# Victor Nelsson

Adamın gtü çıktı Omar efendinin açıklarını kapatacak diye, bir sağ bir orta, çok kolay sanılıyor bazı işler. Arkadaş bu futbol, tenis değil ki one man show olsun. Takım oyununda aksayan yerler olduğu zaman ki durumumuz malum, diğer oyuncular ne kadar iyi olursa olsun onları olumsuz etkiler.

Nelson zaten iyi işleyen her takımda çok güzel işler yapabilecek bir adam ki Avrupa takımları da buna bakıyor, aksi olsa Kerem'e vermişlerdi en az 15 Milyon

Toplar dönüp dolaşıp bir şekilde Nelsson'a geliyor. Her topu onunla çıkarmaya çalışıyoruz. İyi pas yapabilen bir ön libero alınınca yükü hafifleyecektir. Abdülkerim de oyuna daha fazla dahil olmalı çıkışlarda. Özelliklerinden biri ayağının iyi olması sonuçta.

Hazırlık maçı sonuçta performansta iniş çıkış olur önemli olan sezon başlayınca sıfıra indirmek hataları ama genel yorumları okudum twitter dahil ve şöyle bir algı var

Neymiş nelsson hata yapabilirmiş ama abdülkerim ve diğerleri yapamazmış hatta hataların sebebi abdülkerim miş ya da berkan mış falan filan

Bunların gözüne dizine dursun dün abdülkerimin oynadığı topu kötüleyecek kadar aptallaşan bu insanlardan dolayı futboldan soğudum

Tamam ağzı olan konuşuyor da bu nefret başka bişey lan bu abdülkerim daha 1 ay olmadı bu takıma geleli ve adam yıllardır bu takım da oynuyor gibi oynadı dün sen gelmiş nelssonun yaptığı hataları bile abdülkerim e yüklüyorsun resmen kul hakkı yiyorsun

İnşallah hayatlarınız da özellikle de iş hayatınız da size de böyle haksızlıklar yapılır

Nelsson iyi futbolcu hazırlık maçıyla adamı iki paralık etmek zeka sorunudur başka bişey değil

İlk yarıda sırtı dönük top almaya gelen oyuncu yoktu mecbur ya omar'a ya da uzun oynadı. 2. Yarı emre daha çok gelince o da düzeldi.
İlk yarıda Okan hoca bir kere Berkan'a kızdı niye gelmiyorsun diye, gözlerden kaçmış olmalı

CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

marcao gidince defosu ortaya çıktı.

zaten başından beri diyorum fizikli bir stoper değil. hamle oyuncusu ki onu da tam yapamıyor. genelde forvetleri izleyerek markaj altında bırakıyor. luyindama yada marcao gibi rakibe giren bir oyuncu değil. alıcısı varsa satılmalı.

Sırf bu yorumu atmak için 1 sene şu maçı bekledin dimi.
Yok, gelmeden çok yangın yapmıştım -orta saha -orta saha -orta saha diye.İsminden bağımsız bir stopere o paraları veremeyiz diye.Yeniden görüş yazma isteği "Marcao'suz yeni bir durum oluştuğu için"di.Yine hakkını teslim ettim değerini korur ancak bizim için lüks.Hâla 1,2 milyon eurularin pazarlığını yaptığımız dönemde 7 m. euroya çok paraydi.Diyelim ki uçtu kaçtı işte Marcao'da gördük,maksimun 13_15 ediyor...İkinci itirazım da eldekilerden üstün bir tarafı yoktur.Örneğin Donk'tan yaşı harici neyi üstün: fiziği mi, ayağı mı, hava topu mu vs.Onun bile çöp ilan edildiği bir ortamda 7 kat fazlasını verip daha düşük performans alma transfer stratejisi asıl elestirdigimiz durumdu.Keske zaman bizi haklı cikarmasa ancak bizde çoğu durum tekrar edile edile(ön liberosuz,forvetsiz sezona başlamalar vs.) artık iyice can sıkmaya başladı.O yüzden de testi kırılmadan yine yangını yapalım ki benzer durumlar için farkındalık oluşturalım.Mesela şu soruyu herkes sorsun Nelson -Abdulkerim mi Lyundmaa -Abdulkerim mi daha sağlam ve güvenilir bir defans hattı olur.Bence ikincisi.

Yok, gelmeden çok yangın yapmıştım -orta saha -orta saha -orta saha diye.İsminden bağımsız bir stopere o paraları veremeyiz diye.Yeniden görüş yazma isteği "Marcao'suz yeni bir durum oluştuğu için"di.Yine hakkını teslim ettim değerini korur ancak bizim için lüks.Hâla 1,2 milyon eurularin pazarlığını yaptığımız dönemde 7 m. euroya çok paraydi.Diyelim ki uçtu kaçtı işte Marcao'da gördük,maksimun 13_15 ediyor...İkinci itirazım da eldekilerden üstün bir tarafı yoktur.Örneğin Donk'tan yaşı harici neyi üstün: fiziği mi, ayağı mı, hava topu mu vs.Onun bile çöp ilan edildiği bir ortamda 7 kat fazlasını verip daha düşük performans alma transfer stratejisi asıl elestirdigimiz durumdu.Keske zaman bizi haklı cikarmasa ancak bizde çoğu durum tekrar edile edile(ön liberosuz,forvetsiz sezona başlamalar vs.) artık iyice can sıkmaya başladı.O yüzden de testi kırılmadan yine yangını yapalım ki benzer durumlar için farkındalık oluşturalım.Mesela şu soruyu herkes sorsun Nelson -Abdulkerim mi Lyundmaa -Abdulkerim mi daha sağlam ve güvenilir bir defans hattı olur.Bence ikincisi.
Luyindama nın nesini gördün de bunu yazıyorsun?
Nelsson un yıllık maliyeti 1m bonservis + 900b maaşı
Donk dediğin adam kaç defa yaktı bizim başımızı? Keza Luyindama da gitmeden önce?
Nelsson kaç defa yaktı?

Bunlar 1 yıldır pusuda bekliyordu; ilk düşük performansta ışığı gören sinekler gibi doluştular.
Ciddiye almiyorum zaten. Marcao yokken de iyidi. Hatta sonra dogru nelsson ara sira dahada iyidi marcaodsn
Antrenman macini bu kadar ciddiye alip oyuncuyu gömmek ayri kafa zaten.
Ondsn sonra niye oyuncuyu iyi paraya satamiyoruz

Luyindama nın nesini gördün de bunu yazıyorsun?
Nelsson un yıllık maliyeti 1m bonservis + 900b maaşı
Donk dediğin adam kaç defa yaktı bizim başımızı? Keza Luyindama da gitmeden önce?
Nelsson kaç defa yaktı?
Lyundmaa ilk oynadığında nasıldı,EPL yapıyordu sakatlık yasamasa ve yapamayacağı şeyler istenip mental olarak bitirilmese.Okan Hoca'nin stratejisinde sadece işini yapıp yine yıldız olur.Bireysel hatayı herkes yapar,dün Nelson 'un yaptıgı gibi ancak toptan kalite açısından söylediğim yaşı hariç hiçbir veride Lyundma ve Donk'un önünde birisi olmadı Nelson.Saglikli düşününce gerçekten öyle diyeceksiniz eminim.En basit örneğini dün yaşadık, normalde rakip takımlar Marcao 'ya baskı yapardı Lyundmaa ayağı iyi değil diye, şimdi Abdülkerim'e baskı yaptılar ve Nelson da aynı hataları yaptı.E sağlam Fernando gibi ön libero alalım aciklari kapatalım, oyunu kuralım.O zaman zaten Lyundmaa da yıldız olur (Donk zaten kendisi kuruyordu oyunu).7 milyon eurulari da ön liberoya verelim derim bütün işi ona yaptırdıktan sonra.

maçı izlemedim de ne kadar kötü oynamış olabilir neye tek maçta bu kadar ağlıyorsunuz merak ettim

yoksa bütün hazırlık maçlarında mı kötüydü?

Lyundmaa ilk oynadığında nasıldı,EPL yapıyordu sakatlık yasamasa ve yapamayacağı şeyler istenip mental olarak bitirilmese.Okan Hoca'nin stratejisinde sadece işini yapıp yine yıldız olur.Bireysel hatayı herkes yapar,dün Nelson 'un yaptıgı gibi ancak toptan kalite açısından söylediğim yaşı hariç hiçbir veride Lyundma ve Donk'un önünde birisi olmadı Nelson.Saglikli düşününce gerçekten öyle diyeceksiniz eminim.En basit örneğini dün yaşadık, normalde rakip takımlar Marcao 'ya baskı yapardı Lyundmaa ayağı iyi değil diye, şimdi Abdülkerim'e baskı yaptılar ve Nelson da aynı hataları yaptı.E sağlam Fernando gibi ön libero alalım aciklari kapatalım, oyunu kuralım.O zaman zaten Lyundmaa da yıldız olur (Donk zaten kendisi kuruyordu oyunu).7 milyon eurulari da ön liberoya verelim derim bütün işi ona yaptırdıktan sonra.
7 milyon ön-libero ya ver maaş ne vereceğiz?
Defansa semih filan koyalım

Geri
Üst Alt