Ender Ariç
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2011
- 342
- 0
- 266
Eskort gibi oynadı maçta. Gelen rakibe ceza sahasına kadar eşlik ediyordu. Hücumda da hiçbir yaratıcılığı yoktu. Tarık Çamdal 5 dakikada onun 90 dakikkadar yaptğıını yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veysel kaç paraya alındı ? Google'a bakmadan söyle.Veyselin transferi tamamen Galatasarayın paralarının gereksiz birilerini menejerleri zengin etmeye aktarılmasıdır başka bişey değildir benim gözümde. Galatasaray 3 kulvardada kupayı sonuna kadar ulaşmaya yatırım yapar uğraşır. Veyselle 3'ün 1'iine ulaşılır anca. Yazık çocuğa, taraftarın beklentileri neyken onun futbol zekası yetenekleri kapasitesi yetersiz hep şimşekleri ıslıkları öfkeleri üzerine çekecek ne kadar çırpınsada kapasitesini gördük. Veysel Sarının transferi sadece bir kaç paraziti zengin etmek için yapılmıştır, Galatasarayı kupalara ulaştırmak için değil benim gözümde.
Son dakikada 3-2 yendiğimiz sabrinin sol ayağıyla yaptığı ortadaki umutun golüyle hani hangi takımlaydı hatırlayamıyorum, o maçta yedirdiği ilk golü görünce gözümde bitmişti veysel sarı.
Veysel kaç paraya alındı ? Google'a bakmadan söyle.
Tapa
Google bakmaya gerek yok bedava oynamıyor, bu oyunculara forma giydirilene kadar kimlerin devreye girmesiyle oluyor herkes az çok bilir tahmin eder, Galatasarayın paraları 3 kulvarda 3 yapmak için gitmemiştir Veysel Sarı için ödenenler için. Eskişehirden Erkan Zengin dışında hiçbir futbolcu Galatasaray ayarında değildir, eskişehir servet çetinler topluluğudur, Erkan Zengin den başkası alınmamalıydı.
Demagoji yapma adam gibi cevap ver. Veysel bu takıma kaç paraya geldi ve yıllık kaç para alıyor?
Ayrıca Erkan Zengin denen malın neresi Galatasaray seviyesinde?
Dogru, Burak zaten yetenek fiskiriyor dort bi yandan. Hele bi top kontrolu var ki, uzerine kitap yazilir.selcuk burak neyse de buna ayıb ettik
yetenegi kısıtlı bir topcu zaten
sivas macında alkıslaycagım