# Veysel Sarı

Eskort gibi oynadı maçta. Gelen rakibe ceza sahasına kadar eşlik ediyordu. Hücumda da hiçbir yaratıcılığı yoktu. Tarık Çamdal 5 dakikada onun 90 dakikkadar yaptğıını yaptı.

yok abi ben bu adama fena taktim . dunden beri sinirim geçmedi bu adama . nasil olurda boyle bir futbolcu galatasaray formasi giyer hayret ediyorum . olacak is degil

Galatasaray seviyesinde bir sağ bek değil.Ancak DMC pozisyonunda o da rotasyonda oynar.Zaten Veysel orjini orta saha oyuncusudur.Eğer ligde veya kupada oynatılacaksa orta sahada denenebilir ama CL maçlarında kesinlikle oynamamalı.

Veyselin transferi tamamen Galatasarayın paralarının gereksiz birilerini menejerleri zengin etmeye aktarılmasıdır başka bişey değildir benim gözümde. Galatasaray 3 kulvardada kupayı sonuna kadar ulaşmaya yatırım yapar uğraşır. Veyselle 3'ün 1'iine ulaşılır anca. Yazık çocuğa, taraftarın beklentileri neyken onun futbol zekası yetenekleri kapasitesi yetersiz hep şimşekleri ıslıkları öfkeleri üzerine çekecek ne kadar çırpınsada kapasitesini gördük. Veysel Sarının transferi sadece bir kaç paraziti zengin etmek için yapılmıştır, Galatasarayı kupalara ulaştırmak için değil benim gözümde.
Son dakikada 3-2 yendiğimiz sabrinin sol ayağıyla yaptığı ortadaki umutun golüyle hani hangi takımlaydı hatırlayamıyorum, o maçta yedirdiği ilk golü görünce gözümde bitmişti veysel sarı.

bu maçta yem etti bu adamı ama cl seviyesinde kesinlikle değil çok ağır bir bek dzemaili-burak-veysel pas atma özürlü ama kondisyondan olduğunu düşünyorum 2 3 haftaya düzelir ama tellesi çok beğendim ben

veysel bu yapacak bir sey yok.bu yastan sonra degışmez.

Veyselin transferi tamamen Galatasarayın paralarının gereksiz birilerini menejerleri zengin etmeye aktarılmasıdır başka bişey değildir benim gözümde. Galatasaray 3 kulvardada kupayı sonuna kadar ulaşmaya yatırım yapar uğraşır. Veyselle 3'ün 1'iine ulaşılır anca. Yazık çocuğa, taraftarın beklentileri neyken onun futbol zekası yetenekleri kapasitesi yetersiz hep şimşekleri ıslıkları öfkeleri üzerine çekecek ne kadar çırpınsada kapasitesini gördük. Veysel Sarının transferi sadece bir kaç paraziti zengin etmek için yapılmıştır, Galatasarayı kupalara ulaştırmak için değil benim gözümde.
Son dakikada 3-2 yendiğimiz sabrinin sol ayağıyla yaptığı ortadaki umutun golüyle hani hangi takımlaydı hatırlayamıyorum, o maçta yedirdiği ilk golü görünce gözümde bitmişti veysel sarı.
Veysel kaç paraya alındı ? Google'a bakmadan söyle.

Tapa

[h=2]Anderlecht maçında taraftarın protestosu karşısında şoke olan Veysel, babasının rahatsızlığına rağmen yine sahada.[/h]
BABASI hasta iken fedakarlık yapıp oynadı, ıslıkları duyunca dünyası başına yıkıldı... Anderlecht maçında G.Saray taraftarının protestolarına maruz kalan Veysel Sarı’nın büyük bir fedakarlık yaparak son 3 maçta forma giydiği ortaya çıktı.

5 ay oynamamayı göze almıştı

Galatasaraylı futbolcunun, babasının önemli rahatsızlığına karşın özveri ile sahaya çıktığı öğrenildi. Taraftarın ıslıkladığı Veysel Sarı sadece 7 ay içinde G.Saray’da büyük fedakarlıklara imza attı. Hatırlanacağı gibi Veysel Sarı, Galatasaray’da oynayabilmek için Eskişehirspor’da 5 ay kadro dışı kalmayı dahi göze almıştı.

ali naci

Veysel'den tek basına koca bir kanatı forse etmesini beklemiyorsunuz degil mi :D

Kanatsız sistemde iyi bile oynuyor. Prandelli Veysel ile Tarık'ı Maicon-Zanetti olarak görüyor olmalıki, komple kanatları bu iki beke emanet ediyor..

Yokluktan şuna bile muhtaç hale geldik, yabancı kontenjanı falan diyoruz da vallahi Sabri daha iyi bundan.

artik su bekler cikacak hucuma katki yapacak kafasindan vazgecelim yeter ...

Yapa miyoruz .... Kalitemiz yok ..4lu defans kicini oynatmasin yerinde dursun yeter .

Veyseli bende beğenmedim de çokda asıp kesmemek lazım henüz burak la selçuk seviyesine gelmedi

Veysel kaç paraya alındı ? Google'a bakmadan söyle.

Tapa

Google bakmaya gerek yok bedava oynamıyor, bu oyunculara forma giydirilene kadar kimlerin devreye girmesiyle oluyor herkes az çok bilir tahmin eder, Galatasarayın paraları 3 kulvarda 3 yapmak için gitmemiştir Veysel Sarı için ödenenler için. Eskişehirden Erkan Zengin dışında hiçbir futbolcu Galatasaray ayarında değildir, eskişehir servet çetinler topluluğudur, Erkan Zengin den başkası alınmamalıydı.

Google bakmaya gerek yok bedava oynamıyor, bu oyunculara forma giydirilene kadar kimlerin devreye girmesiyle oluyor herkes az çok bilir tahmin eder, Galatasarayın paraları 3 kulvarda 3 yapmak için gitmemiştir Veysel Sarı için ödenenler için. Eskişehirden Erkan Zengin dışında hiçbir futbolcu Galatasaray ayarında değildir, eskişehir servet çetinler topluluğudur, Erkan Zengin den başkası alınmamalıydı.

Demagoji yapma adam gibi cevap ver. Veysel bu takıma kaç paraya geldi ve yıllık kaç para alıyor?

Ayrıca Erkan Zengin denen malın neresi Galatasaray seviyesinde?

Demagoji yapma adam gibi cevap ver. Veysel bu takıma kaç paraya geldi ve yıllık kaç para alıyor?

Ayrıca Erkan Zengin denen malın neresi Galatasaray seviyesinde?

"Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 400.000 avro tutarında bonservis ücreti ödenecek ve şirketimizin halihazırda Eskişehirspor'dan olan 300.000 avro tutarındaki alacağından vazgeçilecektir."Galatasaray ile 4,5 yıllığına anlaşan Veysel Sarı'nın bu sezonun ikinci yarısı için 1 milyon 350 bin lira, sonraki 4 yılda her yıl için 2 milyon 700 bin lira sabit transfer ücreti ve 30 bin lira maç başı ücret alacağı kaydedildi.
Veysel Sarı 4,5 yıl için toplam 12 bin 150 lira ücret alacak.''

Benim kafamdaki tahmin ettiğimden daha fazla ödemişiz ödeyecekmişiz. Ne oldu şimdi bunlar para değilmi azmı, 3 kulvarda şampiyonluk kovalanacak bir adammı Veysel? Şimdi sezon başı vs geçen sezonuda gördüm. Ne anlatmaya çalışıyorsun adam gibi anlatta anlayalım.

Erkan Zengin Eskişehirin 10 numarası en etkili futbolcusudur. İzlemediysen hakkında atıp tutmayacaksın.

selcuk burak neyse de buna ayıb ettik

yetenegi kısıtlı bir topcu zaten

sivas macında alkıslaycagım

Geri
Üst Alt