam. Kadroları da bu veriyordur AMK'ya. Çünkü Gözdelinho denen kadın bir zamanlar AMK'da çalışıyordu şimdi çalışıyor mu bilmiyorum ama ben Veysel'den acayip şüpheleniyorum. Gözde-Veysel'de kankadan öteler. Maçlara falan gidiyorlar beraber.

Dediğin ismi tanımıyorum ama, medyayla içli dışlı olduğu kesin. Bugün Hürriyet'te kendisini acındıran sipariş bir haber çıkarttırmıştı, çok belliydi.

yabancı sınırı olmasa semih hariç hiçbir türk oynayamazdı zaten

pradelliye lan dediği için kadro dışı kalmış olabilir

"lan demekle kırmızı mı gösterilir abi yaa" :D

Kadro Veysel gelmeden once de siziyordu.Veysel sizdirmiyordur bence.

Veyselin çapı ne ki kadro sızdırcak

Veysel, bu yasini alana ciddi hesap sorulması lazım

Veysel'i eleştirmek için yazmıyorum.

oynadığı takımda, sağ bekin bir numaralı ismiyken, aynı takımın A2 kadrosunda Emmanuel Eboue ve Sabri sarıoğlu yer alıyor.

işte kadro planlaması dediğin şey böyle olur.

veyselin savunması tarıktan iyi
tarıkın solbek olduğu maçlarda folloş olduk
ayrıca yine bu maçta isabetli 1 tane ortası yoktu

veysele haksızlık yapılıyor

Yemin ederim Sabri daha iyi bundan .Veysel cok düz ve vasat bir Futbolcu

Geri
Üst Alt