Tier 1 Victor Nelsson, 1 Milyon Euro Karşılığında Roma'ya Kiralandı

Bakalim kim gelecek

Nelson gibi bir stoperi şimdi almaya kalksak kaça alırdık acaba,Avrupa fatihi okan hocama sormak isterdim.

Geçen seneden beri tripleri ile bıktırmıştı zaten teknik heyeti.

Bu da Marcao gibi elimizi zayıflattı transfer edecek kulüp karşısında. Marcao'nun sonunu gördük, muhtemelen bu da aynı olacak. Ki Romaya giden bir çok futbolcu dikiş tutturamıyor.

Takımın kaptanı ve lideri olmasını beklerdim hakkaniyetli bir hoca olsaydı başında

Sorun orta sahayken tüm suçu stoperlere yükledi
geçen sene sonu hakkı verildi bence ya davinson kenarda oturtularak. şampiyonlukta da etkisi çoktur. ama bu sene neler yasandı bilmiyoruz. gevşedi muhtemelen. avrupa maçındaydı oyuna girmek için bile hazırlanırken üzerini çıkarmıyordu. kesin disiplinsel sıkıntı var. buna rağmen hem kendisi hem hoca belli etmedi, güzel bir şey genede. yolu açık olsun.

Roma Angelino’dqn nasıl verim alıyorsa Nelsson’dan da taş gibi verim alır. Mesele almayı bilmekte.

Çok sevindim kendisi adına orada tutunabileceğine imkan vermiyorum. Erasmusunu yapıp geri dönsün, opsiyon umarım zorunlu değildir. Seneye bomba gibi stoperimiz olur.

Süreci çok kötü yönettik ve sonunda gelinen nokta tarihsel düşmanımıza kiralık opsiyonlu.

2001 kavgasından beri Roma Galatasaray arası hiç iyi olmadı.

Ya bize oyuncu kaskalladılar.
Ya da iyi olanları salmadılar.
Ya da gidip istediğimiz ihtiyacımız olan transferlere girip kendileri aldı.

Opsiyon zorunlu değilse rezalet. 7 milyona satsaydınız keşke. Şu opsiyon işi bir biz alınca zorunlu olyor galiba.

30 Haziran 2026 ya kontratı var ..

en azından roma da oynatılsın - önemli kısım o , başarılı olursa opsiyon kullanılır.

burda kulübede hocayal dalaşmadan sakince kalabilmesi bile karakterdir bana göre.

ama nelsson konusu özellikle okan hocanın kadrodaki tüm assetlerini el altında tutmadığını kanıtlar bir şey.

Geri
Üst Alt