# Victor Nelsson

bu adam Dünya Kupasında Kasımda oynamadan gitmesi söz konusu bile olmamalı. çok fazla talibi çıkacaktır - EPL dahil.

Marcao Nelsson'dan kat kat iyi bir oyuncu. Nelsson'un ön plana çıkan hiçbir özelliği yok. Yanında Işık Kaan oynarken her pası ona atıp saklanan adam.
marcao'nun top sürüp hatta yerinde adam geçme özelliği var evet, sonrasında dikine pas ile oyun açabilme yetisi (en başta luyindamada da vardı bu)

Nelssonun bahsettiğin şekilde oynaması nelssona yaklaşıp top alma sorumluluğu ve yeteneği olan bir ortasahamızın olmaması idi. Karşılaştırsan defansif anlamda marcao'dan daha fazla hava topu kesicidir muhtemelen . zaten birebir aynı tarz 2 stoper yanlış olur bir takımda. bana sorsan marcao kademe + kaleci ortasaha arasını oynayan , nelsson'da kesici stoperdi.

sezon boyu berkan ve taylan kademe yapamadığından penaltı üzeridnen 10 gol yemişizdir banko - belki daha fazla. hatta onların boşluklarını kapatmak için açıkldıklarında stoperler arkaya adam kaçmıştır.

yoksa AVL liginde gördük - herkes defansif görevini yaptığında duvar oldular. biri diğerinden daha iyi demek haklı karşılaştırma olmaz gibi bana göre.

Numarası gibi bize para kazandıracak oyuncu

Bremer satıldı,Pau Torres'de satıldıktan sonra stoper piyasası karışır

Marcao'yu satmak için çok acele ettik ama hala asıl vurgunun Nelsson'dan olacağini düşünüyorum

Birileri genç oyuncu transferine aşırı yüklenmenin hata olduğunu söylese de işte görüldüğü gibi küme düşme hattında oynadığın berbat sezonda bile avrupa da az biraz piyasa yaptıktan sonra istenen,talibi olan oyuncuların stoper hattın oldu

3,3 milyon avro Seferovic'e yatırmak yerine 3 milyon bir scout transferi yapabilirdik

1,8 e bulunmuş

Bu da rusya gol kralı Seferovic maliyetine neredeyse..

Sonra klüplerimiz neden borçlu ? Neden olmasın ki

Evin efendi oğludur.

Marcao ise haytadır evi batırır azgındır erkenden karı bulup düğün isteyen tiptir. Nelsson biz istemediğimiz müddetçe gitmez evine sadıktır. Marcao ilk fırsatta kaçar babasını bile satar ayrıca ahlaktan yoksundur.

Marcaoyu ben de çok beğeniyorum PES6daki r.carlos gibi birazcık atletizm olsa forvet hariç nereye koysan oynayacak kapasitede

Ama bizim onu 12ye satmamız nelssonun da değerinin 12den aşağı olması demek değil

Bedeli aşağıda belirtilmiştir.
Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Numarası gibi bize para kazandıracak oyuncu

Bremer satıldı,Pau Torres'de satıldıktan sonra stoper piyasası karışır

Marcao'yu satmak için çok acele ettik ama hala asıl vurgunun Nelsson'dan olacağini düşünüyorum

Birileri genç oyuncu transferine aşırı yüklenmenin hata olduğunu söylese de işte görüldüğü gibi küme düşme hattında oynadığın berbat sezonda bile avrupa da az biraz piyasa yaptıktan sonra istenen,talibi olan oyuncuların stoper hattın oldu

3,3 milyon avro Seferovic'e yatırmak yerine 3 milyon bir scout transferi yapabilirdik

1,8 e bulunmuş

Bu da rusya gol kralı Seferovic maliyetine neredeyse..

Sonra klüplerimiz neden borçlu ? Neden olmasın ki
Sadece bu oyuncularla şampiyonluğa oynayamıyorsun. Seferoviç'i al yedeğini de bu yap. Böyle yürüyor bu işler. Ya o, ya o değil yani.

Kendi oyuncusunu bu kadar gömen başka ülkede yoktur herhalde, neymiş kötüymüş de Marcao çok iyimiş.

Marcao onun yaşındayken semazen gibi dönüyordu Erzurum santraforunun karşısında. Nelsson daha komple ve daha istikrarlı bir oyuncu, Marcao'nun bireysel olarak kaç tane verdiği maç var ya da vermek üzere olduğu.

O kötü, bu rezil, şu çöp. Sonra genç oyuncular niye Türkiye'ye gelmek istemiyor, istemezler tabii bu toksik ortamda.

Kendi oyuncusunu bu kadar gömen başka ülkede yoktur herhalde, neymiş kötüymüş de Marcao çok iyimiş.

Marcao onun yaşındayken semazen gibi dönüyordu Erzurum santraforunun karşısında. Nelsson daha komple ve daha istikrarlı bir oyuncu, Marcao'nun bireysel olarak kaç tane verdiği maç var ya da vermek üzere olduğu.

O kötü, bu rezil, şu çöp. Sonra genç oyuncular niye Türkiye'ye gelmek istemiyor, istemezler tabii bu toksik ortamda.

Katiliyorum, genel anlamda, Nelsson daha komple bir stoper ustune daha net oynuyor. Marcao bazi noktalarda daha onde olsa da, Nelsson'un yasini gozardi etmemek lazim. Ustune, bence Nelsson'un pasaportu acisindan piyasasi daha iyi olacaktir ustune Milli Takimda sure aliyor.

Topu oyuna sokma teknik hariç marcaodan her özelliği iyi veya eşit. Hava topunda marcaodan çok daha iyi
Hız, çeviklik, topla geriden çıkma, agresiflik bunların hepsinde Marcaodan gözle görülür şekilde geride bence. Defansif olarak iyi özellikleri var bence ama çift haneli rakamlara gözüm kapalı satardım ben büyük bir potansiyel değil.

Nelsona laf atmakla bikmasiniz mi halen

Saçı ve sakalı uzatsın, pazubandını takalım. Rakipleri Viking savaşçısı gibi karşılasın.

Hız, çeviklik, topla geriden çıkma, agresiflik bunların hepsinde Marcaodan gözle görülür şekilde geride bence. Defansif olarak iyi özellikleri var bence ama çift haneli rakamlara gözüm kapalı satardım ben büyük bir potansiyel değil.
topla geriden çıkma ve teknik dışında öyle aman aman bi fark olduğunu düşünmüyorum.

marcaonun belinin dönmediği arkaya atılan toplardan 2 yıl önce kaç tane gol yedik burada lanet yağdırıyorlardı. geçtiğimiz sezon göremedik pek bunları veya göze batmadı AL de oynadığımız oyundan dolayı

Ligin en iyi stoperi. Viking Victor Nelsson!
20220722_212707.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt