# Veysel Sarı

Çok fazla hata yapıyor, çok fazla top kaybı yapıyor, ayağına gelen topların hiçbirini yan paslar dışında olumlu kullanamıyor, hiç bindirme yapmıyor. Topu ayağına aldığında dengeli oynamaya çalışması dışında hiçbir marifeti yok. Bu takımın oyuncusu olmamalı.

bence su halde yetersiz. bursada berlisconi kaç kez rovasataya kalktı ben sayamadım. adamın alanı olduğu gibi açık. eh soldada telles oynarsa şayet orada ecnebi bayanın vajinası gibi açık kalıyor. veysel ve alex beraberkene dekoltenin tillahı bizde. sonrada vay efendim şedcu hata yapıyormuş!

Sabri bu adamdan daha iyi. Sabri'den iyisi zaten Gökhan Gönül bu arada..

Takımın ritmini bozan isimlerden biri. Olmuyor, yapamıyor.

Chedjou-Semih oturdu, Tarik Camdal sakat veya cezali olmadigi sürece kesin ilk 11 oynar. Defansimiz sag bek disinda tamam, buna sebep olan isim de Veysel'dir. Olmuyor abi seninle.

Düz oyuncu...Yabancı sınırlaması olmasa Galatasaray'ın kapısından dahi geçemeyecek belki, lakin Demirören seni ne yapayim !

hücumda 0 savunmada iyi
ilk yarının son dakikasında tellesin kanadından bir top engelledi ki ortada bomboştu rakip %100 gollük pozisyondu

Devrenin sonuna doğru iyi durdurdu bi adamı yoksa %100 pozisyon olacaktı.

I am the one who knocks!

nereye savunmada iyimis achempong orayi otoban yaptiydi ilk 30 dkk sonra solbeke gecti herif pek goze carpmadi veysel'in leshligi

kanatı olmayan takımda hiçbi bek eleştirilemez,kanatsız oynıcaksan Dani Alves getircen canım benim.

Geri
Üst Alt