Vicente Calderon'da Arda Turan'a Tepki!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
arda-turan-barcelona_14kv9gycrzuau1hakgoe7lsckb.jpg

Eski takımı Atletico Madrid karşısında oyuna sonradan giren Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan'a tribünlerden tepki vardı...

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Barcelona'nın Atletico Madrid'e konuk olduğu maçta Arda Turan, eski takımına karşı ikinci yarıda oyuna dahil oldu. 64. dakikada Ivan Rakitic'in yerine oyuna dahil olan Arda'ya, Vicente Calderon tribünlerinden tepki sesleri yükseldi. Milli yıldız topu ayağına aldığı anlarda da tribün tepkilerine maruz kaldı.

Arda, sezon başında 34 milyon avro karşılığında sansasyonel bir şekilde Atletico Madrid'den ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

Goal.com

Barcelona buna nasıl 40 Milyon euro verdi acaba.. Arda'nın yeri Atletıco Liverpool gibi takımlar.. Real ve Barça Ağır gelir..

basın ve taraftar çocuğun üstüne çok geliyor.

Yaw febe dışında bunu seven camia kalmadı

" ayyy pubişim ;-( "

Lan bide tepki vermişler kerizleri iyi kandırdınız alkışlamanız lazım

adam bi istikrarlı forma şansı bulamadı hiç sevmem ama rakiticden çok daha kaliteli bence.

Arda Turan: '' Galatasaray'ın teklifi Komikti''

Arda Turan: '' Yükselenim Beşiktaş''

Cımbızlayacaksak daha neler çıkar neler. Her sene, 3 ay boyunca sözleşme diye Galatasaray'ı oyalayan Melo'yu tanrı ilan eden taraftardan bahsediyoruz gerçi. (İtoğlu iti ben de severdim ama çok paragözdü şimdi)

Yazin postalarlar.

32-33 yasinda falan bize gelmesin aman haa hic gerek yok.

Cımbızlayacaksak daha neler çıkar neler. Her sene, 3 ay boyunca sözleşme diye Galatasaray'ı oyalayan Melo'yu tanrı ilan eden taraftardan bahsediyoruz gerçi. (İtoğlu iti ben de severdim ama çok paragözdü şimdi)

yav ne cımbızlaması ? :) şu cümlelerde cımbızlanacak bişi yokki.. herşey ortada yani renktaş

Sen nası konuşuyosun şanlı felipe melomuz haklında ya emre beleşoğlan fanısın galiba

yav ne cımbızlaması ? :) şu cümlelerde cımbızlanacak bişi yokki.. herşey ortada yani renktaş

Kardeşim art niyet besliyorsan sineğin yağını bile çıkartır insan, rahat ol. Maksad gömmek olsun. Misal Hagi ne demiş; ''Barcelona'da oynarken şatoda yaşıyordum ama Galatasaray'da daha mutluyum.'' Bak sen kendini bilmeze. Sanki Galatasaray'da gecekonduda yaşıyordu Çingen Rumen (!)

Geri
Üst Alt