Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok fazla hata yapıyor, çok fazla top kaybı yapıyor, ayağına gelen topların hiçbirini yan paslar dışında olumlu kullanamıyor, hiç bindirme yapmıyor. Topu ayağına aldığında dengeli oynamaya çalışması dışında hiçbir marifeti yok. Bu takımın oyuncusu olmamalı.
bence su halde yetersiz. bursada berlisconi kaç kez rovasataya kalktı ben sayamadım. adamın alanı olduğu gibi açık. eh soldada telles oynarsa şayet orada ecnebi bayanın vajinası gibi açık kalıyor. veysel ve alex beraberkene dekoltenin tillahı bizde. sonrada vay efendim şedcu hata yapıyormuş!
Chedjou-Semih oturdu, Tarik Camdal sakat veya cezali olmadigi sürece kesin ilk 11 oynar. Defansimiz sag bek disinda tamam, buna sebep olan isim de Veysel'dir. Olmuyor abi seninle.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.