Tier 1 Victor Nelsson, 1 Milyon Euro Karşılığında Roma'ya Kiralandı

Gladyatör filmindeki savaş sonu narasını tanıtım videosuna koyardım "Roma Viktoooor" diye .

5.ligden oyuncu sorsak 6-7 milyondan başlıyor fiyatlar biz niye oyuncu satamıyoruz

Nelsson adina cok sevindim

Hayirli olsun

Umarim basarili olur

Herzaman iyi hatirlanacak bir oyuncuydu önemli pay sahibiydi basarilarimizda

Son mac dörtlü defansa gecmis. Umarim geri üclüye döner yoksa Nelsson orda zor forma sansi bulur

Okan hocanın eseri. Adamı yok saydı elimizi zayiflatti. Bu kadar ucuza gider tabi

Rüyada gibiyiz yemin ederim. Elimizdeki para edecek tek adamı bitirdi resmen rokan hocam. Kulübün oyuncu satışından para kazanması imkansız okan hocamın eşsiz yetiştirme ve geliştirme tarzı ile.

Sen adamın değeri gelince vay şöyle vay böyle gönderme, sonra gel neden böyle olur. Türk futbolunda değeri bulan gönderilmeli. Hepimize oluyor, fazla romantizmin zararları örnek bilmem kaçıncı..

okan'ın çöpe çevirdiği son futbolcumuz. umarım roma'da kendini toparlayıp geri döner ve seneye yeni hocamızla zirveye ulaşır.

okanın yediğioyunculardan biri. şimdi sanchez ve apo top oynar mı doğru düzgün? zaten oynamıyorlardı. şu an ilk 11 cepte artık onlar için. vay be müthiş dahi okan buruk!

Birebir yaşananları bilmeden atıp tutmak kolay. Misal en parladığı sezonda 10m a gitmek için trip attığını biliyor muydunuz? Karşılıklı kötü yönetilen süreçler. Tek tarafli hatali yok bu süreçte

Opsiyon var zorunluluk yoksa bizim için gayet boktan bir anlaşma

Roma alır bu adamı uyar onların sistemine. Zorunlu olsa daha iyiymiş tabi.

Geri
Üst Alt