Victor Nelsson: "Daha çok kişisel hatalardan aptalca goller yiyoruz"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Victor Nelsson: "Birçok problemimiz var. Sadece gol atıp yemek değil. Gol atıyoruz ama gol yiyoruz. Daha çok kişisel olan hatalardan aptalca goller yiyoruz. Çok fazla şey söyleyemiyorum bu konuda."

2 aptala güzel saplamış. ben olsam döverdim

Taylana atmış lafı. Marcao da yapacak bir şey yok o da hat ama taylan kadar gereksiZ zeğil vuramadı adam bu avel etrafına bakmaadan top atmaya çalışıyor

Nelsson büyük oyuncusun. Müthiş oynadın. Tek başına sezon başındaki harcadığımız parayı çıkaracaksın inşallah.

Sahanın en iyilerindensin tebrik ediyorum

Stupid demisti. Canli izledim. Gerçek tercümesi malca goller yiyoruz olurdu. Cok sinirliydi. Kameraya falan bakmadı. Kafasi hep yerdeydi. Gercek Galatasarayli. Adi ser..ler. Sinir ettiler

Keşke kendisi gibi 90 dakika aynı konsantrasyonla oynayan birkaç futbolcumuz daha olsa. Cornelius'a adım attırmadı. İş ahlakı çok yüksek, umarım kendisinin karakterine benzer birkaç futbolcumuz daha olur.

Gerçekten 15-20 milyon edecek biri varsa oda bu adam.

En iyi transfer. Aslan.

Gidin kuzeyden orta Hallide olsa bir kac oyuncu getirin hic olmazsa adamlar yürekleriyle oynuyolar kacak dövüşmüyolar bazıları gibi

Emeklerine çalışkanlığa yazık oldu, tüm takımın emeğine yazık oldu. Affedilecek bişey değil bu kaç etti

Geri
Üst Alt