# Veysel Sarı

bu adam sag bek fln degil ve bizim ilk 11 oyuncumuz'sa hic degil

simdi herkes hakaretleri saydiriyodur ama takimda en cok top kapip ve en cok kosan adam veyselle melodur iste.

ama pozisyonu sag bek degil kesinlikle cok pozisyon hatasi yapiyor anca ligde rotasyon oyuncusu olur CL'de isi yok

Beterin beteri vardir ... gecen Sabri konusunda seni savundum yanliz bu is olacak degil. Lig'de bunun yerine Tarik, sol bek de Hakan Balta oynasin. Muslera, Chedjou ve Melo garanti, gerisi artik hak edene. Büyük ihtimal 4. isim Sneijder olur, 5 de Pandev Bruma arasi.

Görünen o ki Selcuk falan kesilmeyecek. Burak da kesilmeyecek. Ne mutlu bu sezon'un son macini görebilene ...

Yaziklar olsun sana ya, yaziklar olsun. Kötü oyuncu iste, yetersiz kaliyor. Bir sezon boyunca ligde bu adami izlemek zorundayiz lanet olsun ya.

solbekte hakan balta oynayacağına tarık oynasın sağ bekte veysel oynasın

millet burda sabriyle hakanı izlemeye izlemeye unutmuş ya da onlara küfretmeyi özlemiş

bencede sabri çok daha iyi.veysel çok gayretli ama yigidi öldürüp hakkını vermek lazım.mevkisi yanlış bence veysel sağ bek olamaz olmamalı.ben olsam melonun yerinde oynatır meloyu ofansif kullanırdım.

Sadece iyi savunma yapıyor diye asla bir büyük takımın full beki olamaz hele böyle bir diziliş ile çıkarsan. Önünde Bruma ile başlasa hadi neyse ama bütün sağ kanadı buna emanet ederek neyi planladı Prandelli anlamak imkansız.

bu elemani nereden bulmuslar galatasaray'da nasil oynar hayret ediyorum . ulan sabri'den kurtulduk derken ondan daha beteri çikti . acilen gonderilmesi lazim bu tip futbolcularin galatasaray'da isi yoktur

Sabriden kotu dedigimde inanmamislardi

bizde oynayacak topcu degil

tarik camdal >>>>>>>>>>>>>> veysel

veysel neden oynadi zaten anlamis da degilim

Kadro derinligi, alternatif olur diye zirlayan ergenler nerde?

Türkiye liginin en kalitesiz oyuncularindan biri Galatasaray formasini giyiyor. Inanilir gibi degil.

Kadro derinligi, alternatif olur diye zirlayan ergenler nerde?

Türkiye liginin en kalitesiz oyuncularindan biri Galatasaray formasini giyiyor. Inanilir gibi degil.

Turkiyedeki en kalitesiz oyuncularin hepsi bizde.

-Burak Yilmaz
-Selcuk İnan
-Veysel Sari

vs..

Bize gelen fiyaskolar
-Salih Dursun
-Burdisso
-Hajrovic
ve daha fazlasi bunlari bil istedim.

yediğimiz golde yapması gereken adamı ters ayağına doğru yönlendirmekti. çizgiye doğru olan tarafı açıp kaleye şut atabileceği açının, sağa doğru top sürebileceği açının önünü kapatmaktı. kendisi ne yaptı, adamın sağa doğru gidip şut atmasını sağladı. tebrik etmek lazım.

Geri
Üst Alt