- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
ayrıca marcao'dan sonra aynı verimle oynayamaz zaten, onu da şimdiden kabullenseniz iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 1 yıldır pusuda bekliyordu bu Insanlar. 2.yarı düzeldi çocuk. Ilk yarı Omar taraflı çok yük bindimaçı izlemedim de ne kadar kötü oynamış olabilir neye tek maçta bu kadar ağlıyorsunuz merak ettim
yoksa bütün hazırlık maçlarında mı kötüydü?
Melo -Fernando -Lemina ne aldıysa benzerini veririz.Veremeyiz diyorsan o zaman ön libero işini de yapan (geriden oyun kuran) Marcao -Donk hatta Abdülkerim gibi profillerin peşinde olmamız lazımdı (Nelson da beyaz Semih benzetmesi yapmiyorum7 milyon ön-libero ya ver maaş ne vereceğiz?
Defansa semih filan koyalım
Dediğinden yola çıkalım. Geçen sene Marcao ile oyun kuruyorduk; onun yaptığı gibi oyun kurma işini Abdül yapıyordu Konya'da. Dün maçta Abdül bu işe hiç girmedi ve ihale sağ tarafında pas bile atamayacağı Omar ile oynayan Nelsson'a kaldı. Abdül defansta iyiydi ama asıl beklenti olan oyun kurma işine hiç elini sürmedi dün(eğer yanlış hatırlıyorsam söyle). Hal böyle olunca Nelsson'a fazla yük bindi ve hatalar yaptı. Dübür oyuna girdikten sonra daha derli toplu oynamaya başladı; oyun kurulumuna daha katkı yapmaya başladı ikinci yarı.Melo -Fernando -Lemina ne aldıysa benzerini veririz.Veremeyiz diyorsan o zaman ön libero işini de yapan (geriden oyun kuran) Marcao -Donk hatta Abdülkerim gibi profillerin peşinde olmamız lazımdı (Nelson da beyaz Semih benzetmesi yapmiyorum)...Dün bizi endişeye sevk eden iki durum vardı.Birinci durum rakip bilerek oyuncu seçti, Abdülkerim oyunu kurmasın diye zayıf olarak görülen Nelson -Omar oyun kursun istendi maalesef başarılı olamadı.Taylan'in yaptığı pas hatalarını Nelson yaptı (Ne kadar kötü olabilir diyen arkadaşa dün Nelson=Taylan'di.Aciklayici olmuştur herhalde).İkincisi defans liderliğini almasını bekliyorduk özellikle takım boyunu ayarlaması için.Maalesef onu da yapamadı, meğer her şeyi yapan -ayarlayan Marcao dedirtti.Benzer şeyi Kim gidince Fener de yaşayacak ama bizim takım özelinde bir üst seviyeye çıkacağını düşünmüyorum Nelson 'un.Hatta Abdülkerim'den de geride gözümde, rakip takım da öyle analiz etmiş ki hedef olarak onu seçmiş ve hataya zorlamış oldu.
Abdülkerim kanadında oynayan Van Anhold da çok kötüydü dün, Abdülkerim performansına yansımadı.Ya da ön libero Berkan olduğu için o da katkı alamadı.Hatta bir pozisyonda kendi kazandığı topu tek başına rakip kaleye taşıyarak şutla atağı bitirdi.Omar+Anhold kötüydü ama Nelson kendisinden bekleneni yapamadı.Normalde beklenen yaşı genç de olsa takımın eskisi defans göbeğinde sorumluluğu alır, defansı organize eder, oyunu kurar, takım boyunu ayarlar.Hicbirini yapamamış olması soru işareti oluşturdu.Tam takım olunca tekrar bakalım ama son haliyle formayı kaptırirsa şaşırmam.Dediğinden yola çıkalım. Geçen sene Marcao ile oyun kuruyorduk; onun yaptığı gibi oyun kurma işini Abdül yapıyordu Konya'da. Dün maçta Abdül bu işe hiç girmedi ve ihale sağ tarafında pas bile atamayacağı Omar ile oynayan Nelsson'a kaldı. Abdül defansta iyiydi ama asıl beklenti olan oyun kurma işine hiç elini sürmedi dün(eğer yanlış hatırlıyorsam söyle). Hal böyle olunca Nelsson'a fazla yük bindi ve hatalar yaptı. Dübür oyuna girdikten sonra daha derli toplu oynamaya başladı; oyun kurulumuna daha katkı yapmaya başladı ikinci yarı.
O pozisyonda Berkan'ı izle. Haydar fırlıyor geliyor; Berkan yürür adım devam ediyor, Sergio farkediyor ama uzak olduğu için koşsa bile yetişemedi.Yediğimiz golde herkes adamını tutuyor Nelson bölge olarak defans yapmış o yüzden orta saha da defansa yardıma gelmeyince gol oldu .
yok ali sami Yiğit. Balon sensin
Sence Popescuyu izlemiş olabilir mi allasenyok ali sami Yiğit. Balon sensin
Metehan'ın bundan iyi olduğu su götürmez bir gerçek

gereksiz alıntılardan kaçınalım
gereksiz alıntılardan kaçınalım
topçu fanboyluğu yapıp konusunda nöbet tutmayın takımı tutun
haterlık yapalımhaterlık yapalım