Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao'nun top sürüp hatta yerinde adam geçme özelliği var evet, sonrasında dikine pas ile oyun açabilme yetisi (en başta luyindamada da vardı bu)Marcao Nelsson'dan kat kat iyi bir oyuncu. Nelsson'un ön plana çıkan hiçbir özelliği yok. Yanında Işık Kaan oynarken her pası ona atıp saklanan adam.
Sadece bu oyuncularla şampiyonluğa oynayamıyorsun. Seferoviç'i al yedeğini de bu yap. Böyle yürüyor bu işler. Ya o, ya o değil yani.Numarası gibi bize para kazandıracak oyuncu
Bremer satıldı,Pau Torres'de satıldıktan sonra stoper piyasası karışır
Marcao'yu satmak için çok acele ettik ama hala asıl vurgunun Nelsson'dan olacağini düşünüyorum
Birileri genç oyuncu transferine aşırı yüklenmenin hata olduğunu söylese de işte görüldüğü gibi küme düşme hattında oynadığın berbat sezonda bile avrupa da az biraz piyasa yaptıktan sonra istenen,talibi olan oyuncuların stoper hattın oldu
3,3 milyon avro Seferovic'e yatırmak yerine 3 milyon bir scout transferi yapabilirdik
![]()
Rasmus Højlund - Oyuncu profili 23/24
Rasmus Højlund, 20, Danimarka ➤ Manchester United, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 45.00 mil. € ➤ * 4 Şub 2003, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
1,8 e bulunmuş
![]()
Gamid Agalarov - Oyuncu profili 25/26
Gamid Agalarov, 25, Rusya ➤ Dinamo Makhachkala, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 16 Tem 2000, Makhachkala, Rusyawww.transfermarkt.com.tr
Bu da rusya gol kralı Seferovic maliyetine neredeyse..
Sonra klüplerimiz neden borçlu ? Neden olmasın ki
Kendi oyuncusunu bu kadar gömen başka ülkede yoktur herhalde, neymiş kötüymüş de Marcao çok iyimiş.
Marcao onun yaşındayken semazen gibi dönüyordu Erzurum santraforunun karşısında. Nelsson daha komple ve daha istikrarlı bir oyuncu, Marcao'nun bireysel olarak kaç tane verdiği maç var ya da vermek üzere olduğu.
O kötü, bu rezil, şu çöp. Sonra genç oyuncular niye Türkiye'ye gelmek istemiyor, istemezler tabii bu toksik ortamda.
Hız, çeviklik, topla geriden çıkma, agresiflik bunların hepsinde Marcaodan gözle görülür şekilde geride bence. Defansif olarak iyi özellikleri var bence ama çift haneli rakamlara gözüm kapalı satardım ben büyük bir potansiyel değil.Topu oyuna sokma teknik hariç marcaodan her özelliği iyi veya eşit. Hava topunda marcaodan çok daha iyi
Evladimi kötülediler ama amcaları ile bertaraf ettikNolmuş
Büyük potansiyel olduğundan neredeyse emindim , bu yorum sonrası tamamen eminim, gram şüphem kalmadı.büyük bir potansiyel değil.

topla geriden çıkma ve teknik dışında öyle aman aman bi fark olduğunu düşünmüyorum.Hız, çeviklik, topla geriden çıkma, agresiflik bunların hepsinde Marcaodan gözle görülür şekilde geride bence. Defansif olarak iyi özellikleri var bence ama çift haneli rakamlara gözüm kapalı satardım ben büyük bir potansiyel değil.